Kushdo , edhe më origjinale e brendshme dhe të shquar si do të duket
shurdhër dhe pa fytyrë , në qoftë se nuk i kushtoi vëmendje të mjaftueshme për këtë element të rëndësishëm
dekor, si drapes . Kjo është veçanërisht e vërtetë pastrimin dhomë në toddler tuaj .

Kur zgjedh perde për çerdhe, ju duhet të mendoni për mënyrën se si ata jo vetëm
plotësuar dhe theksoi vendimin stilistike në hartimin e dhomës, por krijoi edhe
atmosfera magjike, kujtimin e të cilat do të mbajë kec tuaj për jetën. Pas të gjitha,
bërë me kompetencë perde, ju mund të krijoni në dhomën e fëmijës tuaj një vend zanash,
ku është thërrime juaj është gjithmonë i gëzuar dhe i lumtur. Perde për malenkihZadumavshis më të
dritare paraqitjen për fëmijët, ju mund të jepni fre të lirë për fantazi dhe imagjinatë,
"Zgjidhur" në perde e heronjve tuaj të preferuar e fëmijës tuaj. perde për fëmijë
mund të dekoroj kafshëve funny pak, ladybugs bukur, yll enigmatike
dhe hëna. Gjëja kryesore është që të kemi fëmijën tuaj të ndihet gëzimin e të qënit në pak tim
dhe bota komod që do të ndihmojë të krijojë një verbon pajisur siç duhet. Për
zhvillimin e harmonishëm të fëmijës psikologët këshillojnë për të zgjedhur perde të ndritshme,
ngjyra gëzuar. Por materiali nga i cili bëri gjithashtu pëlhura për çerdhe,
duhet të jetë e lehtë për të pastruar, nuk mbledhin pluhur dhe në përputhje me standardet e mjedisit
të sigurisë. Pas vitit të parë të jetës, fëmija juaj është e sigurtë se të provoni të gjitha
në "karafil". Perde për 'pochemuchek "Duke u rritur, fëmija bëhet një aktiv
luaj, e cila përcakton një sërë pyetjesh për të prindërit e tij. Në këtë moshë, dhomë
"Pochemuchka" si rregull, është një përzierje djegëse e të ndritshme dhe të
ngjyra të kundërta, të cilat pasqyrojnë disponimin e tij energjike. Në këtë rast,
marr perde për ngjyra të dekoratave dritare të qetë që do të balancojë
një protestë të ngjyrave. Sepse perde shumë e pasur mund të bëni në tuaj
luaj, i cili përfundimisht do të ndikojë në humor dhe të tij
mirëqenien. Ideale të përballen me këtë perde detyrë bardhë, ngjyrë bezhë
dhe ottenkov.Deti të tjera të lehta në vitet parashkollore janë veçanërisht krenarë e saj
përkasin një mashkull apo femër. Ju mund të theksojmë këtë
"Tipar i rëndësishëm" të fëmijë, picking up perde të ngjyrës dhe
subjekteve. Për regjistrimin e një perde dhomë djalë, ju mund të zgjidhni imazhin
Pirates, zemrat thesar i artë Listat detare dhe anije. Gjithashtu, djemtë
dashuria theme makinë dhe do të jenë të lumtur nëse perde në dhomën e tyre
dekoroj ultra shpejtësi të lartë makina garë "Formula 1". Por pak princeshë adore
perde të lehta dhe transparente me modelet e lules apo perde me përrallore
motivet. Në çdo rast, zgjedhja juaj duhet të reflektojë blinds brendshme
botën e fëmijës dhe në përputhje me nocionet e saj të bukurisë dhe rehati. Perde
tineydzherovVybiraya për perde për të ri dhomë, të jetë i sigurt për të kërkuar
mendimin e tij. Në të vërtetë, në këtë moshë e adoleshentëve kanë tendencë për të ushtruar pavarësinë,
dhe madje edhe detaje të tilla si perde, duhet të zgjidhet sipas dëshirave të tyre.
Si rregull, adoleshentët preferojnë dizajn modern minimalist
dhoma e vet, kështu që blinds duhet të zgjidhen në bazë të stilistike të përgjithshme
koncept. Mundësia më e zakonshme për dritare ujdisje në dhomë
adoleshentët janë perde romake apo japoneze. Ndërsa fëmija juaj mund të jenë të ndryshme
të menduarit krijues, dhe pastaj ai do të zgjidhte perde me origjinalin
projektimit dhe një cilësi të pazakontë dhe okraskoy.Tak apo një tjetër, ajo duhet të mbahet mend
se perde për fëmijë - një pjesë integrale e të brendshme, që jo vetëm
i jep një pamje të përfunduar, por gjithashtu reflekton botën e brendshme dhe ndikon
disponimin e fëmijës suaj.

Share This Post: