Build \u0026 Live Zhvillim përfunduar një projekt në qendër Brovary . më
ngastër prej 3 , 5 ha , konceptin e blerjeve dhe argëtuese
qendër.

Build \u0026 Live Zhvillim përfunduar një projekt në qendër Brovary. Më
ngastër prej 3, 5 ha, konceptin e blerjeve dhe argëtuese
qendër. Sipërfaqja e përgjithshme e qendrës tregtare - 36 mijë metra katrorë. m. Numri i hapësirave të parkimit - 510. SEC
do të vendoset në rajon Kiev. Brovary, në kryqëzimin e Chkalov
Brovarsky dhe një rrugë të anashkalojë, pranë rrugës Unaza e Madhe. Shitjes me pakicë të ardhmen dhe argëtuese
Qendra do të ketë një format rajonale, dhe për të shërbyer njerëzit që jetojnë
në zonën Brovary Brovary dhe bregun e majtë e Kievit. Tregu do të ofrojë një objekt
zone të tregtisë (ushqimore dhe jo-format), argëtuese
(Entertainment zone, ndërmarrjeve të ushqimit) dhe fushat e lidhura (institucion të shërbimeve
shërbimeve) dhe do t'i paraqitet si format e reja të javës në fund - një pazar dhe argëtuese
Qendra për të gjithë anëtarët e familjes, si vendi për fundjavë, me përkatëse
zona format të tillë - të tregojë auto, ushqim, mallrat shtëpiake, materiale ndërtimi,
teknologji, veshje, këpucë, aksesorë, restorant, kafe, zona e fëmijëve, zone
argëtuese, zonë me bukuri, një librari. Për më tepër, objekti ardhmen do të jetë
kanë disa avantazhe të tjera: • Nuk ka objekte të drejtpërdrejtë konkurruese
pakicë format dhe komplekse argëtimi në formatin Brovary dhe javën e fund
në Brovary dhe Kiev. • qasje të mirë të transportit të objektit, nuk ka
bllokimit të trafikut kryesor nga të pjesëve në qendër të qytetit dhe të tjera të saj, disa
rrugët e transportit publik, qasje të mirë në qytetet e tjera
pikë dhe Kiev, për shkak të lokacionit në rrugën unazë Brovarsky.
• Në të ardhmen, pas futjes së unazës të reja dhe zgjerimin e
kufijtë e Kievit me perspektivën e përfshirjes në funksion Brovary të kryeqytetit, e planifikuar
Objekti do të ketë një avantazh të veçantë për shkak të shkallës të saj, konceptuale
vendimi, dhe cilësia e produkteve dhe shërbimeve. KVP do të ofrojë në treg
mirë-planifikuar skemën e zonimit, dhe lundruar objektit, si dhe
nevojshme për të konsumit një sërë fushash tregtare. Ardhshme SC: • Përbëhet
3 kate, secila prej të cilave mbart disa kuptim.
• Ka një skemë të thjeshtë të navigimit. • Çdo zonë është planifikuar në lidhje me preferencat
blerësit potencial dhe qiramarrësit. • Qasja kompetent për vendosje
institucionet e pushtetit - për kënaqësinë maksimale të të gjitha segmenteve të konsumatorëve.
• Propozon një sërë shërbimesh thelbësore. Qendra tregtare të ardhmen do të jetë i pozicionuar
tregut si një qendër e tregtisë dhe argëtuese për çdo moshë, shije, humor,
e cila ofron një gamë të gjerë produkt i cilësisë së mallrave dhe shërbimeve
dhe argëtuese.

Share This Post: