Color efekt goditës në , ndjenja humor dhe perceptimin e mjedisit
mjedisit. Ngjyra të ndryshme sjellin kujtime të ndryshme dhe ide të ndryshme .
Dhoma gjumi ka një njeri duhet të ndjehen sa më të rehatshëm
dhe natyrisht .

Dhoma gjumi me ngjyra. Cila është më e mirë? 19 shkurt 2008 dhoma gjumi Color. Cila është më e mirë? Color
efektin goditës të, ndjenja e humorit dhe perceptimin e mjedisit.
Ngjyra të ndryshme sjellin kujtime të ndryshme dhe ide të ndryshme. Në dhomë gjumi
një dhomë duhet të ndjehen si të rehatshme dhe të qetë.
Ngjyra Prandaj, për këtë dhomë duhet të zgjidhen në mënyrë që
ajo ishte më e rehatshme. Psikologët studiojnë efektin e ngjyrës në njerëz
për shumë vite. Dhe ndërsa ai bëri shumë zbulime
mbi këtë temë, ka ende shumë pyetje dhe misteret e perceptimit
popujve të ndryshme të ngjyrës. Për shembull në Kinë ngjyra e kuqe - ngjyra e qetësues
ndjenjat e njerëzve në të njëjtën kohë në Perëndim besonin se këtë ngjyrë i bën njerëzit të
më agresive. Këto zbulime konfirmojnë se efekti i ngjyrës
ndikimi mbi njerëzit është një individ. Për të zgjedhur ngjyra e duhur
për çdo person për të analizuar ndjenjat e këtij njeriu.
Kuptoni çfarë ngjyra zbutur atë, dhe që kanë efektin e stimulit.
Në dhomë gjumi, duhet të arrijë relaksim maksimal, qetë
pushim dhe zgjoheni në mëngjes plot energji dhe energji. Dhe jo më pak
Kjo do të luajë ngjyrat e mjedisit. Zgjedhja e ngjyrave
me të cilin ju ndjeheni më mirë, ju garantojë vetes paqe e mendjes
dhe rehati. Mendoni për ngjyrat e mëposhtme. Imagjinoni çdo njëri prej tyre. Mendoj
në lidhje me nuanca të ndryshme. Analizuar atë që ndjell në ju, të
Atë që ata e quajnë ju. Kuqe. Portokalli. Verdhë. Gjelbër. Blu. Purple.
Purple. Bardhë. Zi. Pasi të keni analizuar ndikimin e personalisht të tyre
për ju, ju mund të fillojnë të studiojnë literaturë për ndikimin e një ngjyre të
banorët e tjerë në zonën tuaj. Ajo mund të jetë se shijet tuaja
do të ndryshojnë shumë nga preferencat e shumicës. Por më së shumti,
mbajmë këtë në mendje, shumica e miqve tuaj do të ndjehen të njëjtën mënyrë që
dhe ju, në shkallë më të madhe ose të vogël. Të dy ngjyrave ekstreme - një i zi
dhe të bardhë. Zi - është qendra e vëmendjes. Ai do të bëjë gjumi tuaj të errët dhe të zymtë.
Veçori e kësaj ngjyre pak. E njëjta gjë do të ndodhë me banjo. Ajo
do të duket i vogël se ai në fakt është. Abuzim
e ngjyrës në të brendshme mund të çojë në humor të ulët, dhe madje edhe gjatë natës
këqija. Veçanërisht të ndjeshëm ndaj fëmijëve të tillë ndikim. Ndërkohë, tij
e kundërta polare e bardhë e bën i mërzitshëm dhomë. Muret e bardhë
në dhomë gjumi - një pamje shumë e zakonshme për apartamentet tona. E bardhë
soothes - është një plus, por kjo gjithashtu nuk kontribuojnë në ngacmim, dhe kjo është
është e keqe për dhoma gjumi. Çfarëdo ishte, por e bardhë është e mirë për ngrohtë
klimës. Ajo ka një efekt freskuese jo vetëm për perceptimin e temperaturës
por edhe për shqisat. Tone prej dheu janë të butë dhe të mbajë një ndjenjë e rehati në dhomë gjumi. Tani
kjo është një nga ngjyrat më popullore dhe hije për dhoma të tilla. Ajo
hije të ngjyrë kafe, portokalli, të verdhë. Brown është i lidhur
shumë me lidhje familjare dhe lidhja emocionale me njëri-tjetrin. Portokall
- Kjo ngjyrë i bën njerëzit të lumtur, por ai gjithashtu mund të shkaktojë një ndjenjë e
uria, si shok shumë me ushqim. Prandaj, ne duhet të jenë të përgatitur
në garën e natës nga gjumi në frigorifer. Efekti Yellow pozitiv
për njerëzit në aspektin psikologjik, por vetëm për një kohë të shkurtër. Gjatë qëndrimit
në dhomën e verdhë mund të çojë në akumulimin e stimulimit. Blu dhe jeshile
ngjyra që lidhet me qetësi. Këto janë ngjyra të lidhur me të gjelbër të natyrës
dhe oqeaneve bruz. Duke përdorur këto ngjyra në dhomë gjumi tuaj do të sjellë qetësues
natës. Përveç kësaj, ngjyra blu mund të zvogëlojë ndjenjën e urisë, në mënyrë që në mesin e
jam gjasa ju do të doni të vizitoni kuzhinë. Pink - ngjyra e promovimit të
qëndrim flegmatik. Për njerëzit të cilët tashmë janë të prirur për të izolimit, nuk është e rekomanduar.
Purple - një ngjyrë e mirë për dhomat e gjumit. Kjo e bën dhomën më të rafinuar.
Red - ekstrem, ngjyra emocionuese. Nëse keni probleme, atëherë
nuk bojë atyre një dhomë. Një numër i madh të gomave të kuqe,
sepse kjo kontribuon në prodhimin e energjisë, metabolizmi përshpejtuar, ndonjëherë
agresion. Kuqe është e mirë për të përdorur në detaje. Për shembull, ai mund të
të kuqe apo perde prej liri të kuqe. Kombinime të ngjyrave të ndryshme
apo ngjyrat janë të mahnitshme dhe diversitetin, dhe mundësitë. Përshkruani ndikimin e tyre
për person në një artikull të vetëm është e pamundur. E rëndësishmja,
I këshilloj të marrë në konsideratë është se perceptimi i njëjtë
ngjyra dhe dy njerëz mund të jenë të ndryshme. Një do të jetë të rehatshme në errësirë
dhoma gjumi Burgundy, si boudoir e Madame de Pompadour, dhe të tjera do të shtypit
mure dhe tavan. Njerëzit janë të ndryshme dhe dallojnë jo vetëm nga vendi i banimit
dhe anëtarësimit të një race të veçantë. Dhe të përpiqen në të gjitha standardeve të
e pamundur. Prandaj, kur zgjedhin ngjyrat për gjumi juaj në vendin e parë
Analizuar preferencat tuaja.

Share This Post: