Në Rusi , parket u shfaq me një dorë dritën e Peter I , të cilët gjatë tij
udhëtim në Evropë njihen me bazat e rastit drurë . sundimtari i tij
kopje të fotove nga albumet e mjeshtrave të artit të huaj parket .
Pak më vonë , me fillimin e në shkallë të gjerë të ndërtimit të pallateve në Shën Petersburg ,
zbatimi i parket ka fituar përhapjen më të gjerë në vendin tonë .

Sot, pavarësisht nga gamë të madhe të mbulesa kat në treg,
Dyshemeja mbetet një nga materialet më të njohura.
Ekspertët KRYESORE moderne janë katër lloje kryesore të dyshemeve
- Custom bërë, arti, pallat dhe të forta druri. Parket mund të
quajtur një nga më të popullarizuar. Planochki kanë një formë drejtkëndëshe, si
Në mënyrë tipike, të njëjtën gjatësi, dhe në sajë të teknikave moderne të prodhimit, nym
sipërfaqe të sheshtë të përkryer. Parket është e lehtë për paketë, dhe për të përdorur
ajo është shumë praktike. Përveç kësaj, ai ka estetike të shquar
Prona të paluajtshme - kombinuar metodat e ndryshme të textures, murature dhe ngjyrat që mund të
të marrë një përbërje të pazakontë. Druri moderne të ngurta ndryshon nga
cilësinë e paraardhësit të tij dhe të teknologjisë tharje për prodhimin - ajo është prodhuar
të drurit me vlerë. Kuvendi gjithashtu ka ndryshuar: sot
të ngurta bordet dru dok me njëri-tjetrin, si dhe dysheme. Ky lloj i mbulimit
- Ideal për zonat e mëdha. Superb dysheme të forta druri
Indoor Arti i Ri, Country, etj Një tjetër lloj i parket - inlaid
- Pazakonshme në atë strukturën e pemës të zbatuar elementet e guri, metali
etj Për shkak të kësaj zbukurim është e mundur për të theksuar strukturën natyrore
dru, ose të njëjtën hije. John Cruz Tee ro ny parket van shumë të sofistikuara
dhe origjinale, për këtë arsye ajo është aplikuar me sukses në klasike dhe
stilet bashkëkohore - kjo është kudo e duhur. Për më tepër, në katin e inlaid
bordit ju do të shërbejë për shumë kohë. Si emri i artistike tion-
Dyshemeja mund të bëjë disa përfundime mbi-thekre cilësitë e tij. Kjo është një e madhe
mishërim i mundshëm i imagjinatës së projektuesi. Hu për zhes pjatë Twain Nye janë
ngjyra të ndryshme, kanë textures të ndryshme, duke ju lejuar për të krijuar
foto interesante, të çmuar imitim qilima antike, etj Në të kaluarën
detaje kohën e mjeshtrave parket janë bërë në vendin e instalimit
- Sigurisht kjo ishte shumë e shtrenjtë. Sot, pjesë e blloqeve janë zgjedhur me kujdes,
përgatitur në fabrikë, dhe të mbledhur në rrjet në rritje.
Në vend të parket hedhjen vjen në formën e një sërë të pjesëve të përfunduar
me marrëveshje. Detajet janë të bashkuar me njëri-tjetrin do të thotë "gjemb zakon" që ofron
të besueshme dhe të qëndrueshme-ing mali. Kjo siguron të lartë
shpejtësinë e, instalimit interfacing saktësinë. Parket Pallati konsiderohet e lartë-
Parket PWM klasë. Ajo është prodhuar ekskluzivisht nga racat e vlefshme e pemës
va. Arti ai është i ndryshëm nga fakti se planet e tij nuk janë të kufizuara në
vija e drejtë, dhe të fitojnë kurba-lineare formë. Ishte pallati koka
parket është kryevepër e vërtetë të artit, të mishëruara në pemë. Pas
jo për asgjë që për shekuj me radhë u konsiderua si një nivel të lartë parket pallati atribut
brendshme të pasur pallat. Tani, produkt-shoferët mund të ju ofrojnë
versionet e tyre e fotografisë, por ju mund të tregojnë shuhet seksin e tij të ardhshëm mbi individin-
Sketch Alno. Ekspertët këshillojnë në zgjedhjen e artit
parket pallatit dhe me përgjegjësi - kryeveprat e tillë nuk mund të ndryshohet çdo vit.
Prandaj, ne duhet të kuptojmë se me këtë model ju duhet të jetojnë jetën.
Deri më sot, instalimin, operimin parket Nye pallat scheny thjeshtuar, por
të encrusted të saj, e kombinuar me tjegull, mermer, gur, të lëngshme
gjinive. Aplikuar parket pallatin në brendshme të stileve të ndryshme.
KLASA sovjetike Enjoy 1985 klasifikuar parket si më poshtë:
A (cilësi më të lartë) dhe B (kategoria e parë e cilësisë). Nga
Ky dokument bie në kategorinë e A parket bungu vetëm dhe ekzotike
druri. Duke lu cha etsya se të gjitha llojet e tjera të automatikisht
transferuar në kategorinë B. Në fakt, në klasifikimin parket shumë
komplikuar. Në fund të fundit, për shembull, ahu renditet në kategorinë A për të vetmen arsye,
se me cilësi të lartë parket nga ai duhet të tharë të përkryer. Dhe në
1985 ne vetëm nuk kanë pajisje adekuate. Me ardhjen e
tregun e brendshëm nga kompanitë e huaja dhe qasjen e tyre në tregjet e huaja
bizneset tona, ka pasur standarde të reja - të bazuar në standarde gjermane
cilësisë DIN 280. Sipas këtij standardi, ekzistojnë katër kategori të
parket, të cilat ndryshojnë në dukje. Natur, ose N - natyrore,
Gestreift, ose G - shirita, Rustikal, ose R - heterogjene, me gunga.
TIPARET Mount INSTALLATION dysheme duhet të fillojë nga mesi i dhomës
- Vendin e ndriçuar në të. Përgatitja e një numër të mjaftueshëm të wedges
prej druri ose plastike - ata do të duhet për një tension sipërfaqësor uniforme.
Si e keni filluar për të hedhur dysheme - rimeso dru të saj, ose anasjelltas
- Në parim nuk ka kuptim (fjala "i jap një lustër" në nenin referohet një hollë
bar, të vendosura në frontin e dërrasë e dyshemesë), por ne rekomandojmë
bordit të synuar me rimeso për veten tuaj - kjo do ta bëjë më të lehtë promazyvayut ardhshme slot
bordit. Para se të vënë substrate, duhet të ketë, ku do tela
për ndriçim instrument muzikore ose një kabllo antenë. Në katin me
preforatora saws udhë, e cila është hedhur diameter tub
25 mm. Në mënyrë të vendosur zam atë dhe të thatë atë përpara se të filloni hedhjen e parë
shtresë. Varësisht nga dëshirën tuaj, ju mund të vë një rrip të shkurtër
përgjatë mureve (në vendet ku shpesh kushton shumë mobilje). Por në çdo rast
Mos harroni të prerë nga ana e rimeso bordit të parë. Vendos wedges (për të vazhdueshme
interval në mes të murit dhe buzë të parket.) Ky 8-mm pastrimit të nevojshme
për të hedhur poshtë dysheme, kur thatë, nuk ka ënjtje në mes. Heq
i jap një lustër gjatësore në strip parë, zam promazhte zakon, dhe pastaj
para bar anën gjatësore përballet me ju. Secili nga pika të përcaktuara parket
trims dorë të parë, dhe pastaj goditje të lehta apo të tjera të kujdesshme çekiç druri
dhe një çekiç për të thyer një lustër ka pajisur të gjithë gjatësisë.
Në fund të çdo seri e kishte prerë shirita dhe nuk e hedhin atë larg - është e dobishme
në fillim të rreshtit tjetër. Mos gjuaj poshtë parket me një zhvendosje pak
10 cm, ju mund të përdorni segmente nga seria e mëparshme. Masë
dhe prerë pjesë të ngjitur në derë. Çdo gjë duhet të jetë shumë i qetë.
Shkallë mund të jetë jo më shumë se 8-12 mm, ose të mos jetë në gjendje për të fshehur nën edges
skaj. Në fund të çdo rresht kapërcej atë me një posaçërisht lakuar
kllapa hekuri. Dilte së bashku shumë të butë, grushta e dobët për të shmangur
hapja e parket. Për të punuar shkoi edhe më shpejt, ju mund të prerë pjesë të
anë dera. Mbuluar të gjithë hapësirën skaj përgjatë mureve. Lojëra elektronike
dhe boshllëqet me stuko mastikë ose promazhte trashë.

Share This Post: