Përveç metodave konvencionale të objekteve ujdisje, ka mundësi më shumë origjinale , duke u bazuar në traditat e kombeve individuale,e ashtuquajtura Absolutisht Afrikës.

Stil etnike në dizajn nuk ka kufij të ngurtë, vetëm thekson tiparet e ornament në shtëpi në vende të ndryshme, dhe ka shembuj të mjaftueshëm të origjinale dhe tradicionale, e cila tashmë është krijuar në mënyrë të vendosur në jetën tonë. Ndër stilet më të njohura etnike mund të dallohen ruse, ukrainase bjellorusisht, evropiane, anglisht dhe të tjerët. Brendshme e secilit prej këtyre shembujve do të jenë të ndryshme nga njëri-tjetri. Pra stil angleze u formua në shtetin ishull me një numër të madh të kolonive, në mënyrë dizajn mund të gjurmohen elementet e projektimit të Afrika dhe Amerika e Jugut. Konservatorizmi në të gjitha, përdorimi i materialeve natyrore dhe luksoze të ndritshme, pyje të shtrenjta, pëlhura, pëlhura natyrore. Style rusisht rusisht ose një shtëpi e stilizuar është vende më tradicionale për dizajn tonë, dekor është përdorur për të arritur mjeshtrit të gjithë vendin pikturuar dhe qepur peshqir, zejtarisë bërë nga leh thupër, Gzhel, e gdhendje çeliku, samovars, dhe më shumë. Në stilin rus, një ndarje të qartë të ngjyrës, tavane të lehta dhe të lartë dhe dyshemetë errëta, të ndritshme dhe dhoma te bollshme dhe shumë pillows. Studimi i ngjashëm me hartimin stil rus, në stilin e Ukrainës dhe Belarusian, edhe pse ato janë shumë të ngjashme, por të detajuar ka një numër të madh të dallimeve. Të tre stilet kanë një element shumë i rëndësishëm unifikues është ikona ortodokse, të cilat kohët e lashta u dallua në shtëpi është vendi më i mirë. Përveç stileve tradicionale, ka shumë opsione të tjera, më pak të njohura dhe të rrezikshme, ndër të cilat shtëpi më i famshëm zviceran, indiane, arabe kineze, afrikane, dhe të tjerët. Stil indian mbushur me pasiguri. Çdo element simbolizon nirvana, ngjyrat qetë me blu dhe të artë, në dekorimin e imazheve të elefantët dhe majmunët. Stil kinez është kryesisht një filozofi të lartë të Confucianism, banorët ashpra dhe dekorata festive, një numër i madh i bimëve të ndryshme, erëza, forma të çuditshme e mobiljeve dhe dizajn të brendshëm me një mbizotërim të ngjyrave të kuqe dhe të verdhë. Stil Afrikan, nga ana tjetër, mund të zbërthehet në të panumërta nën-specie, sepse popujt e Afrikës e karakterizuar nga, stilin e jetës fetare dhe pikëpamjet mbi jetën, por stili është më e përshtatshme për njerëz të prirur për gjueti, ose të prirur për të asketizmit, vazo shumë artistike, dhe maska ​​të ndryshme ceremoniale, i thjeshtë dhe i përshtatshëm , mobilje kafshëve kryeson e kontinentit të zi. Në disa raste, duke përdorur vetëm elementet individuale mund seriozisht të ndryshojë pamjen e përgjithshme të dhomës në mënyrë dhomë me mure blu, kolona dhe dysheme mermeri mund të shndërrohet me lehtësi nga një klasik në greqisht, në qoftë se ajo është e zbukuruar me vazo zeza me imazhet e perëndive greke, dhe në tryezë, e vënë në grup kombëtar çaj.

Share This Post: