Fakti që ai e nevojshme për të pastruarajrin , nuk ka dyshim . Sidomos ne
një ditë të konsumojnë 15-18 paund . Ushqim dhe ujë - 3 dhe 0.5 , respektivisht .

Ka shumë të pastrit e ajrit. Pjesa më e madhe e tyre mbledh vetëm
pluhur. Kimi mbledhur qymyr. Por, duke shtypur qind 7-10 qind të
pesha e saj, ajo nuk është më e vlefshme. Nevojë për të blerë një të re. Dhe është e shtrenjtë. Në qoftë se
nuk ndryshojnë, ka baktereve të fillojnë të shumohen, ka aromat, etj
Dhe ajo bëhet më e dëmshme se në qoftë se nuk ishin atje fare. E njëjta gjë mund të
tha se e filtrave të tjera - mbledhësit. Prandaj, unë u goditur nga centrali
Chlorophytum. Kjo fabrikë jo vetëm që mbledh, përpunon dhe ndotja
ajrit në materiale të dobishme për veten e tyre. Kjo është natyra e vetë-pastrimi.
Ajo, ndryshe nga ne, nuk do të grumbullohen dhe magazinimin e mbeturinave. Një dëmshme
bën një të dobishme. Pra, si punë Chlorophytum? Ne të gjithë u
fotosintezë në shkollë. Sepse bimëve të prodhojë oksigjen kur ekspozohet ndaj dritës.
Dhe pak njerëz e dinë në lidhje me photocatalysis. Shoferët e di se në shter tuba
makina është një katalizator që shkatërron gazrat dhe unburned
karburantit. Por kjo ndodh termokataliz në temperaturë të lartë dhe
Godea për përdorim të brendshëm. Photocatalysis, si emri nënkupton, punon
nën veprimin e diellit në temperatura të zakonshëm. Gjethet e Chlorophytum
ekzistojnë substanca të veçantë - photocatalysts. Ata janë aktivizuar nën ndikimin
rrezet e diellit ultraviolet. Kur gjethet janë defekt, kimike e ajrit të dëmshme
marrë parasysh dhe madje edhe bakteret, duke iu referuar katalizator aktive, thyer.
Katalizator nuk është konsumuar dhe dritën ultravjollcë aktivizon atë përsëri.
Nga reaksionet kimike të thjeshtë në fund të prodhuar me ujë dhe
dioksidit të karbonit. Ato kontribuojnë në rritjen e shpejtë të bimëve. Dhe është
lë të prodhojnë fidaneve të reja. Por Chlorophytum - bimët e shtëpisë.
Brenda dhomës ndriçuar nga drita ultravjollcë, edhe atje, ajri në dhomë
nuk e pastruar. Ju me siguri mund të blini një dhomë me diell në shtëpi për rrezitje llambat dhe
mbuluar lule. Dhe madje edhe vënë një tifoz të hidhte në erë bimore. Saktësisht
mendonin kështu 15 vjet më parë, një profesor dhe farmaci Eugene Savinov. Ai ishte i angazhuar në themelore
problemet e energjisë diellore dhe photocatalysis natyrore. Vajza e tij vuante
alergji. Ai u përpoq të gjithë filtrat e kohës, duke përfshirë edhe solli
të Amerikës Hepa. Asgjë nuk ka punuar. Pastaj Evgeny mori pluhur
photocatalyst, pasi ai ka punuar në Institutin e Catalysis, Dega siberian
RAS, llambat për rrezitje dhe tifozët. Made pajisje dhe e vendosi atë
dhomën e vajzës. Pajisja ishte mjaft zhurmë dhe i rëndë, por vajza
ndaluar kollitjes dhe ishte në gjendje të fle qetë. Kjo pajisje u bë prototip dhe
unike photocatalytic ajrit-decontaminating zhvilluar
Shkencëtarët rusë. Për shkak se ata përdorin një dukuri natyrore, ata janë:
Para së gjithash, plotësisht të sigurtë dhe mund të vendoset mbi shtrat edhe
fëmijës. Së dyti, ata janë potencialisht shumë të gjerë - nga sos
gazeve, aromat dhe të gjitha kimikateve të baktereve dhe viruseve. Së treti,
ekonomike. Pajisje shtëpiake të konsumojnë vetëm 40 vat dhe janë të dizajnuara për të vazhdueshme
punës. Së katërti, nuk kërkojnë ndonjë sendi zëvendësim, si asgjë
nuk e grumbulluar dhe tretem në dioksid karboni dhe ujë. Këtu kam
ndaluar. Unë mund t'ju them rreth modeleve ekzistuese, si ata zgjedhin,
se si të përdorin në mënyrë efektive, ku për të blerë dhe se sa ato kosto. Por kjo do të jetë
tashmë të reklamave. Ju uroj shëndet!

Share This Post: