Ju tashmë u lodhur për të shikuar tuaj dritaret e vjetra që janë absolutisht të zymtë
Mos shtoni buoyancy në shtëpinë tuaj ? Pra , është koha për një ndryshim !
Por ku do të filloni ? Si të mos bërë një gabim ? Gjithsesi , siç është përcaktuar ,
Çfarë ju duhet të vërtetë ?

Këtu janë disa këshilla: 1. Filloni me një dhomë. Ju mund të keni një
tundim, veçanërisht nëse ju jeni duke lëvizur në apartamente të reja, dekoroj
dritare në të gjitha dhomat në të njëjtën kohë. A nuk e bëjnë këtë. Ngjarja merr
ju keni shumë përpjekje dhe energji, dhe kreativiteti juaj do të thahen. Dhe për një pjesë të madhe
zhgënjim ju do të gjeni se të gjitha përpjekjet tuaja nuk u kurorëzuan me sukses.
Dritaret tuaja mbeti e shurdhër dhe jointeresant. Të bëjë gjithçka ngadalë,
dhe ngadalë. Finish një dhomë dhe pastaj do të vazhdojë të ardhshëm.
2. Vlerësojnë nevojat tuaja. Me një stilolaps dhe letër në dorë, një përshkrim të shkurtër të disa
detajet e të gjitha dritareve në dhomë. Masa dhe të shënojë madhësinë dhe formën. I përafërt
skica për t'ju ndihmuar në të ardhmen. Janë dritaret janë shumë të
madh? Ose anasjelltas shumë e vogël? Jo-standarde madhësi? I pabarabartë
madhësive? Dhomë është dritë shumë? Nuk mjafton të lehta? A doni të
pakëndshëm për të fshehur nga pamje nga dritarja? Ju dëshironi të gëzojnë të bukur
view? Ju dëshironi të gjallëroj deri dhomën e zymtë? Ashtu si anëtarë të tjerë të familjes të shikojnë
idetë tuaja? Sa të holla janë të jeni të gatshëm të paguajnë? 3. Shiko për këshilla dhe ide.
Shiko për frymëzim. Me siguri ka të paktën një person i cili me përvojë
me të njëjtin problem si ju! Ka opsione të ndryshme për të bërë
dritaret tuaja janë tërheqëse. Ju mund të gjeni shembuj se si të tjerët kanë zbukuruar
dritaret e tyre në revista, botime të veçanta, faqet e internetit, në mesin e të njohurit e tyre,
miqtë dhe të afërmit. 4. Bëni një plan. Duke përdorur listën tuaj, vendin e
nevojave në mënyrë të rëndësisë dhe pastaj ndiqni e qartë, sipas këtij udhëzimi.
5. Puna në faza. Kjo është veçanërisht e vërtetë në qoftë se ju nuk jeni plotësisht të sigurt
Çfarë do të ju pëlqen të bëni, ose ju përkrah financat. Filloni me perde, blinds
dhe kapakëve. Pasi të keni instaluar ata, të merrni perde apo perde.
Së fundi, shtoni prek përfunduar, të tilla si cornices dhe dekorative të tjera
elemente. 6. Ngjyra. Duke përdorur ngjyra në dekorimin e dritare që ju mund të aktivizoj
dhomën tuaj të gjithë. Mundohuni të eksperimentojnë me ngjyra, ngjyra mix
spektrit të kundërt. 7. Leckë. Strukturën e natyrore ose sintetike
fibrave janë të kombinuara të përkryer me njëra-tjetrën. Pëlhura përzierje e strukturave të ndryshme
dhe cilësi mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar një brendshme interesante dhe
unike e dritares tuaj. Pëlhura më të popullarizuara për dizajn dritare
janë të trashë, kambrik, canvas, basme, pambuku, saten, mëndafshi dhe kadife. 8. Kombinoj
imazhe të ndryshme dhe modelet. Modelet përzierjen dhe elementet mund të
gjithashtu gjallëroj deri dhomën tuaj dhe t'i jepte një humor të caktuara. Këtu janë disa
shembuj se si për të kombinuar elemente të ndryshme: - jashtë shkallës. Ajo
do të thotë se madhe, vizatime të mëdha duhet të përdoret për perde, mesatarja e
madhësinë e qepalla dhe mjaft të vogla për pjesë të vogla. - Përdorimi
me forma të ndryshme gjeometrike dhe elemente. Për shembull, ju mund të përdorni
shirita, dhe qelizat ose pika. - Fabrics të njëjtën ngjyrë, por me modele të ndryshme
shkojnë të përkryer së bashku. Për shembull, dy pjesë të rrobave blu në një rrip
dhe të tjera flyspecked së bashku përfaqësojnë një perde shumë origjinal. 9.
Ndrysho madhësinë e dritares tuaj. Bëni dritaret e mëdha të vogla dhe të vogla
më shumë. Një qëllim i ndryshimit - për të krijuar harmoni. Dritaret e parregullt
madhësi apo formë mund të shkatërrojnë këtë harmoni. Vizualisht rritur tuaj
dritare që ju mund të përdorni të kornizë. Ajo duhet të jetë varur më të larta deri në dritare, respektivisht
dhe perde do të jetë më i gjatë. Dritare të mëdha do të duket më pak në qoftë se ajo varet
Blinds veneciane, e cila dukej për të ndarë hapësirën. 10. Le idetë tuaja
ndahen në të gjitha dekorimet e brendshme e saj lavdinë e shtëpisë tuaj
duke përfshirë hartimin e dritares, si një kopsht që është vazhdimisht në ndryshim. Le të
dritaret e saj ndryshojnë sipas ndryshimeve në gjendjen shpirtërore, shije
apo jetës ndryshime. Në çdo rast, detyra kryesore e çdo dritare
- Për të siguruar të lehta dhe privacy. Pasi kjo është arritur në mënyrë të sigurtë
shtoni elementë të ndryshëm, imazhe dhe materiale, duke i dhënë dritares tuaj
sofistikimi dhe elegance. Nëse jeni të lodhur nga drapes zakonshme dhe perde
referohen revistat, faqet e internetit. Aty do të gjeni të gjitha gjërat që ju vetëm ëndërruar të
dhe madje edhe atë që ju vetë nuk mund as të imagjinohet.

Share This Post: