Shteti Shërbimi Doganor i Ukrainës thonë se detajuar
fushate informimi kundër saj është një përpjekje për të fshehur arsyet e vërteta
rritja e çmimit të barnave në vend.

Në UNIAN njoftoi shërbimi për shtyp i Doganave Shtetit të Ukrainës. Siç është përmendur
në mesazh, në përputhje me ligjin në fuqi, të regjistruar
ilaçe dhe artikuj mjekësore janë të përjashtuar nga
tatimore. Megjithatë, sipas Komitetit Shtetëror të Doganave, në një kohë të gjatë
Ukraina të importuara droga nën maskën e shtojcave ushqimore dhe produkteve të tjera. Gjithashtu
Skema ishte zgjeruar shpërndarjen e barnave me Doganat mbivlerësuar dukshëm
Kostoja për të marrë fitime të papritur në kurriz të qytetarëve të Ukrainës. Në
Në mënyrë të veçantë, sipas zakoneve statistikave, nga fillimi i 2011 individuale
punëdhënësit sistematikisht rrit koston e ilaçeve,
ato të importit. Siç është cekur nga Komiteti Shtetëror Doganor, një nga më të madhe
çmimet e importit të barnave është rritur në krahasim me vitin e kaluar
20-50 për qind. Dhe në disa artikuj - tri herë. "Ne besojmë se të hollësishme
fushate informimi kundër doganor është një përpjekje për të fshehur të vërtetë
shkakton një rritje të çmimit të barnave. Gjegjësisht - dëshira e paskrupullt të caktuara
importuesit të vazhdojnë të marrin të tepërta ", - vuri në dukje në Shtetin
Shërbimi Doganor i Ukrainës.

Share This Post: