Kur keni qenë një fëmijë , ndoshta nga prindërit tuaj dhe të mësuesit ju
dëgjuar " Get drejtë " ose "jo rri shtrembër " .

Më kujtohet kur isha i ri, nëna ime më goditi në pjesën e pasme, për të kujtuar
Ulem deri drejtë. Unë vetëm urryer atë si një të riu, nga një ndjenjë e kontradiktë
ishte kokëfortë dhe shkoi të përballojë çdo gjë që unë u tha. Pranoj me një mendje e mia,
të bëhet përfundimisht një zakon, dhe shkoi me mua në moshën e rritur
jetës. Tani, kur kam marrë të vjetër, unë e kuptoj përse nëna ime ishte aq
këmbëngulës. Qëndrimi im i keq tani më bën të ndjehem: dhimbje
prapa dhe supet. Unë marr frymë shallowly. Unë nuk kanë vetë-besimit. Energji
joefikase të përhapur nëpër trupin tim. Unë jam i lodhur shpesh. Kjo e bën
I duken dhe ndihen të dobët. Kam kaluar shumë kohë korrigjimin
sjellje dhe muskujt e pazhvilluar me mi vjet rebele teen. Si
çdo, zakon sjellje të dobët mund të korrigjohet, por duke i dhënë asaj të mjaftueshme
sasinë e vëmendjes dhe të praktikës. Shumë prej nesh mund të përmirësojë sjellje e tyre,
por ne shpesh nuk e di se si apo ku. Qëndrimi është një mjet për trupin. Mirë
duke pasur do të thotë për të lëvizur trupin tuaj do të ketë nevojë më të vogël
e tension në muskuj dhe nyje. Sjellje të dobët mund të shkaktojë dhimbje
prapa dhe qafën, e cila përfundimisht shkakton lëndime. Permiresimi Qëndrimi juaj
- Një mënyrë e madhe për të përmirësuar pamjen tuaj, në të njëjtën kohë përmirësimin e
dhe për shëndetin tuaj. Së pari, le të shkojë nëpër disa nga gjërat që e bëjnë të tyre
kontribuojnë për sjellje të dobët. Shumica e tyre janë të përhershme, dhe të tjerët
njëjtë (të tilla si shtatzania) në fund të lënë të tyre. Zakone të këqija
- Qëndrimi i gabuar kur ulur dhe në këmbë (kjo është me) Dobësimi i muskujve
për shkak të peshës së shtuar - presione shtesë peshë shtatzënisë muskujt
Këpucë të papërshtatshme - takë të lartë nuk janë shoqërues të mirë a të mirë
Sjellje të reduktuara të muskujve dhe fleksibilitet, sjellje të mirë Charms sutstavov
Sjellje të mirë është e dobishme për shëndetin tuaj për disa arsye. Përhershëm
dhe duke u ulur si duhet ju bën mbitatoj trupit dhe ndihmon në parandalimin e
mbrapa, dhimbje qafe apo dhimbje të muskujve. Sjellje të mirë gjithashtu ndihmon për të mirë
muskujt e punës, e cila ndihmon në parandalimin e lodhjes. Më e rëndësishmja,
Unë kam gjetur që mund të marr frymë thellë nga barku im. Të energjisë që unë
marrë për frymë thellë, kjo është ajo që mban mua gjatë gjithë
ditë. Shumë përfitime fizike, por ka avantazhe të tjera shtesë, mirë
sjellje. Kur ju të qëndrojë si duhet, atëherë pjesa ju duket zbehta
hollë dhe në përgjithësi duken më të mirë. Sjellje të mirë mund të ndihmojë të ndjeheni
veten më të sigurt - sepse ju të shikoni dhe të ndjehen më mirë
rrit vetë-respekt tuaj. Shumica prej nesh të punojnë në një tavolinë ose
kompjuter, dhe kjo është shumë e lehtë për të dorëzohej për mbjelljen e zakone të këqija të pahijshme.
Nëse kjo sjellje do të jetë e gabuar, atëherë në fund ju
ndjeni dhimbje. Sigurohuni që ju ndiqni këshilla të dobishme kur ulur
dhe në këmbë. Ata të duket e qartë, por le të listës tyre, të peshoj.
Browsing - Kur ju uleni, tërheq shpatullat tuaja mbrapa, duke e mbajtur shpinën drejt. Këmbët tuaja
duhet të jetë vendosur në një kënd prej 90 gradë. Mbani mbrapa tuaj, qafën dhe këmbë
saktësisht. Shmangni zakon të përkulur mbi tryezën tuaj! Qëndrimi - Nëse ju jeni në këmbë,
Mbajtur kokën drejt, mjekër pak ulur. Mbani blades tuaj shpatullën
së bashku, zemrat e përkuli përpara, kap stomaku i tij. Masa më e juaj
peshë në gjunjë, jo këmbë tuaj apo këpucë me majë. Bending - Kur heqjen asgjë
shpat nga dyshemeja e trupit do të overextend shpinën për ta bërë më të lehtë,
transferimin e përpjekje në të ulët mbrapa. Mënyra më e mirë për të hequr pesha
është që të bëj gjunjët, jo prapa në bel. Kjo shpie
me faktin se shumica e punës do të bëjë muskujt tuaj këmbë. Mbani shpinën
E drejta. Në përgjithësi, të përpiqen të mbajnë gjithmonë shpinë tuaj si drejt
të jetë e mundur. Pa marrë parasysh atë që bëni ju. Nëse ju mendoni
shtrirjes e qafës dhe prapa, vini re se Qëndrimi juaj do të përmirësohet.
Ushtrime të thjeshta që shtrihen të relaksoheni muskujt e harkuar kurrizin tuaj,
si një mace: Ushtrimi është bërë me katër këmbë, gishtat duke treguar përpara.
Së pari, anim kokën mbrapa dhe vygnite, duke ngritur teh deri. Përsëris
në formën e kundërta - më e ulët gjoks poshtë, ngriti kokën e saj
dhe të ulët mbrapa. Gjunjë në gjoks: Gënjeshtra mbi kurrizin tuaj, tërheq të dy gjunjët në gjoks tuaj,
duart e tij duke marrë nën gjunjë. Mbani tailbone tuaj prek kat. Hold
në këtë pozicion për 15 sekonda. Ulja e brisk: Raise armë drejt në para të
janë në lartësi të shpatullave. Tani marrë dy duart tuaja horizontalisht për të kthyer prapa,
sikur jeni duke u përpjekur për të lidhur gishtat prapa krahëve. Kthim
armëve për të filluar pozicion. A kjo lëvizje disa herë më ngadalë.
Rritja e blades: Raise armë drejt në para në lartësi sup. Tani
Heqë të dy krahët drejt deri. Dip duart tuaja në frontin e tij. Bëni
kjo lëvizje disa herë ngadalë. Rrotullimit kryesore: Raise duart tuaja në
dorën në sup lartësi. Gishtërinjtë duke treguar përpara. Duke u siguruar se
hips ishin në vend, rrotullohen trupin në një anë (të përpiqemi të shohim
prapa). Zatem rrotullohen trupit në drejtim të kundërt. Ushtrime muskujve
Çdo ushtrim mbrapa ju do të përfitojnë duke përmirësuar durim të muskujve dhe
rritjen e forcës. Ushtrimet që forcojnë trupin tuaj, janë më të
të dobishme për të përmirësuar muskujt që punojnë për të mirë
sjellje. Këtu janë tre ushtrime që do t'ju ndihmojë përmirësimin Qëndrimi juaj: Reverse
heqë: Gënjeshtra në dysheme, fytyrë poshtë, duart prapa kokës së tij. Ngadalë heqë krye
Bust një inç pak off dysheme dhe të qëndrojë për 5 sekonda.
Ngadalë më të ulët në dysheme. Përsëriteni 10 - 12 herë. Superman: Gënjeshtra në katin e
fytyrë poshtë, ngre krahun tënd të djathtë dhe këmbën e majtë jashtë dysheme për disa
centimetra. Hold për 2 sekonda dhe pastaj të ulët. Përsëriteni me të majtë
krahun dhe këmbën e djathtë. A 10-12 repetitions. Supet heqjen: Lift
supet dhe të qëndrojnë në këtë detyrë për 5 sekonda. Relax
dhe të përsëritur 3-5 herë. Këshilla për jastëk sjellje të mirë në karrige tuaj - Try
add jastëk mesit për karrige tuaj në zyrë. I use një mënyrë të drejtë
kosto-pambuku jastëk për karrige e mia në punë. I përdorin edhe
dy prej tyre. Kjo është e madhe ndihmojë sjellje e mia. Uluni pranë mbrapa e karrige -
Kjo nuk do të më lejoni të rri shtrembër. Breaks dhe përdorimin timer - nëse
më të madhe të ditës ju të ulen, të bëjë vetes një set - up më shpesh për pushime.
I vendosur timer për 40 minuta, kur ajo punon, unë të largohet nga puna,
Unë të ngrihet dhe të ngrohtë deri. Ose ju mund të shkoni për një shëtitje. Fitness top - Try
zëvendësojë topin tuaj karrige inflatable për palestër. Fitness topin është e mirë
mjet në mënyrë që të shpjegoj shpinën.

Share This Post: