Një nga materialet më të zakonshme Veshje , sot është pllakave qeramike , e cila është përdorur shpesh për të përfunduar kuzhinë dhe banjo .

Pllakave qeramike ka një rezistencë të lartë acar, thithjen e ulët e ujit, fortësi dhe higjienike, të rezistencës maksimal veshin. Duke u përballur me pllaka siguron një sipërfaqe lagështi-rezistent dhe të qëndrueshme, të cilat ndryshojnë në një larmi të ngjyrave dhe estetikë saj. Pllaka qeramike klasifikohen nga parametra kryesore: mënyrën e prodhimit dhe llojin e balta përdoren nga masa. Prodhimi i pllakave qeramike odnoobzhigovoy kryer nga tharje, të ngutshme dhe lustrim, pasi që ajo është subjekt i shkrepjes. Kjo teknologji mund të përmirësojë karakteristikat forcën e pllakave, kështu që mund të përdoret për ndërtimin e fasadave dhe terrenin shtëpie. Për të përfunduar në muret e brendshme të përdorura pllakave qeramike dvuhobzhigovaya. Me emërimin e pllakave qeramike është e ndarë nga një mur, dysheme, fasada dekorative, universale, dhe në formë të një katror, ​​pllaka drejtkëndëshe dhe pllaka të formës komplekse. Gjithashtu, pllaka janë klasifikuar nga prania e lustër në tjegull unglazed nuk është një vizatim, dhe karakteristika xham dekorative performancë të lartë dhe ka një model. Pllakave qeramike është i përshtatshëm për përdorim intensiv, dhe kjo është shumë e lehtë për të pastruar. Pronat e pllakave qeramike: - kontakti me pllaka qeramike, shkarkimin elektrostatike nuk ndodh, siç ndodh ndonjëherë me sipërfaqe sintetike si linoleum, qilim - ky është një materiale higjienike më të madhe, mikroorganizmave të dëmshme të cilat thjesht nuk mund të mbijetojnë - pllaka qeramike shpejt dhe mban thith nxehtësi - pronat dekorative e pllakave qeramike - ky material ka një përçueshmëri të ulët elektrike, dhe ajo plotëson vetitë e tij nga zjarri - pllakave qeramike është bërë nga komponentët natyrore të natyrore dhe absolutisht të sigurt për mjedisin për shkak të rrezikut të tyre të lartë të alokimit të trajtimit të substancave të dëmshme është reduktuar - pllakave qeramike ka pronat rezistence ndaj zjarrit dhe rezistence ndaj zjarrit, falë kjo ajo mund të përdoret për rreshtim zjarrit dhe soba. - Pllaka, të bëra nga një zgjidhje e balta, si dhe të gjitha produktet qeramike, me shtimin e rërës dhe materiale të tjera natyrore. Ajo është formuar dhe qëlluan në temperatura shumë të larta, dhe kjo do të thotë se ajo është një material shumë të qëndrueshme. Falë këtyre avantazheve, pllakave qeramike është shumë popullor në mesin e masave. Ajo praktikisht është material i domosdoshëm në riparimin dhe ndërtimin. Fushëveprimi dhe karakteristikat e pllaka qeramike të gjerë: - Luksoze Ky lloj i tjegull më pak rezistentë ndaj ndikimit të jashtëm. Zakonisht, kjo tjegull nuk klasifikohet me klasën e lartë dhe ka një lagështi përthithjen konsumuarit. Luksoze është shpesh një qëllim dekorativ. - Dysheme me pllaka Tile Kjo është klasë e konsumuarit: 2-5. Ajo është përdorur në kushte më të rënda. Dysheme me pllaka mund të jetë me xham dhe naglazurovannoy (me simbole në sipërfaqe). - Tile për pllaka të murit Kjo pishinë është përdorur për rreshtim tas pellgu. Ajo ka një shtresë të veçantë që mund të përballojë ekspozim të gjatë në ujë. Pllaka për përballimin pishinë është dy llojesh: për pishina brendshme dhe te jashtme (mund të duroj temperaturat e negative, thithjen e ulët lagështi është). - Pllaka fasade Kjo pllakë mund të duroj temperaturat e ulëta dhe ka thithjen e ulët të ujit. I përshtatshëm për shtëpi bazë dhe projektimin e fasadës. - Asfaltim Asfaltim zakonisht me thithjen e ujit të ulët, dhe unglazed.

Share This Post: