Activated qymyr druri - një pluhur i zi , që nuk kanë as shije as erë .
Ky medikament është përdorur në mënyrë aktive për qëllime mjekësore dhe në sfera tjera të jetës .

Get këtë pluhur nga distilim të thatë prej druri të llojeve të ndryshme,
Për shembull, plepi, Aspen, Linden, ahu, pisha, verr. Përveç marrjes së
qymyrit dhe torfe janë përdorur, këto komponentë janë të nxehtë pa qasje të ajrit
për ta. Në fund të karbonit aktivizohet dhe i nënshtrohen trajtimit kimik.
Si rezultat, ne jemi të marrë tableta strukturë shumë poroze. Karbonit absorbues
gëzuar popullaritet të madh në kohët e lashta. Në shekullin e pesëmbëdhjetë në Egjipt
Qymyr druri është përdorur si mënyra më efektive për të absorbuar
gazeve, dhe më vonë u bë një mjet i përdorur për zbardhues e shurupe ëmbël.
Qymyr ruse bukurinë e përdorur për zbardhjen e dhëmbëve. Sot
ndërsa aktivizimit të karbonit është e nevojshme për çdo kits drogës.
Është e rekomanduar për të marrë në udhëtime të shkurtra dhe të gjatë, dhe disa
njerëzit të marrin atë çdo ditë si një masë parandaluese. Për shkak të lartë
qymyr absorbency aktivizohet ajo është përdorur për fryrje
dhe helmim ushqimor, si ajo shpejt dhe shumë në mënyrë efektive heq dehje.
Përveç kësaj, ky i drogës konsiderohet si një antidot i mirë dhe thith
pothuajse të gjitha toksina dhe helmet, parandaluar përhapjen e tyre të mëtejshëm.
Qymyr aktivizuar është përdorur shpesh në sëmundjet infektive, të cilat
janë në formë të rënda, të tilla si tifos apo kolera. Ai gjithashtu
"Tërheq" trupin e metaleve të rënda, të cilat metoda konvencionale
dhe nuk mund të shpëtoj të spastrimit procedurave. Ajo ka një karbonit pozitive
efekte në trup nga helmimi me alkool, diarre të rëndë, i shoqëruar nga
të vjella, dhe aciditetit në rritje të gastrit trupit. Megjithatë, shumica e
njerëzit përdorin qymyr aktivizuar si duhet. Ata e gëlltit atë si një normal
mjekësi, dhe pastaj larja me ujë atë dhe të presin për rezultat i një kohë të gjatë. Në
helmim, për shembull, qymyr është më e mirë para-treten në ujë të
të marrë një pezullim homogjene, e cila kishte nevojë për një pije. Si çdo tjetër
, mjekim qymyr aktivizuar ka contraindications. Në qoftë se
Ka gjakderdhje me origjinë të panjohur, qymyr aktivizuar për të marrë
e pamundur. Gjithashtu nuk e tij rekomandohet për stomakut dhe individuale
intolerancës.

Share This Post: