Më parë ,ishte e lehtë letër-muri për të parë se në shtëpi nuk kanë kaluar riparimin .
Por tani nuk është kështu ! Desktop prapa dhe ata nuk janë më vetëm një letër të pikturuar
ngjyra të mëdha shëmtuar ( kështu që kam menduar për ta kur isha i vogël ) , ata
të ofrojë një zgjedhje të gjerë , dhe ata pikturuar asgjë , dhe jo vetëm
lule .

Unë mendoj se do të bëjë pak për të filluar me një pasqyrë të letër-muri reja dhe më të mirë.
Nuk është një sfond i bërë nga fibra natyrale - bambu, alga deti, perime diçka.
Sy bambu letër-muri dhe madje edhe të ndjehen vetëm si bambu reale
Bacillus. Në sipërfaqe - e bukur dhe me stil dhe do të përshtaten çdo vend që ka nevojë
jap për t'u ngjyrosur natyrore. Ka muri paintable me textures të ndryshme
dhe vizatime. Për dhomat e fëmijëve dhe dhomat e gjumit janë të letër-muri miri të përshtatshme pëlhurë,
letër ose në një vend jo të endura - ata janë më të natyrshme, e lehtë, "breathable"
por më e zgjedhur kur glueing dhe kujdes. Zhvilluar edhe një numër i
vinyl letër-muri, e cila lehtë mund të ngjitur, dhe lahen mirë, më të qëndrueshme.
Ata nuk janë porozë, prandaj përdorimi më të mirë të tyre - zone qasje
korridoret dhe zyrat. Në zonat e banuara, dhe në qoftë se ju doni të përdorni ato, ju nuk do më të mirë
në të gjitha muret. Wallpapering - ky është një proces i vështirë, por ka shumë
njerëz të gatshëm për t'ju ndihmuar. Dyqane shpesh japin mësime të lirë se si të
letër-muri ngjitur siç duhet. Sigurisht, kjo është vetëm një mjet marketingu, por ju
nuk i detyruar për të blerë ndonjë gjë, dhe ju do të mësoni shumë këshilla të dobishme nga të mirat.
Shumë uebfaqe gjithashtu ofrojnë makinë llogaritëse të veçanta letër-muri se do të ndihmojë
blerë numrin e kërkuar e rrotullon, nëse ju jeni duke bërë atë për herë të parë.
Në çdo rast, është më mirë për të blerë një të vogël në rezervë. Para se të Wallpapering është e nevojshme
të përgatisë një mur, në mënyrë që ndiqni udhëzimet që erdhi me rrotullon.
Megjithatë, para se të fillojë këtë proces, konsiderojnë se sa kohë keni në plan të
jetojnë në shtëpi. Nëse më pak se pesë deri në dhjetë vjet, unë nuk ju këshilloj që të rrinë letër-muri.
Si rregull, më të lehtë për të shitur një shtëpi me mure të pastër, pa sfond. Megjithëse
se muri mund të hiqet lehtë duke përdorur zgjidhje të veçanta ose
dyqan-blerë ose bërë në shtëpi, ju ndoshta nuk dëshironi të
bëjmë atë së shpejti pas ngjitje. Letër-muri mund të jetë një goditje e madhe, e cila
theksoj shijen tuaj dhe personalitet. Bëni pazar dhe të zgjedhin
derisa ju të gjeni ato Wallpapers, të cilat ju do të duan të jetojnë. Përveç kësaj, në qoftë se
Ju nuk e keni gjetur sfond të drejtë, mbani në mend se pikturë mure apo fërkimit
kufirit dekorative mund të jetë vetëm çfarë keni nevojë!

Share This Post: