Duke lëvizur në një apartament të ri - punët jo vetëm të këndshme që lidhen me hartimin e hapësirës të jetesës, por edhe riparimet shumta.

Në atë që ankohen? Kur të blesh një apartament në pronarët e rinj të ndërtimit të shpesh kanë vështirësi me riparimet e parë, por të mëdha. Ajo përcakton riparimi është e rëndësishme të marrin në konsideratë ndërtimin e një shtëpi të re, si dhe formën në të cilën shpërndarjen e banesave është kryer, pasi ajo ndikon në kompleksitetin e punës dhe zgjedhjen e materialeve të ndërtimit. Në të strehimit primar shpesh në gjendje të keqe janë në rritje të njësive dritare afërsi në mur hapje. Makinave ballkon gjithashtu kërkojnë një rishikim të pjesshëm. Ka indent nga rregullat dhe respekt ujdisje. Shumë shpesh, pavarësisht nga fakti se banesa me qira për të përfunduar, ka probleme me mure pabarabartë dhe dyshemeve. Shumë banorë janë të pakënaqur me gjendjen e fasadave, ballkone dhe loggias. Shpesh është e nevojshme për të kryer një të plotë seams interpanel vulë, si dhe punën e izolimit termik dhe të shëndoshë. Ai vijon se një riparimet kozmetike në këtë rast nuk mund të bëjë. Fillimi lehtë të kompleksitetit dhe fushëveprimin e riparimeve të ardhshme, si dhe riparimin e përafërt e buxhetit përcaktohet duke marrë në konsideratë karakteristikat e ndërtesave që ndodhen në çdo formë Flat me qira. Ka shtrirjes së mureve, instaluar radiatorëve dhe instalime elektrike është bërë nëse uji. Disa zhvilluesve të ofrojnë apartamente pothuajse gati rinovuar, por shumë pronarë ende preferojnë të bëni riparime veten. Pjesa kryesore dhe ndoshta më e rëndësishme e riparimit përafërt përfunduar. Ata janë kryer në disa faza: puna elektrike. Në këtë fazë, makina instaluar dhe mburoja për të organizuar më tej instalime elektrike në apartament. Mbahen-prerja grooves mure tion, instalime elektrike dhe instalimin e rrethimit kabllo elektrike. Shtroblenie hidraulik përfshijnë mure, tuba instalime elektrike për të lidhur ujë të nxehtë dhe të ftohtë, si dhe instalimin e faucets dhe ndeshjeve hidraulik. Në këtë fazë është e mundur për të kryer instalimin e filtrave për pastrimin e ujit. Kati mallë. Pra, kjo quhet shtresë bazë katin e çimentos-rërës shtrirje hajdut mes tavan dhe dekorimin materialeve. Cilësia e shtrimit të ardhmen varet pikërisht se si të qetë është baza. Drejtimi i mureve dhe tavanit. Më shpesh, këto vepra të marrë më kohë dhe para mënjanë për riparime. Sipërfaqet e shtrirjes bërë suva ose plasterboard zgjidhje. Materiali është zgjedhur në varësi se si e madhe e parregullsive. Në vijën e finishit fazën e ardhshme të riparimin e ornament tavan, mur dhe dysheme përfunduar materialeve. Është në këtë pikë, ju mund të bëni riparime si gjithë të kryera më parë. Kjo do të thotë se para se të hyn në fund, do të përcaktojë se si të qetë në sipërfaqe. Ju mund të përdorni një lazer apo ujë nivelin e ndërtesës. Fqinj muret dhe qoshet, ju mund të kontrolloni zakonshme line-trekëndësh. Gjithashtu sigurohuni që në sipërfaqet nuk kanë depresioneve ose bulges, ose kur wallpapering, tjegulla apo parket mund të jetë e vështirë. Nëpërmjet përfunduar duke përfunduar punën, më e mirë që të rrinë në një sekuencë të veçantë. Filloni me fund tavan. Pastaj të kalojnë në muret dhe në fund të vazhdojë në dysheme. Përzgjedhja e materialeve për apartamente në ndërtesat e reja të zgjidhni materiale të përfunduar, të cilat janë në gjendje për të lëvizur pa ndryshime të rëndësishme tendosje në dysheme, mure dhe tavan, që lidhen me tkurrje të shtëpisë. Para së gjithash, ajo duhet të jetë materiale me cilësi të lartë të prodhuesve provuar. Për mure, ju mund të vini deri një mur xhami për pikturë apo sfond trashë vinyl. Në pllaka banjo mund të përdoret në vend të paneleve plastike. Ata janë më fleksibël dhe nuk janë të frikësuar për të stresit mekanik, dhe disa vite më vonë ato mund të zëvendësohen me pllaka. Nëse lartësinë tavan 2, 6 m dhe për regjistrimin e tyre mund të përdoren në kombinim me drywall deri pikturë. Drywall do të ndihmojë gjithashtu për të fshehur komunikimet e nevojshme dhe microcracks vogla. Duke pasur parasysh se tkurrje e shtëpisë më të prirur për të dëmtuar qoshet e tavaneve vazhdimësia, rreth perimetrit të tavanit është e mirë për të bashkëngjitni mbulesave poliuretani, ai fsheh deformimi. Është gjithashtu e mundur që të përdorin një tavan pezulluar, pasi ajo është mjaft rezistent ndaj tkurrje të ndryshme. Për Dyshemeja është e preferueshme për të përdorur bordit cilësi të lartë parket ose laminat, linoleum alternativë më ekonomike. Zona Sistemi vëmendje të veçantë për ngrohje dhe furnizimit me ujë. Për hidraulik të punojnë më mirë për të përdorur tuba plastike janë më të qëndrueshme se sa kolegët e tjerë. Radiator zgjedhin, të llogaritur fuqinë e kërkuar. Window. Kur instalimi i dritareve, është e rëndësishme për të lënë një boshllëk për seams në rritje. Nëse ju nuk bëni, tkurrje e hapjes në shtëpi mund të bëhet deformuar dhe kjo cenon integritetin dhe cilësinë e dritareve. Soundproofing. Për të krijuar një ambient të rehatshëm, sidomos kur instalimi folësit e fuqishme duhet të kujdeset për të izolimit të tingullit. Për këtë qëllim, basalt ose leshi mineral. Izolim termik. Zgjidhni materiale moderne për izolim termik, për shembull, të tilla si leshi mineral dhe teknologji gjithmonë soblyudayte e kostove të tyre të instalimit përndryshe nuk janë të justifikuara. Hidroizolim në banjo dhe kuzhinë. Kjo do të mbrojë në dhomë nga lagësht, në rastin e mbrojtjes nga përmbytjet nga dëmtimi dhe riparimin fqinjët tuaj.

Share This Post: