Kryeministri i Ukrainës Mykola Azarov në një mbledhje të qeverisë theksoi nevojën për të siguruar për ndëshkime të rënda për herë të dështimit të komisioneve, ose për një cilësi të pavarur të strehimit.

Ai theksoi se udhëzimet përkatëse janë dhënë dje ministrin profilin. " Ju duhet të kuptoni se njerëzit janë të investojnë fondet e tyre për strehim për vete dhe në të njëjtën kohë investuar në zhvillimin e industrisë së ndërtimit. Sigurisht, ne në nivelin legjislativ, të zgjidhë problemin e forcimit masat mbrojtëse për citizens pjesëmarrëse në programin e kreditimit for strehim të përballueshëm. Nga ana tjetër, duhet të forcojnë mbrojtjen dhe përgjegjësisë Ndërtuesit "- shtoi ai.

Share This Post: