Asnjë fjalë në tifoz Hive , ju nuk do të gjeni këtu . Unë nuk do të flasim për " nakrashivanii
buzët , "dhe krijimi i një apartament të vërtetë , e cila nuk mund të ekzistojë , por
jetojnë . Ajo gjithashtu shkon në vendosjen vazo , piktura , lodra , dhe më shumë në
gjëra themelore për të menduar për të cilën qëndron në faza shumë të hershme e juaj
posedimin e banesës .

Të gjitha këshilla ime e tanishme është e shtrenjtë, por jo aq i madh sa mund të
duket në shikim të parë. Është e rëndësishme për të kuptuar - për këshilla ime është për të dëgjuar,
vetëm në qoftë se keni ndërmend të jetojnë në një apartament, si shpenzimet nuk
përsëri tek ju në formën e vlerës së tregut në rritje e pasurisë suaj. Arkitekt
Duke pasur një gjysmë duzinë riparimet në apartamentet e tyre, kam ardhur në përfundim se
krijimin e një arkitekt të vërtetë user-friendly strehimit është e nevojshme. Pse?
Sepse edhe në qoftë se keni qenë një gjeni, por nuk është një profesionist është
në këtë fushë, ju nuk mund të sigurojë çdo gjë që një profesionist për të siguruar
mund dhe duhet. Megjithatë, për paratë tuaja, dhe në kohë të konsiderueshme. Çfarë kjo do të mund të
për arkitekt, dhe atë që njerëzit e zakonshëm nuk mund të përballojnë? Arkitekti do të sigurojë
jo vetëm të shikoni të ardhmen e banesës (me punë të mirë e shumicës së
prej nesh), por edhe funksionimin e ardhshëm të shtëpisë tuaj: kush dhe ku është ajo
të bëjë çfarë dhe ku do të qëndrojë dhe çfarë ju duhet për të arritur dhe se, dhe
një tjetër, ku, dhe çfarë do të zhduket, dhe si. Për shembull, sa keni në
rosettes banesë? Dy në çdo dhomë? Jo i keq. A keni bërë riparimet
dhe shtoi një tjetër tetë? Shumë personale, por ajo fillon të ngjajnë një ekspozitë
Pajisje elektrike. Dhe këtu unë priza shtëpi për aq kohë sa është e nevojshme,
dhe se është vendi ku keni nevojë për të! No extensions! No Tees! Jo
stres të panevojshëm në një tel! Çdo dalje e di se çfarë është
këtu, dhe seksioni i kabllit të ushqyerit është projektuar pikërisht për këtë ngarkesë. Gjendje
e bëjnë këtë vetë? Çmenduri e trim ... Arrange mobilje Ndoshta kjo është
çuditshme, por vendosja e mobiljeve në banesën time kanë qenë punuar jashtë
Para marrjes së një vendimi përfundimtar mbi blerjen e tij. Pse? Sepse
e pamundur për të gjykuar përshtatshmërinë apo paaftësisë të një zone banimi për numrin e
, që jetojnë numrin e dhomave ose hapësirë ​​në tokë. Është e rëndësishme të dimë se kush
çfarë do të dhomës, ju duhet të bëni dhe nëse ka
natyrën (dhe nëse përshtaten në buxhetin tuaj) që qiramarrësit e ardhshëm janë planifikuar të
vendin në banesën e tij. Prandaj, pa studiuar mënyrën e jetesës të konsumatorëve
dhe skica paraprake të marrëveshjes nuk ka mobilje të projektit cilësor
nuk mund të krijohen. Për shembull, keni në plan për të vënë në dhomë gjallë
divan. Çfarë divan? Çfarë Madhësia? A do të jetë dekompozuar, dhe si? Se
ajo do të bëjë? Sleep? Ose watch TV? Ose lexuar? Nga e drejta e
dhe përgjigje të sinqertë për këto pyetje varet nga paraqitjen e dhomave, vendndodhja
pajisje pranë divan, në frontin e divan (për TV dhe pajisje të tjera)
do të jetë një zgjidhje teknike për instalime elektrike, ndoshta - e mundshme
kufizime në tavanet dhe muret, etj A mendoni si të gjitha të ndërlidhura?
Por kjo është pikërisht në këtë pajtim dhe vjen me një të rehatshme. Pa të - kjo është vetëm
copë pajisur dobët të puzzles të ndryshme, të vendosura ironi
pranë njëri-tjetrit. Megjithatë, askush nuk është arkitekt i të vlefshme në mendime. Si
profesionale, ai duhet të ndjekë të gjitha risitë dhe tendencat e
hartimin dhe paraqitjen e banesave dhe nganjëherë disa hollësi mund të
të funksionimit shtëpinë tuaj në mënyrë më të mirë. Për shembull,
ju e dini çfarë të kalojë një kaloni? Pesë vjet më parë unë nuk e di. DHE
arkitekt është propozuar për të krijuar të tillë në disa vende në banesën time.
Tani fëmijët e mi janë në rrugë të gjithë në banjë gjatë natës mund të kthehet e parë
lehta, dhe në fund të rrugës - off (dhe kështu nuk gjenden në vend-dhe-ashnoy
mungon kaloni errët). Xhingërima? Unë do bast. Nëse shtesë
kosto të krahasueshme me çmimin e një shishe shampanjë në familje, unë mund të
një herë dhe për të gjithë shpëtoj fëmijët e tyre nga detyrimi për të përballen me errësirën
- Unë jam gati për të bërë atë. Unë kam besim se ju do shumë. Ka shumë detaje për
janë me vlerë duke i kushtuar vëmendje, duke krijuar një strehim të vërtetë të rehatshme.
Megjithatë, ne do të flasim për herën tjetër.

Share This Post: