Pasi të gjithë , pa marrë parasysh çfarë ai bën , është përballur me
problemi i rregullimit të banesës , krijimin e një të brendshme . Kjo nuk është ndonjë ,
kuptoni pse , nuk mund të përballojë të kthehet në designers profesionale .
Çfarë kanë të brendshme të drejtpërdrejtë me duart e tyre .

Njeriu, larg nga ajo, ajo do të duket se një riparim të thjeshtë të apartamenteve
punës: kate pikturuar, wallpaper ngjit, mobilje - në qoshet, në përgjithësi, për një çift të rasteve
ditë. Por, ndërsa kanë të bëjnë në fushën e dizajnit të brendshëm, stolisje në shtëpi ndodh
shumë pyetje: çfarë veshje do të jetë e nevojshme? Sa nga këto objekte
kërkohet? Si mund ata të dorëzuar? Ku më të mirë për të punuar, shtroj, të pushojnë? Shpesh
përgjigjet e sakta për këto pyetje janë gjetur nga gjykimi të ndryshme dhe gabim,
vonon riparimi i një apartament për muaj. Nëse jeni të pakënaqur me këtë situatë
raste, ju ose mund të punësojë një projektuesi ose arkitekt për numrin n-th euro
ose lexuar artikullin në fund dhe të koordinojë riparimin e një apartament, të mos lejuar
gabimet e të tjerëve. Pra, për të planifikuar dhe dizajn dizajn të brendshëm të banesave
duhet të bëhet në mënyrë që të strehimit si për njerëzit që jetojnë në të.
Duhet të udhëhiqet nga rregullat bazë të projektimit: Rregulli numër 1: Maksimizimi
funksionalitetin. Kjo është e gjitha në shtëpi, nga dera dhe përpara derës
përfunduar me tryezë e ulët dhe një foto në mur duhet të jetë e mundur për të punuar
në të presë, të jetë e përshtatshme. Prandaj, të ndërtuar dizajni apartament
është e tillë që ishte i përshtatshëm për të bërë diçka për të cilat është menduar.
Këtu janë disa "standarde" funksion, e cila është e nevojshme të mendoni së pari
vendi: - Ruajtja e sendeve - Drejtimin e një trajnimi ose profesionale
, puna e të punojnë në hobi - Higjiena - Gatim
dhe të hahet - Parenting dhe Child Care - Rest - Sleep - Komunikimi,
shkëmbimin e informacionit. Rregulli numër dy: Së pari - funksionalitet, dhe pastaj - estetikë.
Prandaj, në shtëpinë tuaj nuk duhet të jetë mbi të gjitha tërheqëse
për të parë, por jopraktike, të pakëndshme, të panevojshme. Për shembull, nëse ju jeni në zyrën time
plan për të kryer eksperimente të ndryshme kimike, apo të pikturoj me vaj,
atëherë zyra e brendshme të projektimit, nuk duhet të jetë venturing instalimi i shtrenjtë Veshje
kat, sikur ajo nuk duken të mëdha atje. Ose, për shembull, nëse
kryerjes së riparimet banjo në një apartament të vogël, për të filluar një të madh të shtrenjtë
vaske me Jacuzzi, dhe në vend të lavaman, për shkak të mungesës së hapësirës, ​​i vendosur
larja e makinës, pastaj në mëngjes do të duhet të lahen dhëmbët tuaj ose në kuzhinë
ose duke qëndruar në këtë dush shumë se ju do të bien dakord, nuk është shumë i përshtatshëm.
Ky rregull vlen edhe për të ende gjëra të tilla si piktura, vazo, skulptura
dhe vepra të tjera të artit. Ata janë pa zbatimin praktik, të aftë për të
kënaqur nevojat estetike të njeriut, për të bërë një theksuar në të brendshme
ose të qetë për të metat e saj. Rregulli numër 3: Parametrat e gjërave duhet të përputhen me
parametrat e shtëpisë. Shtëpitë e suksesshme të projektimit do të varet jo vetëm nga niveli i
funksionalitetin e saj, por edhe në parametrat teknike, të tilla si karakter të
dhe shkallën e ndriçim, madhësia e përgjithshme e shtëpisë, madhësia e objekteve, të sigurisë
në kushtet klimatike. Dhe në zonat rigjenerimin nuk duhet të harrohet
funksionimin e tyre dhe estetikë indirekt të varet nga këto
faktorët dhe ndikojnë njëri-tjetrin. Për shembull, një divan të bukur dhe të rehatshme do
humbje për të parë në dhomën ku ajo zë gjysmën e hapësirës. Përshkruar
rregullave të mbetet në bazë të regjistrimit të banesës të projektimit, dhe nëse ata e saktë
zbatohen, strehim të rehatshme dhe komode që ju ofrohen.

Share This Post: