Nëse keni blerë një shtëpi apo apartament dhe ju nuk do të duhet të marrin pjesë në saj të
ndërtimit , atëherë ju e dini dorës së parë saktësisht se çfarëriparim. Pra ,
duhet të kuptojnë të ndërtimit dhe materialeve të përfunduar . Nëse tuaj
aktiviteteve të lidhura me shitjen ose furnizimin e ndërtimit dhe e mbarimit
materiale, atëherë ju duhet të jetë një ACE në fushën për të dhënë klientit të tij
këshilla kompetente nëse është e nevojshme .

Llojet e materialeve të ndërtimit materialet e ndërtimit mund të jetë
ndahen në disa grupe: materialeve të ndërtimit direkt nga
e cila krijon një ndërtesë ose elementet e saj. Këto produkte përfshijnë: tulla,
bordet, pllaka betoni. Përfunduar. Ky grup mund t'i atribuohet
pllakave të granitit, panele të përbërë, wallpaper, pllakave qeramike. Thatë
përzierjet dhe zgjidhje, duke i lejuar për të rregulluar materiale ndërtimi në të drejtën
vendin, dhe përdoret për të lidhur në sipërfaqe të filler,
bojë hiri e çelët, suva, etj materialet Moderne përfunduar ishte pas
përfundojë banesë merr pamjen e banimit dhe fasada e ndërtesës është e ndritshme
dhe tërheqëse, duke tërhequr vëmendjen e kalimtarët. Ndër materialet e përfunduar
Ju mund të zgjidhni ato që janë me origjinë natyrore (, mermer, gur ranor,
gëlqeror). Së bashku me materiale natyrore në treg janë artificiale.
Është e rëndësishme që fjala "njeri" ka pushuar gjatë të jetë sinonim me më shumë
cilësi më të ulët se ato natyrore. Në sajë të teknologjive moderne të prodhimit
gjendje për të marrë materialet e ndërtimit dhe duke përfunduar se nuk janë vetëm
jo më pak se natyrore. Ata janë një numër mënyrash të tejkalojnë ato. Për shembull,
për një kohë të gjatë për të përfunduar fasadat e ndërtesës është përdorur vetëm natyrore
guri. Sot në materiale të zëvendësohet me një më të qëndrueshme dhe praktike
- Granit ose panele të përbërë. Ata janë më rezistente ndaj agresive
Efektet e mjedisit dhe të vijë në një shumëllojshmëri të madhe të ngjyrës
zgjidhje. Lloje të ndryshme të çelikut dhe dekorative materiale. Nëse disa
Disa dekada më parë, zgjidhje universale për të përfunduar apartamente tavan
konsiderohet zbardh, si dhe për fasadat - ose u përballur me një pikturë natyrore
guri, por sot ka shumë alternativa. Në jetën e përditshme përfshin të tilla
gjë si një ajrosje, mur fasadë dhe tavanet, etj Shumica
materialet moderne kanë cilësitë e mëposhtme: qëndrueshmëri.
Në një treg mjaft konkurrues e materialeve të ndërtimit
prodhuesit të prodhojnë produkte të tilla, të cilat mund të shërbejnë për dekada të tëra.
Miqësore me mjedisin. Neutraliteti ekologjike - kjo është një nga kërkesat kryesore të
që zbatohen për blerësit e materialeve përfunduar. Shumica e produkteve
sidomos kur është fjala për pikat e çmimeve, "të mesëm" dhe "mbi mesataren", të jetë i sigurt për të
korrespondojnë me këtë parametër. Rezistence ndaj zjarrit. Materiale moderne
kanë një prag të lartë për ndezshmëri. Praktike. Materialeve të përfunduar
paraqiti sot në dyqane, kanë performanca e shkëlqyer
cilësitë, duke i lejuar për të ruajtur formën e vet origjinale, pavarësisht
efektet e motit, dhe sidomos në ambiente të mbyllura e tyre të përdorimit.
Lehtësinë e instalimit apo kuvendit. Edhe cilësisë më të lartë përfunduar materiale
nuk do të kishte popullaritet, nëse ajo është hedhjen ose instalimin e nevojshme të kushtueshme
kohë dhe përpjekje. Kjo është në dijeni të prodhuesve, në mënyrë që të paguajnë më shumë
vëmendje për lehtësinë e instalimit dhe mirëmbajtja e produkteve. Tërheqës
pamje dhe një shumëllojshmëri të gjerë të textures dhe ngjyra për çdo
llojet e materialeve përfunduar ofrojnë mundësi të pothuajse të pakufizuar
për designers. Në tregun e materialeve të ndërtimit kanë të gjitha
që mund të jetë e nevojshme për realizimin e arkitektonike trimat
dhe projektit të projektimit. Pjesa më e vështirë - duke e bërë zgjedhjen e duhur në këtë
shumëllojshmëri e markave, emrat, ngjyrat.

Share This Post: