Në Ukrainë, i shpejtë ndërtesa janë ndërtuar vetëm si një pasuri të patundshme komerciale , që është, ata janë ndërtuar për realizimin e qëllimeve të caktuara të biznesit . Prandaj , strukturat e tilla do të plotësojnë kërkesat e një biznesi -teknologji , për të siguruar një kthim të shpejtë të investimeve , të jetë ekonomike për të vepruar. Kompania jonë ofron shërbime të ndërtimit në të gjitha fazat nga dizajni në frontin e punës.

Si teknologji prodhuese të shpejtë duke Struktura e ndërtesës mund të ndahet në tri lloje: parapërgaditur kuadrit konkret të përzier (kolona monolite dhe forma metalike mbivendosen) kornizë metalike Këto teknologji janë përdorur me sukses në ndërtimin e objekteve të ndryshme: qendrat tregtare, magazina, sallat e prodhimit, etj BMZ ka qenë tradicionalisht të lidhura me metal - një zhvillim të avancuara të teknologjisë në këtë segment. Ndërtesat e parafabrikuara prej metali - është gjithëpërfshirës fabrika-furnizuara objektet, teknologji, ndërtimi i të cilave është si më poshtë. Elementet e ndërtimit të ndërtimit, korniza metalike, mure dhe çati janë bërë në fabrikë dhe u dërguan në vendin e ndërtimit është në formë të përfunduar, ku ai e drejtoi shpejt mbi një themel të përgatitur. Sherbime ndërtim është rruga për suksesin e biznesit tuaj. Përparësitë kryesore të ndërtesave të çelikut në krahasim me teknologjitë e tjera: - një kursime të konsiderueshme në kohë, për shkak se ndërtesa është bërë dhe të mbledhur në një kohë të shkurtër - Shpenzimet e transportit në ndërtimin e fast-çeliku ndërtesave në më pak se dy ose tri herë - Strukturat e të lehta peshë, e cila lejon për të zvogëluar shpenzimet në instalimin e themeleve - linings fleksibël të mundshme të ndërtoj godina e çdo gjerësi, lartësi, gjatësi, përshtatur për të konsumatorëve të biznesit - zgjerimin e ndërtesës me nevoja minimale për - hapësirë ​​të lirë brenda ndërtesës, në përputhje me modelin e fluturimit të zgjedhura - studimi i të gjitha nyjet në fazën e projektimit të projektit Dokumentacioni mund të pajisur ndërtesën me të gjitha komponentët e nevojshme dhe materialet - nuk proceset lagësht në vend, i cili parashikon një asamble në çdo kohë gjatë vitit. Aplikimi i kësaj teknologjie të përballoj të gjitha kërkesat e nevojshme të sigurisë, sipas kushteve klimatike tipike për Ukrainën, të dukshëm redukton kohën dhe koston e projektit, si dhe vlerën e mirëmbajtjes së saj të ardhshëm. Me rrezik teknologjia e ndërtimit të zgjatur PKM është zhdukur. ofron shërbime të ndryshme të ndërtimit për instalimin, dizajn trillim, ofrimit dhe të mëvonshëm të shpejt ndërtimin me një kornizë metalike dhe mur barrierat e paneleve sanduiç fletë, ose fabrika mbledhur. Shkalla e lartë e prefabrication dhe pajisje të plotë të ndërtesës lejon konsumatorëve për të blerë një strukturë që është e montuar në një kohë të shkurtër dhe në përputhje të plotë me vlerësimet e traktatit. Parimet e themeleve nën kornizë metalike janë të ndarë në Tape pllakë (1) (2), bar (3) dhe në grumbull. Kjo larmi është për shkak të mbajtur kapacitetin e tokës dhe hartimin e materialeve të ndërtimit dhe muret. Tape hedhjen themelet për një ndërtesë me korniza të rënda dhe mure, dhe një grafik bar të ndërtesës me mure të lehta dhe drurë. Themelet Pile janë të rëndësishme për llojet e tokave me kapacitet duke mbajtur të dobët dhe nëntokësore të lartë. Këto themele të konsiderueshme të zvogëlojë sasinë e punime tokësore dhe rrjedhshmërinë e betonit. Grumbull tokës është e dobët dhe të arrijnë tokën me një kapacitet që mbante normale. Se ngarkesa është e shpërndarë në mënyrë të barabartë në shtëpi, të përforcuar shtyllave konkrete lidhur me zgjidhjen e pllakave apo shirita të cilat mund të jenë monolit dhe ekipet kombëtare. Llojet pllakë të themeleve janë të përshtatshme për heaving, duke lëvizur dhe subsiding tokën për ndërtesa me një sipërfaqe prej 100m.kv. Harton të tilla janë të ngurta ose pllakë me rrjetë konkrete. Mbrojtja e harton në ndërtesat Walling-fabrikuara përfshijnë: muret, çatitë, dysheme, dyer, etj varësi të materialit që është përdorur, ka dy lloje të parafabrikuara walling walling e paneleve sanduiç valëzuar rrethues strukturën parafabrikuara e ekipit bordit valëzuar (apo me një fletë kuvendi ) kryhet drejtpërdrejt në faqen e instalimit për para-përgatitur skelet. Ai mbështjella fletë çeliku jashtë, pas së cilës qelizat formuar tra horizontal në kulm të çatisë, izolimin hedhur në një ose më shumë shtresa. Kornizë tjetër është e mbuluar me material avullit barrierë (film) dhe këllëf rreshtim brenda. Skema nuk është e izoluar veshja fletët profili fasadës 1, 2-frame (dush galvanizuar), 3-shpat, një shtesë prej katër të kandidojë nën dritare, 5-pjatë bazament, 6-valën, 7-dritare, një mur 8, 9 dhe tabela në rritje; . 10-bazë. Skema e fasadës veshja fletë izoluar çeliku 1, 2-kornizë (dush galvanizuar), 3-shpat, një shtesë katër të kandidojë nën dritare, 5-pjatë bazament, 6-valën, 7-dritare, një mur 8, 9 dhe tabela në rritje, 10 , effeciency izolimin, 11-vetrobarer (për min.vaty), 12-bazë. Diagrami i sanduiç gardh mur inlaid: 1-profili fletët dhe 2-kornizë (galvanizuar C-profili) dhe 3-vetrobarer 4-efektivnyu ngrohës, 5-pjatë bazament, 6-kornizë dritaret 7 elementet dritaret shtesë, 8 - drejtuar shtesë muri nën dritare, një i brendshëm 9-roje (fletë çeliku, drywall, OSB), 10-bazë Mbrojtja e harton e paneleve sanduiç në këtë fazë të zhvillimit të ndërtimit modern kërkon jo vetëm hartimin e lartë të performancës teknike dhe jo-standard, të zgjidhjeve të përshtatur që ju lejon të krijoni një struktura unike. Një nga këto materiale, e cila do të plotësojë të gjitha kërkesat e mësipërme, një panel sanduiç. Paneli sanduiç metalike mur kornizë (projekt) kënd pjatë bazament pjatë nënshkrimin kasetë përgjimi vidhos kuvendi walling fasadën e ndërtesës kërkojnë një riparim të shpejtë? Industriale ndërtimi mur izolues duhet të pasohet nga rindërtimit dhe duke i dhënë atij një lloj estetike? Objektet e magazinimit duhet të instaloni mure të tjera të brendshme për të krijuar një kushte më efektive për përdorimin e tyre? Duke kërkuar për shërbimet e ndërtimit? Këto dhe shumë çështje të tjera në ndërtimin e bordit të valëzuar vendos për të përdorur në lidhje me një shumëllojshmëri të izolatorëve, si dhe të gatshme panelet. Pajisja është e izoluar mure dhe ndarje, tingull deadening në sallat e prodhimit, magazina, zyra dhe ndërtesa e banimit duke përdorur teknologjinë e panelit sanduiç lejon të shpejtë dhe të lira për të zgjidhur çështjet e riparimit dhe remodeling e ndërtesave ekzistuese, duke u dhënë atyre një pamje estetike dhe duke i bërë ato më të qëndrueshme, kapitali, unike. Në malin e walling e paneleve valëzuar apo sanduiç, cilësia e performancës i cili më tej siguron afatgjatë funksionimin e tyre të instalimit duhet të kryhet nga ekipet e specializuara dhe të trajnuar të instaluesit .. I instalimeve është një grup i vendimeve të projektimit për zhvillimin individual të njësive individuale, vetëm fletë paraqitjen, fletë rrjedhës së kuvendit, kontrollin e planifikuar e veprave dhe shpërndarjen në kohë të punës së kryer për mbulim mbulim të konsumatorëve është një nga elementet kryesore të ndërtesës për ta mbrojtur atë nga faktorë të jashtëm si shi, borë, ngrica , rrezatimi diellor, pluhur, substanca të dëmshme. Kulmi duhet të përballojë erën llogaritur dhe ngarkesat borë dhe në përputhje me rregulloret e zjarrit. Përveç kësaj, ai kryen një funksion dekorativ dhe luan një rol të rëndësishëm në krijimin pamjen e ndërtesës. Një qasje kompetent profesional të reja dhe riparimin e kulmit të pajisjes së vjetër ju lejon për të shmangur alokime vjetore buxhetore për të riparuar çatinë pikon. Prodhimi industrial dhe ndërtimi kompani kryen këto lloje të çatie: PVC-membrana mbulim kulmet për industriale, depo dhe ndërtesa tregtare është e këshillueshme që të aplikoni një shtresë të membranës PVC ashtu-quajtur "kulmi i butë." Ky material është moti-rezistente, zgjerime e linjës, të qëndrueshme, të lehtë për të riparuar dhe për të ruajtur, ka një skemë të ngjyrave të ndryshme, e cila lejon ndërtimin e për të bërë një pamje të veçantë. Ky material janë bërë nga objektet më të lartë çati të tilla si qendrat tregtare, qendrave të logjistikës, prodhimit dhe strehimit depo dhe objektet e tjera. Kur instalimi membranë është aplikuar seams avancuar attachment teknologji ajër të nxehtë, i cili rrit shpejtësinë, të sigurisë dhe cilësinë e punës, siguron forca damar. Membrana mund të rekomandohet për përdorim në kulmet e ndërtesave dhe strukturave të të gjitha llojeve. Ajo mund të përdoret si një mjet me të reja dhe në riparimin e çatisë ekzistuese "e vjetër", duke përfshirë rindërtimin e sipërfaqeve (zëvendësim i plotë ose i pjesshëm i kulmit ekzistues apo izolim) ndërtesave dhe strukturave. Avantazhet e membranës çati me: joints Bond, të bëra nga saldim me ajër të nxehtë duke përdorur makina të posaçme saldim. Rezistencë të lartë birë (membrana përforcuar me rrjetë poliestër). Besueshmërisë së lartë dhe rezistenca kimike. Shkalla e lartë e instalimit të mbulim prej 500 deri në 1000 metra katrore në turn. Kjo është një teknikë klasike për strukturat e lehta dhe ndërtesave të parafabrikuara. Arsyet e çatisë, si rregull, është e profilizuar, të ngurtë izolimin leshi mineral. Në të njëjtën fletë e membranave polymeric, gatuar sipas teknologjisë së nëpërmjet një ngrohës bashkangjitur direkt në bazë (valë të lartë). Fiksim është bërë me vida të veçanta që janë në seams midis listat e membranës. Pajisja e mbulim metalike profilizuar Aktualisht, tregu i materialeve mbulim është shumë e gjerë dhe të ndryshme duke filluar nga fletët e thjeshta çimentos asbest valëzuar dhe duke përfunduar me materiale mbulim elitës: fletë bakri që mbulojnë, tjegull natyrore, tjegull propozoj. U shfaq në profilizuar fletët e tregut mbulim (metal, valëzuar) me çeliku i galvanizuar veshura me ose pa mbajnë pozicione drejtuese dhe kanë aplikim të gjerë. Kjo mundëson klientët për të ndërtuar një çati për konfigurimin dhe ngjyra të ndryshme, dhe e bën çdo ndërtesë individuale. Një faktor tjetër i rëndësishëm është qëndrueshmëri dhe lehtësinë e përdorimit të tillë një shtresë për të paktën 50 vjet, në varësi të teknologjisë së instalimit. Stolisje është përdorur si një bartës, dhe kulmi kryesor që mbulon industriale, ndërtesa tregtare dhe private. Çati prej metali valëzuar, dhe të lehtë për të instaluar për shkak të lehtësisë së materialit mbulim nga 4, 0 në 13, 0 kg / m². Ideal për riparimin ose zëvendësimin zëvendësimin e vjetër mbulim në asnjë sistem çati shtesë. Dhe gjithashtu mund të jetë ngritur më lehtë mbulim me një kapacitet mbajtës të lartë që mbante, i cili kursen në themelet dhe muret që sjellin. , kalë metal (fletë çeliku); podkrokvennaya rreze; krokva; kontrlaty; gidrobarer, pjatë ballore; Mauerlat. Mbulim prej elementëve të panelit sanduiç kuvendit fabrikë vulë zhvesh shtesë era sanduiç mbulim vidhos panel rritje e brendshme shkumë rrota metalike skate kornizë (dizajnuar) për ndërtimin e depove të magazinimit të ftohtë, si dhe ndërtesat industriale dhe zyra me një ose çati Gable, ku kërkesat e rritura për përçueshmëri termike e mbulim kulmi dhe hapësirës nuk kërkon mbarimit shtesë do të jetë një mjet i domosdoshëm i kulmit të impiantit panel sanduiç të prodhimit. Ajo ka kapacitet të lartë të ngarkesës, që mbante për shkak të pajandrave dhe lidhje të ngushtë me një material të ngrohjes, e cila nga ana e thjeshton strukturën mbështetje. Karakteristikat e kërkuara termike izolimin janë arritur duke zgjedhur llojin dhe trashësi të panelit izolimin.

Share This Post: