Mermeri Cast (ose konkrete polimer ) në formë të ngjashme me guri natyror :
shembujt më të njohura janë malakit , oniks dhe mermer .

Banja e mermerit të hedhura janë të qëndrueshme, rezistente ndaj ndikimeve të jashtme, shfaqjen e
njollat, bakteret, por, si polimere të tjera, mermeri zezë e me erë frikë nga Lëndë gërryese.
E një produkt i prodhuar në çdo ngjyrë. Sa për format, pastaj
tregut janë të model standard drejtkëndëshe në këndore dhe polyhedral
lojë me birila. Për një dush që ju mund menjëherë të bie në grup të tërë të injektimit hidraulike
mermer. Produkteve vendore nëse blejnë nga prodhuesi
(Këtu një përzgjedhje të gjerë) kosto prej $ 250, por raste të huaj të rëndësishëm
më të shtrenjta dhe varësisht nga modeli do të kushtojë $ 600-1500. Ndërsa në qoftë se të
pajtuar tifozët çeliku të plotë të ngrohtë dhe banjot akrilik, një kompani
Laldewei projektuar vaska bërë nga një material të quajtur Starylan (starilan).
Sipërfaqja e punës së produkteve të tilla - me cilësi të lartë akrilik, dhe në fund është
formë të çelikut, të bëra nga një fletë të vetme të çelikut. Të dy "shell" janë presion
në veçanti substrate një nga material i përbërë nga një forcë prej 500 ton
brenda disa orëve, dhe kjo rezulton heshtur, duke mbajtur një bukur të ngrohtë,
dizajn i thyer - një dhuratë nga perëndia për ata që gëzojnë një të butë, të ngrohtë për të akrilik kontakt
sipërfaqe dhe në të njëjtën kohë vlerëson stabilitetin dhe faktor të cilësisë. Çmimet për dush
starilana prej 20-30% më e lartë se çeliku konvencionale. Për një nga të fundit
Zhvillimet përfshijnë shpikjen e VILLEROY \u0026 BOCH - kuaril (apo një tremujori)
një përzierje e akrilik me pluhur kuarc, e cila është hedhur
në formë (përzierje të nxehtë është hedhur në një tokë e pasur të çelikut, i lëmuar
për një fund pasqyrë, dhe pas vendosjes në masë të produktit të përfunduar është nxjerrë).
Banja materialovVanny përbërë prej kuarila rëndë se akrilik,
por më e lehtë për të hekurit dhe bërë me mermer të hedhura, e cila mundëson instalimin e lehtë
si dhe zvogëlon rrezikun e dëmtimit gjatë transportit dhe instalimit. Me shtimin e
kuarc vaskë kuarilovaya nuk kërkon përforcim, si akrilik, dhe
trashësi tejkalon atë. Kuaril ka përçueshmëri shumë të ulët termike,
dhe për këtë arsye të ngrohtë për të prekur (dush ngadalshëm ftohjes). Për shkak të faktit se
trupi kuarilovy vetë ka forcë të lartë, është e lejueshme mur
bërë gati vertikale, vertikale, në mënyrë që sipërfaqet pjerrësi anësore,
karakteristikë e gize dhe banjot akrilik, nuk është e nevojshme. Kjo nënkupton
vëllimi krejtësisht të ndryshme e brendshme të dush. Në cm madhësisë modeli 180h80
do të duhet të ulen, këmbët e shtriu (në rastin e akrilik është e mundur kur
gjatësinë e 200 cm vaskë). Kjo është, kur mesatarja dimensionet e jashtme të kuarila filxhan
është brenda në mënyrë të konsiderueshme më të gjerë. A kuarila banjot
jo më pak se $ 1,000. Jepen me kopjet e tregut të vendit janë zakonisht të
rezultat i bashkëpunimit me designers famshëm, kështu që blerësi
duhet të paguajnë jo vetëm për teknologjinë e prodhimit të sofistikuar, por edhe një oshëtimë
emrin. Megjithatë, tualet dhe nuk mbytet kuarila bërë dhe, rrjedhimisht,
përzgjedhjen e pjesës tjetër të gypave që është i përshtatshëm për ngjyrë dhe dizajn të shkaktojë disa
kompleksiteti.

Share This Post: