Kompania ka zotëruar me sukses prodhimin e një gjenerator dizel të re. Ai ishtetitulli punues i DHA -100.

Kapaciteti i gjeneratorit me naftë të re - 100 kW në 1500 r / min. 100kw gjenerator dizel, furnizimin me energji në 400V me një frekuencë prej 50Hz. Gjenerator ka një sistem me ajër të ftohur radiator. Ky gjenerator është përdorur si një emergjence ose burim rezervë të energjisë, pra, të aftë për të pajisur gjithçka që ju nevojitet në një madhësi mjaft kompakt. Përmasat e gjeneratorit janë vetëm 2100h1650h1400 mm. Pesha e një gjenerator të ri 100 kW diesel, gjithashtu ka një të vogël të mjaftueshme vetëm 100 paund në 1400. Ri DHA-100 përfshin opsionet e mëposhtme: gjashtë cilindra naftë 6.10TSA (6CHN10, 3/12, 9) i kompanisë «MWM», me një mandat katër-turbocharged, në linjë cilindra, piston 10 dhe diametër, 3 cm, dhe kursin e saj të 12, 9 cm brushless lloj sinkron gjenerator GS250, e cila ka të menaxhimit të energjisë dhe kontrollit të largët, gjenerator është e pajisur me kornizë podmotornoy për instalimin e përbashkët të gjenerator dhe motor dizel, gjenerator dizel prej 100 kW ka një elastike tufë mëngë-gisht për të lidh gjenerator me motor nafte, për të ftohur motor nafte, radiator përdorur sistemit të ujit, të fillojë me një motor diesel është bateri bateri motorino, kështu që një shtesë gjenerator pagesë 12B, ajri thithje turbocharger filter instaluar, gjenerator dizel prej 100 kW përdorur veti qetësuese shter, hipur mbi kontrollin gjenerator mburojë të automatizuar dhe të largëta, të tilla si SCHUEGA; bateri instaluar. I ri 100 kW gjenerator dizel është e automatizuar në masën e automatizimit në karakteristikat e mëposhtme: 100 diesel kW gjenerator fillon automatikisht në komandën e operatorit, dhe gradualisht warms up shkon me shpejtësinë vlerësuarat, gjeneratori fillon automatikisht nëse tensionit në autobusët zhduken stacion, pasi sinjal për të filluar deri gati për të marrë ngarkesën, ajo merr rreth 20 sekonda, gjenerator dizel prej 100 kW është ndezur automatikisht off kur komanda e operatorit, gjenerator është kthyer automatikisht në qoftë se centrali gomave duket tension; gjenerator është i fikur automatikisht në rast të parametrave aksidentale të brendshme (ndryshimi në presion apo temperatura të naftës, ujit në sistemin e ftohjes, duke ndryshuar me shpejtësi...), ndërsa drita është ndezur alarmin dhe pikën e treguesve për shkakun e ndaluar emergjente, aftësia për të filluar dhe të ndaluar panelin e kontrollit gjenerator, i cili është instaluar në të, gjenerator automatikisht rregullon motorë me shpejtësi me naftë, nuk është kontrollin automatik të temperaturës në sistem ftohës, bateritë janë plotësohen automatikisht.

Share This Post: