Me lule e saj janë të naftës aromatik. Rrjedh lëng janë përdorur në Ayurvedic
mjekësi, dhe gjethe të thata janë përdorur si ngjyrë. Dhe kjo nuk është e gjitha
se është e aftë të këna lindore tonë vizitor.

Shkurre këna (këna) në rritje në shumë vende - nga Palestina në
Sri Lanka. Por, në industrinë e bukurisë në përgjithësi përdorin "vendasit" e Indisë dhe Iranit.
FAKTE: * Nëse ju shihni në maskë flokët komponenti "lawsonite," ju e dini,
është e mikut tuaj të vjetër - këna indiane. Ajo shtoi në Care
për të forcuar rrënjët, duke i dhënë curls shkëlqejë dhe për të luftuar zbokthin. * Pangjyrë
këna, e cila nuk ka prona ngjyrosur rrjedhin nga rrjedh, dhe ngjyrë
- Made nga gjethet e thata. Përmirëson gjendjen e flokeve dy llojeve. * Pikturë
këna dhe kimike ngjyra, mjerisht, nuk është e pajtueshme. Këna gradualisht akumulon
në strukturën e flokëve dhe në kontakt me bojë mund të japë atyre më të paparashikueshme
hije, të tilla si jeshile ose blu. FAKTE: * 5.000 vjet më parë, njerëzit e pasur
në Egjiptin e lashtë e përdorur këna për flokët e ngjyrosur dhe të gishtave.
Në Evropë, ai u bë një mënyrë në modë për të luftuar gri në fillim vetëm në XVIII
shekullit. * 8 ngjyrat themelore janë ngjyra, në bazë të këna indiane. Midis
Ata nuk janë vetëm ari dhe bakër, por edhe kafe, e zezë dhe madje edhe të qartë ....
Ajo mban ngjyra natyrale e flokëve, duke shtuar shkëlqejë dhe thellësi në të. * 25
° C - temperaturën optimale për ruajtjen e këna. * 1-1, 5 orë është e rekomanduar për të ruajtur
këna në flokët tuaj kur pikturë.

Share This Post: