Gjithkush e di që personi është i moshës për 60-80 %
e ujit . Vetë jeta është për shkak të proceseve që ndodhin në ujë dhe përdorimin e
ujit në trup . Konsumin e ujit duhet të furnizohet vazhdimisht. Kërkesat për cilësinë e
ujit të pijshëm janë të dukshme . Cilësia është nënkuptuar gjithmonë nëkryesore
pastërtinë e saj .

Por kohët e fundit, me thellimin e kërkimeve shkencore të nanoscale,
zbuluar delikate strukturore grup vzaimosochetaniya standarde molekulare
e ujit, të quajtur kujtesa e ujit. Doli se ata luajnë në jetën e njeriut
rol shumë më të madhe se edhe përbërjen kimike aktuale të ujit. Edhe pse ndotja
Uji gjithashtu dëmtojnë strukturën e saj. Gjithcka tani e di mbi gjenet, se si ata janë të përcaktuara
gjithë jetën e njeriut. Por gjene - është mikro-nivelit. Por në nanoscale, gjenet e tyre
75% ujë. Ai gjithashtu vuri në kujtesën e brezave të mëparshëm.
Në afat të gjatë strukturat grup. Të tilla si karakteristika të ujit në zonat
ku lindi dhe jetoi në zinxhirin gjenealogjik e paraardhësve. Kjo strukturë mostër
uji është për standarde të personit të shëndetit. Ndikim të madh në
person ka një strukturë në trup është vazhdimisht qarkullon ujë. Ajo
kryesisht një ndikim të jashtëm ciklik të infrasound tingëllues
frekuencave. Ky ndikim e gravitetit të hënës në tokë për proceset e kores oscillatory
rreth nesh. Kjo është ajo shkaktoi gjatë hënor të kohës sonë biologjike
në 28 ditë. E ujit në trupin tonë ndjen se dhe përshtat
ritmet biologjike. Edhe më të ndjeshme në strukturën fiziologjike të ujit
proceset në trup. Cila është struktura më afër të përcaktuara nga lindja,
më lehtë dhe më efikase ato veprojnë. Struktura e ujit mund të ndikojë
faktorë të ndryshëm, dhe ne duhet të përpiqemi për të reduktuar anën e tyre negative dhe për të rritur
pozitive. Nëse është e mundur, për të shmangur emocionet negative, dhe e
sidomos të panjohur. Shtrembërimin e strukturës së ujit nga emocionet negative, kimike,
ndotesve biologjike madje mund të çojë në sëmundje. Strukturimi
ujë jo vetëm që ndikon në funksionimin e trupit dhe shëndetit, por edhe lejon
ushtrojnë veprimtari të arsyeshme. Si funksionon kujtesa jonë? Nëse ne bëjmë diçka
shohin, dëgjojnë, lexojnë, ose mendojnë se kjo është një urdhër emocionale shtet
molekulat e ujit në trurin tonë. Këto zona kanë memorie më pak të jetojë gjatë
- Nuk është një gradual harruar. Për të ruajtur strukturën e tyre dhe
në formë më të qëndrueshme për të përsëritur. Pra, ne mësojmë. Njohurive
ne shpesh të përdorur - janë në dispozicion. Për të kujtuar
diçka të harruar pothuajse, duhet të kthehet në të njëjtën gjendje emocionale,
ajo përdoret për të. Gjithkush mund të kujtojnë incidente të tilla në jetën e tyre. Shumë
Tani mos harroni se mësoi për neuroneve në tru, ato formojnë një
komunikimit për të mësuar përmendësh. Por neuronet tyre, si edhe gjenet që janë të përbërë kryesisht nga
ujë. Më tepër, ka vëzhgimet shkencore që indit dhjamor është i afërt me indet
përbërjen e trurit dhe përmbajtjen e ujit, dhe gjithashtu merr pjesë në mësim.
Ata shkruan se femrat kanë memorie më të mirë bosomed dhe madje edhe të zgjuar.
Kështu që jeta jonë dhe aktivitetet e drejtpërdrejtë të kryera jo vetëm
me ujë dhe ujë të strukturuar me memorie. Po, një tjetër me ujë dhe nuk ndodh.
Kini kujdes jo vetëm të pastër, por edhe strukturën e ujit brenda dhe përreth jush!

Share This Post: