Gjithkush e di se tulla - është një material artificiale
në formën e bare , i cili , pas një trajtim me avull të veçantë ose pas shkarkimi
merrpronat e gurit . Kjo është ,tulla ka acar ,
forcën dhe rezistencën e ujit të qenësishme në gur.

Karakteristika kryesore është qëndrueshmëria e tullave. Kjo nuk është materiale
duhet të prishen në deformime të caktuara dhe thekson brendshme.
Nuk janë të markave të tilla si tulla M75, M100, M125, M150, M200, M250, M300.
Figura qëndruar pranë në letër, tregon se çfarë lloji të ngarkesës mund të përballojë
tulla në një sipërfaqe prej 1 katrore. Shih, për shembull, M200 - Kjo shenjë tregon
tullë që do të përballojë një peshë prej 200 kg për 1 km katrore. shohin. Disa lloje të punës
kërkon përdorimin e një tullë: Për mur brendshme dhe të jashtme
përdorur një tulla të zakonshme të ndërtimit. Në këtë rast, pas hedhjen e nevojshme
kryer suvatimin e punës. Sepse, veshja fasada dhe dekorative punuar
përdorimin më të mirë të tullave fytyrë, pasi ajo ka formën e duhur është
skajeve të mprehta dhe prandaj mbajnë suvatimit nuk është e nevojshme. Për
forma murature, të tilla si dritare, harku, gardh, etj janë përdorur përballen
tulla në formë. Nëse keni nevojë për të kryer punë që kërkon të lartë
cilësisë, për shembull, ju dëshironi për të nxjerrë fasada apo të brendshme
Murator pa e përfunduar më tej, ajo është mirë të përdorni një tullë dekorative.
Kjo është një tullë në formë të rregullt, sipërfaqja e mureve të jashtme - të qetë dhe me shkëlqim.
Nëse ju vendosni për të vënë në udhë në një shtëpi vend ose dacha, ju do të në
do të ndihmojë hapur tulla. Kjo është quajtur edhe një dysheme me tulla. Asfaltim
bërë nga shkëmbinj të tilla si, basalt granit dhe kështu me radhë. Kjo është një shumë e
materiale të qëndrueshme. Bërë në formën e bare, kujton një kuti.

Share This Post: