Viti i ri , shpresa të reja, ëndrrat , dhe për disa arsye që ju gjithmonë doni të besoj se këtë vit do të jetë më mirë se kurrë . Dhe kjo do të ndodhë në qoftë se ju përdorni një dekorata e Krishtlindjeve janë disa charms Feng Shui .

Për të tërhequr fat të mirë në vitin e ri dekoratave ndihmën e Feng Shui. Në përgjithësi besohet se më të bukur, me gëzof dhe deri një pemë e Krishtlindjeve, më të mirë vitin e ardhshëm. Që vitin e ardhshëm 2012 Blue Dragon, rri në një vend të shquar në simbol pema e vitit të ri dragua. Në mënyrë për të tërhequr sukses financiar, të përfundojë në monedhë të holla petë dhe rri e tyre në pemë si një stoli. Twigs shirita kuq kravatë Tree. Feng Shui Simbolet të tilla si artikuj të endura të tilla si unaza, këmbanat, të endura së bashku, do të ndihmojë në përmirësimin e marrëdhënieve midis bashkëshortëve në vitin e ri. Gjithashtu në mirëqenien e një fotografi të madhe të luajë rolin e figurines e engjëjve. Në qoftë se engjëjt të rri në pemë, në 2012 të ardhmen, ju mund të llogarisë në mbështetjen dhe ndihmë nga miqtë. Jo më pak i rëndësishëm në Feng Shui është një imazh të fëmijës. Shifrat me fëmijët në pemë do të tërheqë mundësi të mëdha në vitin e ri 2012. Zgjedhja e një vendi për të vënë pemën e Krishtlindjeve të këtij viti, nuk do të harrojmë për Feng Shui sektorin e banesës apo shtëpisë. Pema e Krishtlindjeve duhet të qëndrojnë në këtë sektor të Feng Shui, i cili është përgjegjës për atë që ju dëshironi më ju dhe familjen tuaj në vitin e ardhshëm 2012. Dhe së fundi, mos harroni se të dekoroj pemën e Krishtlindjeve të vetëm shumë i mirë humor, festiv, sepse ajo është pemë të bukur rreth fokusin e saj të gjitha fun, tërë energjia pozitive e pushime.

Share This Post: