Për çdo njeri i shtëpisë së tij - është , mbi të gjitha , një vend ku ai ishte rehat
ku ai mund të pushojnë , pjesa tjetër , ose , anasjelltas, për të përqëndrohet
punës.

House - një vend ku ai gjithmonë do të kthehen aty ku ai e ndjen
të mbrojtura, ku ai ishte duke pritur për ngrohtësi dhe rehati. Nuk është çudi që ata thonë: shtëpinë time - kështjella ime.
Por ka një shprehje tjetër stereotip, si të ndërtosh një shtëpi, kështu që dhe zazhivesh.
Larg nga të qenit e rolit përfundimtar në ngritjen e në shtëpi është një formë e artit
hapësirë ​​e brendshme. Pyetja se si të krijojnë hapësirë ​​në shtëpi, problemi
jo vetëm teknike, por edhe më estetike. Aktualisht, e brendshme
Ka shumë kompani dhe studiot e projektimit, të cilat janë të angazhuar
dizajn të brendshëm, por dizajni - është një çështje e shijes, dhe kompanitë e paskrupullt,
shkeljen e ligjit për mbrojtjen e konsumatorit, jo vetëm mund të përmirësohet, por
të dëmtojë edhe personalitetin e shtëpisë tuaj. Kjo është arsyeja pse, duke e bërë për një
brendshme e shtëpisë së tij, në radhë të parë duhet të udhëhiqet nga vetë
dëshirat dhe preferencat. Prandaj, në qoftë se shpirti është tërhequr të qetë klasike
brendshme, nuk ndjekin trendet dhe të krijojnë newfangled në dhomën e ndenjes
anijen në stilin e të teknologjisë së lartë dhe një kuzhinë për të bërë një shembull i mirë
jetesës të shekullit të 19. Ndalimi i zgjedhjes suaj në një stil të caktuar, është e rëndësishme
A nuk e bëjnë një gabim, përndryshe mund të ndodhë që paraqitjen e banesës do të jetë
Nuk është e lehtë, por detajet - sfond, mobilje, qilimave, të cilat janë dashur kaq
ju individualisht - të bëjnë së bashku, jo plotësuese, dhe kontradiktore
të tjera. Në brendshme e shtëpisë tuaj duhet të ndiqet linja të përgjithshme,
dhe i cili krijon një imazh - style caktuar. Kohët e fundit, një apartament jashtë me
dhe nuk kumtuan se çfarë ne do të dëshironim, por që mund të "marrë".
Tani situata ka ndryshuar në mënyrë dramatike: problemin e "gjeni" u zëvendësua nga problemi
"Select". Një gamë të gjerë të materialeve, teknologjitë e reja trim
shumëllojshmëri të mobilje dhe orendi të sigurojë një praktikisht të pakufizuar
mundësi. Si për të kuptuar këtë diversitet dhe se si të vendosin se çfarë stil
pajisur shtëpinë tuaj? Klasicizmit, Arti i Ri, Art Deco, minimalism, hi-tech,
kitsch, etnike, vendi - nuk është një listë të plotë të stileve, ekzistuese
në dizajn modern brendshme dhe arkitekturës. Nuk ka këshillë universale,
Si për të bërë banesën tuaj komod dhe të rehatshëm, sepse nën rehati
secila përfshin tyre. Prandaj, vetëm ju e dini se si të shikojnë
apartament, ju mund të dashurisë. Dhe kjo është shumë e rëndësishme. Në fund të fundit,
që duhet të pas tij, të ndjehen të jetë qetësi dhe besim,
- Të ngrohtë dhe të dashur të shtëpisë, i cili është gjithmonë i gatshëm për të mirëpritur ju në muret e tyre dhe
për të ngrohur shpirtin.

Share This Post: