Ligjet për të forcuar dënimet për shkelje të punës
legjislacioni , mund të përfaqësohet në Parlament në tetor 2011
vit.

Si korrespondent UNIAN, në një konferencë për shtyp, tha kryetari
Inspektorati Shtetëror i Punës të Ukrainës - shteti kryesor
Inspektori i Punës, Andrei Cherkasov. "Ne besojmë se ata do të
filloi menjëherë pas procedurës, sepse ata nuk kanë të bëjnë me Kodin e Buxhetit, "
- Ai tha se. Sipas A. Cherkasova, sot vazhdon dialogun me social
partnerë në dispozita të caktuara të ligjeve. Ai vë në dukje se shumë pyetje
rënë dakord mbi, për shembull, punëdhënësit janë të lejuara një rritje të konsiderueshme në
ndëshkimet për shkeljet. Në të njëjtën kohë, thotë ai, sindikatat insistuan
për një rritje edhe më të mëdha në gjoba. Jo deri në fund të çështjes rënë dakord mbetet
diferencimin e pagës minimale. Recall, ligji është i regjistruar
rregull që për pozita të caktuara minimale të fiksuar
shuma e pagave, nën të cilën një punonjësi nuk mund të marrin. "Sindikatat me ne
Pse nuk bien dakord - ata duan të jenë normë e inspektorëve publike,
të cilat janë dhënë kompetenca të gjerë, por ata nuk do të jenë përgjegjës për çdo gjë. Kjo
ishte në Bashkimin Sovjetik ... "- thotë Cherkasov. Më parë, Ministria e
Politikës sociale UNIAN raportuar se në shtator, qeveria synon të
t'i dorëzojë pesë faturat e parlamentit për të rregulluar tregun e punës ka raportuar
UNIAN, 4 prill 2011 Zëvendëskryeministri - Ministri i Politikave Sociale
Sergei Tigipko paraqitur dy fatura në lidhje me publikun
legalizimin e rrogave dhe të vendeve të punës. Faturat e nuk e kanë vënë
në Parlament. Pastaj, në pranverën e vitit 2011, u vendos
zhvillimin e pesë pjesë të legjislacionit me planet për të marrë rënien e tyre 2011
vit. Sipas shërbimit për shtyp të Ministrisë, deri tani, duke punuar
Grupi, i përbërë nga përfaqësues të shtetit dhe Minsotspolitiki
Inspektoratit të Punës, është duke përfunduar këto projektligje.","\u0026nbsp;

Share This Post: