Ka shumë lloje të turnstiles, zgjedhja varet direkt në detyrat e saj. Kohët e fundit, turnstiles shumë popullor rrotullues.

Ka mjaft disa lloje të turnstiles, të krijuara për sigurinë e personelit dhe vizitorëve në lokalet. Në varësi të objektivave dhe mundësitë financiare të klientit zgjedh mundësitë më të përshtatshme, janë në gjendje të ofrojnë rehati, intimitetin dhe lehtësuar punën e të punësuarve. Kohët e fundit duke fituar popullaritet timon rrotullues, çmimin dhe cilësinë e cila është një surprizë e këndshme edhe klientët më të kërkuar. Turnstiles rrotullues të përbëhet nga blades të vogla bashkangjitur në një kolonë vertikale. Post rrotullohet kur lëviz person, duke lënë mënjanë një në çdo dhomë. Dizajni i blades rotorit e timon ofron bar të vazhdueshme ose të vetme horizontale. Zgjedhja e turnstiles, rrotullues tërheq vëmendjen tuaj për aftësinë për të gjeneruar sasinë e nevojshme të shkon në dhoma të ndryshme të madhësisë, të gjeni modele me handrails dhe seksione docking për të krijuar konfigurimin origjinal, bateri punojnë në mungesë të energjisë elektrike. Për shkak të shkathtësi të saj (atje lartë bel dhe versionet e plotë) dhe të përballueshme turnstiles çmimet rotorit janë të pajisura me një grup të ndërtesave - nga institucionet e mëdha financiare për të hostele të thjeshta. [635x165xwkhabmklehmxqvatbx6.jpg.pagespeed.ic.wVqW7pEeMI.jpg] Kur ju zgjidhni turnstiles rrotullues me vlerë vëmendje të veçantë për prodhuesit dhe installer. Shpesh, ky lloj i turnstiles kërkon specialist i vazhdueshëm mbikëqyrje, sepse në rast të dështimit salla e kontrollit do të jetë e pamundur. Opsioni më i mirë është që të zgjidhni një kompani që kombinon instalimin e turnstiles dhe të ofrimit të tyre në Ukrainë. Udhëheqësi i tregut është kompani turnstiles ALUTECH, prodhimi Bjellorusi. Ata kanë fituar popullaritet për shkak të përballueshme, materiale të kualitetit të lartë, ndërtimit të fortë dhe një shumëllojshmëri të opsioneve të projektimit, duke i lejuar për të përshtaten e brendshme e ndonjë objekt. ALUTECH është amico.com.ua zyrtar furnizuesi, i cili është edhe përgjegjës për instalimin e pajisjeve, shërbimi i sistemeve prodhon, korrigjon fajin në vend. Por ju mund të bleni turnstiles dhe firma të tjera kjo do të thoshte konkurrencës në rritje mund të ofrojnë homologëve të lirë kineze nuk janë në gjendje për t'i shërbyer edhe vite. Mungesa e garancisë dhe paaftësia për të kontaktuar kompania e prodhimit problemi kryesor i kompanive moderne të vogla që ofrojnë instalimin e turnstiles. Kështu, turnstiles helikë janë sistemi më i mirë i sigurisë në turnstiles botërore. Përballueshme, me stil, origjinale, të kategorive të ndryshme të çmimeve dhe përbërësit, ata janë në gjendje të ofrojnë sigurinë të kalojë në dhomë.

Share This Post: