Në këtë moshë të teknologjisë së lartë , urbanizimi , industrializimi , më shumë njerëz
dashuri e kujtojnëmirë harruar vjetër. Pushimet verore në fshat në
gjyshja , një shtëpi të ngrohtë pies nuhatje , dysheme druri në të cilën ishte e bukur
ecin zbathur . Rehati dhe energji të mirë të vendit - shtëpi, ndonjëherë edhe një nga
kujtimet më të gjallë të fëmijërisë . Dhe si do të dëshironi të keni të paktën një pjesë të
në shtëpinë tuaj !

Tani ju mund të zgjidhni një stolisje druri dysheme që i përshtaten çdo shije, nga
opsionet e thjeshtë të besueshme për artin elitar. Druri
kate në shtëpinë tuaj, ju mund të krijoni materialet e mëposhtme: parket druri bllok,
copë dhe inlaid kate parket, dru të ngurta. Dyshemetë prej druri të ngurta. Ajo
një nga mbulesa kat më të shtrenjtë. Ka performancën më të lartë mjedisore,
izolim të mirë të shëndoshë dhe të zbatueshmërisë të ulët termike. Kjo është një nga më të lashtë
kati i kuvertë, sukses zëvendësoi kate prej balte e shtëpive të lashtë.
Druri - një material të gjallë, një efekt pozitiv mbi energjinë në shtëpi. Tonë
edhe paraardhësit e dinte se dushk - një simbol i vitalitetit dhe jetëgjatësi, pisha
sjell shëndet, panje - bilanci emocionale, larsh - paqe;
dardhë - përmirësimin e pozitës financiare, dhe kështu me radhë. Shtëpitë e përfaqësuar seksi
një dysheme e pika druri të ngurta. Ecin zbathur në këtë kat është
jo vetëm të këndshme, por edhe të dobishme. Për dysheme druri përfshijnë: parket copë (
dhe radhitje), parket dhe dru të ngurta. Parket dhe masiv
bordit janë bërë tërësisht të vlefshme (në një farë mase) druri.
Në lidhje me dërrasë e dyshemesë, atëherë ajo është e vlefshme vetëm për shtresën e jashtme.
Bottom bërë nga një grup të llojeve të drurit të lira. Walkways bërë të ngurta
bordet kanë qenë për shekuj nën deformimet e riparimit të tyre nuk është e vështirë.
Shtresa e punës së grup është 10 mm, sepse ajo mund të përballojë të përsëritura
rëndë. Për shembull, shtresa e punës së dërrasë e dyshemesë - parket 3-4 mm
- 7-8 mm. Avantazhet janë të dukshme. Përçueshmëri ulët termike prej druri të ngurta
kursejnë energji për ngrohje. Përsëri rastësisht në shtëpitë e fshatit,
ku ngrohje atë mjaft të mundimshme dhe të shtrenjta, janë përdorur gjerësisht
dmth parket druri. Në qytetin e zënë e sotme
kakofoni e rrugëve të trafikut të zënë, komunikimi midis apartamente fqinje
Problemi është shumë i mprehtë izolimin. Psikologët kanë vërejtur gjatë dëmshëm
efektin e zhurmës në relaksim dhe psiko-emocionale të shtetit. Në
i njeriut qytetërimit modern nevojshme vetëm për të pushuar të qetë. Shënim
se druri të ngurta ka cilësi të shkëlqyera të shëndosha!
Kate drurë. Parket shpikur shumë më vonë, bordit të ngurta, që u shfaq,
Ai ka bërë një pjesë integrale e shtëpive të reja, pallatet dhe kështjellat. Ndoshta shumë
prej nesh mos harroni se në kohën sovjetike, dysheme drurë të paraqitura në shtetin
institucionet, shkollat, kopshtet, bibliotekat dhe shtëpitë. Por
nuk duhet të gjykohet në katin e valle në këto kujtime. Shpesh, duke u përpjekur për "të bërë
dhe tejkaloj planin ", dysheme drurë janë bërë pa vëmendjen e duhur për
cilësisë. Kjo është arsyeja pse shumë prej nesh shok me përhershëm kërcasin parket
dhe një parketinami dhimbje koke. Edhe pse, në realitet, kjo nuk është
kështu. Parket cilësor të përcaktuara siç duhet i shërben me besnikëri se një
dekadë! Parket është një grup i pika prej druri,
trashësi prej 15 mm në 22 mm me gjerësi 40-75 mm. Gjatësia e strips ndryshon
195-490 mm. Siç e shohim, parketiny kanë madhësi të ndryshme në Rusi
më të përdorura Madhësia mm bar 15h45h250, në Evropë 70 100h500-1300
mm. Blerja e parketiny lacquered të kihet parasysh se me kalimin e
Koha mund të jetë një numër problemesh që kërkojnë scraping katin e më shumë se
milimetër. Për të shmangur brinjë për të siguruar dysheme ideal
ekuilibër të bazës. , Parket sende humor që kërkon një temperaturë të qëndrueshme dhe lagështia
regjimit. Megjithatë, kompleksiteti i kujdesit është kompensuar nga një shumëllojshmëri e artistike
vendimet e projektimit. Me kujdesin e duhur, jeta e parket
50-80 vjet. Katet e parket. Kate e dërrasë e dyshemesë me një çmim më të
hapur se dyshemetë e parket dhe druri të ngurta. Nga pamja e tyre
parket nuk është inferiore të afërmit e tij më të kushtueshme - një njësi
parket. Shtresa e lartë e dërrasë e dyshemesë mund të bëhet e të gjitha llojeve
dru nga më të thjeshtat deri te më ekzotike. Bordi parket pak
kapriçioz se parket, është më rezistente ndaj ndryshimeve të temperaturës e mjediseve.
Kjo arrihet përmes menduar mirë shtresë, fibër struktura
Shtresa e mesme është pingul në 2-m shtresat e tjera, që i jep më
rezistenca ndaj llojeve të ndryshme të deformime. Megjithatë, shumë lustrim
Bordi prej druri nuk mund të mbijetojnë. Trashë shtresa e lartë, aq më shumë do të zgjasë
bord prej druri. Dyshemetë e dysheme me parket, është praktike dhe funksionale, megjithatë,
zgjidhjet e mundshme të projektimit është shumë më e vogël se parket.
Nga përvoja e jetës: Çdo kat është më e mirë mbulon për të blerë nga me reputacion,
i themeluar firma, të punojnë në hedhjen të besimit të profesionistëve.
Siç tregon praktika - ju kursen, paratë nervat dhe koha.

Share This Post: