Dinamika e jetës moderne është përshpejtimin . Ne jemi me shpejtësi duke ecur përmes ëndrrës së jetës në lidhje me karrierë të suksesshme dhe familjen dhe të kujdeset e të gjitha këtyre ritmeve të ndërkryer të problemeve të përditshme.

Prandaj, ajo është si një shtëpi të rehatshme dhe ekzistenca e qetë. E pra, në qoftë se çdo familje ka një dhomë të veçantë. Dhe çka nëse kjo nuk është e mundur? Pastaj ka një nevojë për të ndarë një nga disa dhoma të mëdha, një madhësi më të vogël në mënyrë që secili kishte një hapësirë ​​e saj private, që i përket vetëm atij. Si mund të bëj? Ju me siguri mund të vënë mure të forta kryesore. Por ajo merr më shumë kohë, përpjekje dhe leje të veçantë të organizatave të ndryshme. Një zgjidhje më e thjeshtë do të ishte për të vënë mure gjumi muret e hollë, të cilat nuk janë kapitali dhe transportuesit. Ndonjëherë ata ishin planifikuar fillimisht për të dorëzuar në apartamente. Në këtë rast, në qoftë se muret nuk ishin, atëherë pronarët mund të instaloni ato më vete sa më shpejt lind nevoja, dhe të prodhojnë ato në një projekt individual. Prandaj, si material për qiramarrësit ndarje dhomë të zgjedhur në varësi të nevojave të tyre dhe mundësitë financiare. Në mesin e materialit më të zakonshme quajtur gips bordit, gipsovolokno, kompensatë, chipboard, pjatë rimeso. Sa për llojet e ndarëse montuar, ata janë edhe diversitet të madh. Mënyra më e lehtë për të bërë një pengesë celular në formën e një ekran të zakonshëm. Avantazhet janë të dukshme: shumë vende nuk e marrin, dhe nëse është e nevojshme ajo mund të hiqet, duke i dhënë dhomë formën e saj origjinale. Në prodhimin e ekraneve mund të përdoret në formën e kornizave të drurit gjobë, dhe indeve të ngushtë, të përzgjedhura në përputhje me projektimin e përgjithshëm të banesave të brendshme. Llojet e ndarëse dhomë fikse, gjithashtu, imagjinata e edhe konsumatori më pretendime. Ka mure transparente të bëra prej qelqi futur në një kornizë të veçantë. Ata ndajnë hapësirën në fusha të veçanta, dhe të sigurojë edhe një izolim të shëndoshë, por nuk krijojnë një ndjenjë komod dhe nuk ofrojnë mbrojtje nga sytë prying. Edhe pse objektet e prodhimit dhe zyra, ku ai ka punuar personelit të shumta, ndarëse transparente janë shumë të efektshme. Rastësisht, në zyrë nuk ka nevojë për të vendosur ndarjen me lartësinë e plotë të dhomës. Shumë popullor në ndarjen e sallën e konferencave të madhe, ku në konferenca, seminare, sesione trajnimi ka një nevojë në lëvizjen celular të njerëzve nga lokalet më të gjerë në pak kohë me sukses të aplikojnë ndarëse rrëshqitje dhe i lëvizshëm, të cilat në disa minuta bëni një dhomë të madhe konference në disa komod hapësirë ​​është i kufizuar. Dhe, në përputhje me rrethanat, në të kundërtën: heqjen ose shtyjnë muret qelizore, kushtet për konferencën për shumë pjesëmarrës. Kjo është një ide krijuese mund të përdoret për kompas dhomë. Çfarë doni të thoni? Ndarëse rrëshqitje dhe i lëvizshëm mund të jetë i instaluar dhe hequr në varësi të "sot". Nëse ju doni për të krijuar një hapësirë ​​të mbyllur, ajo është e rekomanduar për të instaluar mure verbër në apartament. Për materialet e tyre prodhuese patejdukshme. Përsëri, kjo mund të jetë dru, drywall, kompensatë, panele veneered ose alumini për të zgjedhur. Material të zgjedhur, që ndërtuesit e quajnë një ku është futur në një kornizë të përgatitur posaçërisht, që i bashkëngjitet të mureve rrethuese dysheme, dhe tavan. Materiali më i përshtatshëm për kornizë është një plastike të qëndrueshme ose alumini. Ka karakteristikat e veta dhe kompas dhomë. Para se të filloni instalimin, ju duhet të marrin në konsideratë siç duhet atë qëllim është vënë. Nëse kjo pronarët e autorit dizajn zgjidhje për dekorimin e apartamentit të tij dhe duke i dhënë asaj një bukuri të veçantë dhe individualitet, zgjedhja mund të ndalet nga një ndarje transparente. Pastaj nuk është efekti i rrëmujë, dhomë me një ndarje do të duket i ajrosur dhe të lehta, si dhe të ndara nga një zonë e zonës së hapësirës totale mund të shërbejë si një dhomë të gjallë apo zyra. Por shumica e dhomave janë ende ndarje bosh ndarje veten off. Për të ruajtur hapësirën e jetesës në derën e dhomës mund të pres për të vënë lëvizshëm: si të vënë në dollap. Derë, nëse dëshiron, mund të bëhen prej materiale transparente, apo atë të bashkëngjitni pasqyrë. Ky vendim dizajn gjithashtu krijon iluzionin e hapësirës shtesë. Materialet janë zgjedhur në bazë të kushteve dhe specifike me qëllim dhomë. Për në banjo, ku lagështia është i lartë, nuk ka asgjë më të mirë se plastike, natyrisht, i errët. Në apartamente, ku banorët e disa dhe WC, mur është jetik, sidomos në mëngjes, kur të gjithë duke shkuar për të punuar dhe studiuar. Për ndarëse dhomë mbushëse gjithashtu duhet të zgjidhni, duke pasur parasysh se qëllimi funksionale e objekteve. Ka bordet goxha ngurta gips, të cilat mund të përballojë ngarkesa të rënda. Nëse ju përdorni atë për të, atëherë kjo ndarje mund të vepronte si një mur duke e plotë të ngrejë atë në raftet për libra apo enë, piktura dhe pasqyra. Përveç kësaj, ky mur do të krijojë një izolim efektiv të shëndoshë. Ndarja e pemës mund të shërbejë njëkohësisht si muret e pasme të kabinetit. Kjo zgjidhje është gjithashtu efektive në hapësirë ​​kursimit, e cila është aq e rëndësishme në hapësira të vogla. Dhe duke përdorur ndarëse, nëse na pëlqen apo jo, disa zona janë të vogla. Ndarëse Very nice combo, të cilat janë zgjedhur për materiale të ndryshme. Kjo mund të jetë një kombinim nga alumini dhe plastike, duket elegant njolla dizajn model qelqi. Teknologjia e prodhimit dhe instalimin e ndarëse në apartament është mjaft e vështirë. Ju mund, sigurisht, dhe më të përpiqet të bëjë atë, por shpesh të ftojë profesionistë të kualifikuar. Kjo është për shkak të faktit se ajo është e nevojshme për të llogaritur me saktësi të gjitha madhësive, raporti i gjatësisë, lartësia dhe trashësia e mureve në pikëpamje të përdorim në të ardhmen e saj operacional. Por të jetë se si ajo mund, të brendshme ndarëse dhe zyrat janë shpesh më të përballueshme (dhe nganjëherë vetëm e mundur) zgjidhje për të optimizuar hapësirë ​​në dispozicion.

Share This Post: