Në përgatitje për GAI 2012 Euro ofron privojnë drejtuesit e njeriut
biletat e parkimit .

KLSH punon për të forcuar përgjegjshmërinë e shoferëve për shkeljet e trafikut .
Në veçanti , është propozuar për të ndryshuar legjislacionin për të mundësuar të privuar
shoferët e njeriut që e parkuar automjetet e tyre në faqet e për publikun
transportit. Kjo u njoftua nga Shefi i Departamentit të IST të MPB- së Ukrainës Valerij
Shelg . "Në Donetsk dhe Kievit janë të ndara tashmë në korsi të publikut
transportit. Megjithatë, ne jemi ballafaquar me problemin -shoferët për këto grupe
parkuar automjetet e tyre , parandalimin e fletë e vijimit të trafikut . Prandaj, ne
plan për të ndryshuar Kodin Administrativ , për të forcuar përgjegjshmërinë
për shkelje të tilla , deri në heqjen e një patentë shoferi , "- tha Lozowy .
Sipas tij , në dy qytete të tjera hosting Euro 2012 - Kharkovit dhe
Lviv - krijimi i grupeve të veçanta menaxhohen nga autoritetet lokale dhe , duke pasur parasysh
Disiplina e ulët e brendshme e drejtuesve të automjeteve , ato gjithashtu mund të
ballafaqohen me problemin që ka ndodhur sot në Donetsk dhe Kiev .

Share This Post: