Faza e ndërtimit të shtëpive prej druri bërë nga logs " gardian "

1. Shtëpitë prej druri: PROJEKTE SHPENZIMET. Shtëpi prej druri: Teknikat. Projektimi i shtëpisë dhe koston e shtëpisë prej druri përfshin dy albume: i pari - projektin konceptual, dokumentet e dytë e punës në shtëpi. Bazuar në draftin e shtëpive prej druri të numëruara fushën e punës dhe materialet e nevojshme për ndërtimin dhe e mbarimit të shtëpive prej druri. Në çdo fazë të punimeve hartuar një buxhet të veçantë, i cili përbëhet nga një listë të materialeve dhe një listë të punëve (volumin dhe vlerën), si dhe shpenzimet e lart dhe të transportit. Kostoja e punës varet nga puna e tyre, në mënyrë që çdo lloj pune është kostoja standarde për njësi të vëllimit. Si rezultat, klienti është mjaft e plotë dhe të qartë idenë e asaj që përbën koston e çdo fazë të ndërtimit dhe e mbarimit të shtëpive prej druri bërë nga shkrimet (në shtëpi nga një bar). Shtëpitë prej druri janë duke u trajnuar për të ndërtuar në 3-5 javë (deri më bërë mbushjen bodrum) është formuar në prodhimin e caktuar e dëshiruar e materialeve bërë nga shkrimet (shtëpinë e trare) dhe druri. Hartimi i marr e shtëpive të shtëpive prej druri druri: ndërtimin e shtëpive prej druri bërë nga shkrimet (në shtëpi nga një bar). Round shkrimet dorëzuar në partitë faqen formuar ende në fazat e fundit të hartimit të një shtëpi që ju lejon të nevojshme të furnizimit me materiale të objektit, nuk e rregulluar në ruajtjen faqen e shkrimet dhe lëndë druri. Përfunduar një shtëpi prej druri varet nga dëshirat dhe kërkesat e klientit - të tilla si materiale, kostoja e të cilat ndryshojnë nga një urdhër, dhe të punojnë me nivele të ndryshme të kompleksitetit. Pra, të përfundojë në shtëpinë diskutuar individualisht me konsumatorin si ju të plotë këto vepra. Prodhuar zgjedhjen e ngjyrave dhe materialeve. Fazat e mbarimit shtëpisë prej druri: 1. Ndërtimin e shtëpive prej druri: kulmi shtëpinë prej druri bërë nga shkrimet (në shtëpi nga një bar). Zgjidhni llojin e material për mbulim duhet të jetë në fazën e projektimit, në shtëpinë prej druri kishte një sistem demet me një pamje të dëborës dhe ngarkesat era e mbulim. Në zyrën tonë, llojet e ndryshme të sistemeve të mbulim dhe katalogë të furnizuesit. Me ne, ju mund të zgjidhni më të mirë për mbulim tuaj. Duhet përmendur kulm transparent (polycarbonate), e cila është shumë mirë dhe duket një fitues në tarracat dhe veranda e shtëpive prej druri. 2. Ndërtimin e shtëpive prej druri: lëmues dhe ngjyrosja e mureve të jashtme dhe të brendshme e shtëpive prej druri. Shkrimet Antisetirovannye në prodhimin e mban ngjyra e saj origjinale brenda 1-3 muaj, në varësi të kushteve të motit, të cilat janë mbledhur në shtëpi nga një bar. Në mënyrë për të mbajtur raundin shkrimet dhe t'i jepte një të qetë dhe ka një ngjyrë të teknologjisë së përpunimit të veçantë në shtëpi nga një bar. Si rregull, rëndë shkrimet me dorë, të mbuluar me bojë të tokës dhe 2 herë me nxjerrje të ndërmjetme. Ruajtjen e tillë e shkrimet do të ruhen nga të njëjtat kushte dhe ngjyra e mureve të shtëpive prej druri në 10-15 vitet e ardhshme. 3. Ndërtimin e shtëpive prej druri: dyert dhe dritaret në shtëpi bërë nga shkrimet. Gjëja më e rëndësishme kur instalimi i dritareve në një shtëpi të bërë nga shkrimet (në shtëpi nga një bar të) është një instalim teknologji obsadov (të zezë kuti), për të cilat detyrimisht duhet të marrin parasysh tkurrja e shtëpisë prej druri. Kjo punë duhet të jetë i besuar vetëm për profesionistët në fushën e ndërtimit prej druri! 4. Shtëpi prej druri. Ndërtimin e shtëpive prej druri: një elektricist. Shtëpitë tona prej druri janë të fshehura instalime elektrike. Në fazën e projektimit të shtëpive prej druri, e konsumatorit së bashku me arkitektin në të gjitha pikat e nevojshme të cilat janë të specifikuara në hapësirën projektin e kalimit "Stroebe." Në procesin e punëtorëve të asamblesë shpuar në "Stroebe," të përshtatshme të cilat më tej shtron kabllot rrudhje dhe elektrike janë tërhequr. Kjo teknologji eleminon kuti hedhjen në krye të drurit pa shqetësuese bukurinë e brendshme e një shtëpi prej druri. Përdorimi i corrugations bën të mundur për të zëvendësuar çdo kohë një kabëll jo-pune, apo për të bërë shtesë. Të gjithë punës së kryer në elektricist elektrike me kohë të plotë kompanisë sonë. 5. Ndërtimin e shtëpive prej druri: pune hidraulik. Shtëpitë prej druri janë me cilësi të lartë mallra sanitare. Punën e kryer para hidraulik instalimin e kateve përfunduar. Drejtuar ekipin e tyre, i specializuar në instalimin e sistemeve të komunikimit. Diskutuar më parë me dëshirat e vizitave të kërkuara të konsumatorëve vend dhe përgatitjen e vizatimeve të nevojshme. 6. Ndërtimin e shtëpive prej druri: dyshemetë dhe tavanet. Këto vepra janë kryer duke marrë parasysh tkurrja e shtëpisë. Në një shtëpi prej druri dysheme shpesh kryhen duke përdorur materiale të llojeve të ndryshme të, dru parket, pllaka qeramike. Instaluar në ujë të konsumatorit ose ngrohje elektrike underfloor. Tavanet e rreshtim plasterboard apo ndonjë vështirësi me përdorimin e elementeve dekorative. Veranda, tarracat dhe ballkonet, ne ofrojmë dërrasë të ashtu-quajtur "shkon" katet e dushk, larsh ose stolisje pika, përmes të cilit lagështi marrjen në katin e mbulon menjëherë rrjedh nëpër boshllëqet e majtë në rritje në mes të bordeve. Dhe këto materiale të bëjë këto kate tërheqëse dhe të qëndrueshme. 7. Ndërtimin e shtëpive prej druri një fireplace. Për të përcaktuar llojin e fireplace është e dëshirueshme në fazën e projektimit të shtëpive prej druri. Në mënyrë që të dizajnit themel të drejtë për një fireplace në bazë të ngarkesës vlerësuar dhe karakteristikat e modelit. 8. Ndërtimin e shtëpive prej druri: shkallët e brendshme. Designed me dëshirat dhe kërkesat e klientit. Kryer ose kompaninë tonë apo të furnizuara nga konsumatori. Kompania e ndërtimit "urithi" për shumë vite ka qenë prodhuar shtëpitë hyni nga druri otsilindrovannnogo. Ekspertët tanë janë të gatshëm për të dhënë dhe për të instaluar një projekt i zbatuar kudo në rajon Kiev dhe Ukraina. Ne prodhojnë materiale ndërtimi strehoj para kohe, me çmimet më të mirë, pa ndërmjetës dhe vetëm në dimër. Kjo na lejon që të reduktojnë ndjeshëm koston e drurit, në anën tjetër të vjeljes dimrit ruan cilësitë unike e qëndrueshmëri druri dhe besueshmërinë. Shtëpitë prej druri - kjo është ndërtesa të besueshme, të rehatshme dhe të bukur. Shtëpi prej druri: Projektimi shtëpinë bërë nga shkrimet dhe shtëpitë ngjitur trare, ndërtimin e shtëpive prej druri nga shkrimet dhe shtëpitë ngjitur trare, fillon me dizajn. Siç tregon praktika, ajo është e mirë për të porositur një projekt e shtëpive prej druri, ku do ta urdhërojë një grup në shtëpi, sepse për çdo materiali murit (shkrimet e rrumbullakët) kanë veçoritë e tyre arkitektonike dhe teknologjike në përbërjen e "urithi" grup pune me arkitektë dhe projektues, në të cilat shtëpitë prej druri të profilit kryesore. Ata janë të gjata e specializuar në projektimin e shtëpive prej druri, banja, forma të vogla arkitektonike me diametra të ndryshme. Profesionalizëm të lartë siguron shtëpia kompetente dizajn prej druri nga një bar që ju lejon të ruani deri në 25-30% të fondeve gjatë ndërtimit të shtëpive prej druri. Albumi i parë. Skicën e një shtëpi prej druri nga një bar. Projektimi i shtëpive prej druri fillon me një dialog të arkitektit dhe klientit, ku diskutojmë kërkesat bazë për shtëpinë: madhësia, zonat funksionale, si dhe të marrë parasysh të gjitha dëshirat tuaja. Shiko projekteve dhe fotot e shtëpive të ndërtuara e shkrimet dhe lëndë druri petëzuar i jap një lustër. Kemi diskutuar disa aspekte që lidhen me arkitektonike, teknologjike, karakteristikat funksionale dhe estetike të një shtëpi prej druri, mundësitë e ofruara. Specifikimi hartuar, nënshkruar kontratën, dhe projekti shtëpi të ardhmen të kandidojë në punë. Duhet përmendur themel të projektimit dhe të ankorohen një shtëpi prej druri në vend në të cilin ju jeni duke lënë specialistët tanë në vend për të përcaktuar vendndodhjen e shtëpive në lidhje me zonën e kufijve, lartësi, dhe busull. Konsumatori ofron mundësi për të gjeologjisë, tokave të tokës në të cilën për të ndërtuar një shtëpi prej druri. Si rezultat, punë të mëtutjeshme në projektin konsumatori merr skica konceptuale të shtëpisë së zgjidhjeve të bërë nga shkrimet apo në shtëpi. Pas miratimit nga ana e konsumatorit skica projektimit arkitektonike tërhequr, e cila përfshin planet e katit të ndërtesave, fasadave, seksione, Fondacioni plani, plani i mbulim dhe vini re përgjithshme sqaruese me të fillimisht-lejuar dokumentacionit. Ky është albumi i parë, të lëshuar sipas nevojës, me një licencë ngulitur, e cila është e nevojshme për të marrë leje për ndërtim. Albumi i dytë dhe të tretë. Dokumentacionin teknik e shtëpive prej druri të gjitha vizatimet e tjera të nevojshme për ndërtimin e një shtëpie prej druri, kompania jonë harton falas në zbatimin e punëve ndërtimore nga forcat tona. Shtëpitë prej druri. Dritarja e projektit është bërë vetëm para se të prodhimit të dritareve. Matur dritaret dhe dyert, të dhënat e siguruara nga arkitektë të projektimit për konfigurimin e mëtejshëm dhe numrit çdo kuti, bazuar në ndërtimin e shtëpive prej druri. Nga Customer është diskutuar ngjyra e dritareve brenda dhe jashtë, shënoi fillimin dhe dritaret bosh, layout zgjedhur dhe pajisje. E gjithë kjo është duke shkuar në një projekt të vetme dhe i jepet klientit për miratim. Albume dytë dhe të tretë dhe të dokumentacionit teknik. Këto përfshijnë: vizatime, skanon muret duke caktuar për çdo element të shtëpisë log tuaj dhomë, specifikim log (ose pobrevnovka pobrusovka), që tregon madhësinë dhe numrin e elementeve në një shtëpi log, hyni paraqitjen e elementeve të shtëpisë lejuar të programit për të vënë elementet hyni 6100mm raznomernye në gjatësi, duke minimizuar mbeturinat. Ajo është në këtë fazë, numri dhe madhësia e harmonishëm, me shkrimet e shkurtuar gota pazovannyh. - Harta e Kuvendit të kuadrit. Kjo qasje e projektimit ju lejon të ruani më shumë se 5% e kapacitetit total kub e një shtëpi që është në mesatare për një shtëpi prej druri, 200 sq.m. 6 metra kub (Në rast të paktën 15-20.000 UAH. Kursimeve). Kjo është kur është fjala për zhvillimin e plotë të projektit në kompaninë tonë. Kur konsumatori sjell projekti përfundoi me razbrevnovkoy, shifra mund të ndryshojnë mjaft të fuqishëm cubing. Një nga shembujt më të rëndësishme në kohët e fundit: projekti të përfunduar në të konsumatorëve kërkohen 150 m shkrimet pas Scans e mureve dhe ndryshimet për optimizimin e razbrevnovki kërkohet ulur në 134 metër kub kub Dallimi, natyrisht, thelbësore! Kostoja e shtëpisë hartimin e shkrimet ju mund të shikoni në faqen e çmime. Dhe projektet më të popullarizuara të shtëpive prej druri mund të gjenden në projektet directory e shtëpive prej druri.

Share This Post: