Objekte të fermave për shtëpitë private janë të lidhura kryesisht në objektet e
kategorinë me rrezik të lartë , dhe garazhe , seminare dhe bojler në një tjetër dhe
vende të rrezikshme . Prandaj ,instalime elektrike , ato duhet të kryejnë
në lidhje me kërkesat e sigurisë të vendosura në këtë kategori të ndërtesave .

Sauna Këto zona kanë lagështia e lartë dhe operohet
në temperatura të larta. Instalimet kryer publikisht me ngrohje-rezistente
Lloji i bakrit RKGM. Të gjitha pjesët e pajisjeve duhet të përçueshëm
zhduket. Kur është e mundur, instalime elektrike kryhet nga dhoma me avull në dhomën e veshjes. Në dhomë me avull
përdorim llambat kat me vidhë ngushtë dritare. Në qoftë se
sauna elektrike nuk është një fabrikë të prodhimit, domosdoshmërisht
provim. Të gjitha pjesët metalike garazh garazh të bëhet zero, instalime elektrike
të bëjë një tub metalik me zhdukur e përdorimit të detyrueshëm të izoluar
priza në rezultatet e gypave. Nëse kat garazh dhe muret janë bërë të përçueshëm
materiale (toka konkrete, tjegull, etj), atëherë zbatohen ndriqimit
mbyll me një tension që nuk i kalon 40V, dhe të lidheni përmes një prizë të hap-down
transformator për 12V ose 40V. Dhe trupin e transformatorit, ajo
bazë dhe të mesëm duhet të dredha-dredha të jetë e lidhur domosdoshmërisht me zero
kabllor mbrojtëse dirigjent. Përdorimi kabllo bakri me përçuesve, lidhjen
në të cilat kutitë e spliter të kryer bashkim, saldim apo vidë
terminale. Kaldajave elektrike dhe bojler gazit serë durojnë
jashtë lokaleve. Regjistrimet për ndriçim përdorim vetëm shpërthim dëshmi-
Lloji i mbyllur. Nëse raboiaet bojler lëndë djegëse të ngurta, është e mundur
zbatimin e instalime elektrike të brendshme në konvergjence e vijave paralele e gypave metalike duke përdorur
ndriçim ndeshjeve gjysmë-hermetik. Bazat e të lidheni me të ulët
tensionit deri në 40V transformatorit dhe të gjysmë-hermetik të performancës.
Për të instaluar e ndriçimit dhe të serave elektrike për ngrohje
kërkon Energonadzor veçantë leje. Instrumentet dhe kontrollet
durojnë përtej serë dhe në nevojën e furnizimit me energji elektrike të vendosur
RCD. Objektet për kafshë, bodrum, seminar. Asgjëson të gjitha metalike
pjesë të pajisjeve dhe ndërtesave. Në instalime elektrike premisa për kafshët
kryejnë vetëm mënyrë të hapur. Për ta, dhe për të përdorur bodrum
reduktuar tensionit të 12V nga ulja e theksuar e lokaleve
transformator. Regjistrimet vendosur lloji të shtrënguar. Punëtori mund të
zbatimin e instalime elektrike në tuba metalike me konvergjence e vijave paralele të detyrueshme. Priza
mund të energized në 220, por të gjitha pjesët metalike duhet të
të lërim neutral. Dritat në dyqanet mbyllur dhe të vulosur me metal
bashkëngjitur rrjete.

Share This Post: