Vendos dritaren e lartë, dhe ngrohje për të shpëtuar dritaret ishin të instaluar
përmbys , me disa qelqi të veshura me një ngrohje provuar të jetë i
nga rruga , ndërsa të tjerët - nga banesa . Si duhet të jetë e drejtë ?
Ose vendndodhjen e qelqi ( të lartë) nuk do të ndikojnë në humbjen e nxehtësisë ?

Yuri, Novokuznetsk. Top-Veshje për njësi xhami duhet të jetë brenda një apartament.
Ajo lirisht kalon energjisë diellore valë të shkurtëra në dhomë në
të njëjtën kohë, pasqyron rrezatimet termike gjatë valë, për shembull, me ngrohje
pajisjet brenda dhomës, nuk e lënë të shkojë jashtë. Kontaktoni një shërbim
instalimin shërbimit të kompanisë. [Http: / / kp.ru/f/4/image/44/99/399944.jpg]
Kur janë pyetur për dritare plastike të përmbushur konsulent Victor tonë Jakovenko
drejtor i shitjes me pakicë ", CBF." , Prompt
A ka tani në kompani e ofertave tërheqëse? Ne duam të ngremë menjëherë
Tre dritare, mund të llogarisë mbi një zbritje? Valentina, Kemerovo.
30 prill 2011. CBF në shoqërinë e një ofertë të veçantë: në qoftë se
tre mënyrë kuti "Nordmaster" "kthehet kyç" me instalimin e një banese -
dritare e tretë që ju do të merrni një dhuratë! Më shumë detaje në lidhje me veprimet që ju mund të thoni
menaxherëve. Përveç kësaj, gjatë muajit të CBF në të gjitha
pensionistët dhe konsumatorët e rregullt do të marrin një zbritje të tjera! Going
instaluar një dritare, i telefonoi disa kompani. Vënë re se dritarja e
6-dhomë profilin e për një kompani më pak të njëjtën dritare të dhomës 4-
në të tjera! Është vetëm lakminë, ose për arsye të dukshme? Family Nikitin,
Novokuznetsk. Gjatë krizës ekonomike në treg, një mori të
cheap profile dritare ekonomisë klasës. Në ndjekje të çmimeve të ulëta, shumë
kompanitë filluan të braktisin të cilësisë dhe sistemet e profilit të shkojnë
për të ulur koston, duke përdorur faktin se klientët më nuk e kuptojnë
në ndërlikimet teknike. Për shembull: një 4-dhoma profilin Gjermanisht
VEKA [http://dobrivikna.com.ua/82/85/] (i këtij profili janë bërë
dritareve në CBF kompani) ka një trashësi prej 3 mm murit të jashtëm, në atë kohë, si
Profili sistemet e buxhetit, madje edhe një 6-dhomë, trashësia e jashtme
mur 2-2, 5 mm. Prandaj, 4-dhoma profilin VEKA më të madhe se 6-dhomës
profilet e klasë ekonomike në izolimin termik dhe të shëndoshë.

Share This Post: