Hekuri ose hekur bare në ballkon para pikturë të qartë
nga bojë të vjetër dhe të ndryshk me një furçë e ashpër , e bërë prej çeliku hollë
tel , ose një letër zmerile letër zmerile e madhe ...

* Grid duhet të jetë flushed, dhe kur ajo thahet, kryeministër. Për abetare
mirë të përdorni të çojë kuqe, shkrihet në vaj liri. Kur abetare është edhe
thatë, mund të jetë pikturuar me bojë vaji është një shtresë e hollë që mbulon dy herë.
* Për të objekteve metalike bojë nën qiellin e hapur, është e nevojshme
në një mot të mirë, bojë të përcaktuara në një sipërfaqe të thatë. * Ju mund të zë
pikturuar në çdo ngjyrë në procesin e prodhimit. Nëse korniza janë të lyera të bardha
ngjyra e stuko është shtuar çojë ose oksid zinku dhe të trazuar deri në
viskozitetit. Në qoftë se kjo shtoi një shumë e bojës dhe stuko ishte e rrallë,
duhet të shtohet në tokë shkumës dhe peremyat atë në duart e tij. * Naftës
dhe ngjyra smalt me ​​ruajtjen afat-gjatë është formuar mjaft i trashë
film. Kjo nuk duket, pas punës në sipërfaqe bojë
Vendos një rreth prej letre të ndërtimit në krye, i hedh pak vaj liri. * Nëse
mbuluar nga bankat, e cila pret bojë mungon, skajin e sipërm të bankave në të gjithë
Përhapur një rrethin e bojës dhe të mbuluar me një copë xhami në mënyrë që
paint mbërthyer në të. * Nga leh bli prerë një shkop madhësinë e duhur.
Rasparte atë në ujë të vluar, thahet plotësisht, dhe një fund me kujdes
pushim me një çekiç. Si rezultat, të marrë një furçë për zam dru. Ju
tani nuk duhet të përpiqen durimin tuaj për të pastruar punën
zam tharë nga furçë: në fund të prerë dhe hidhe larg, dhe maja e mbetur
shkop magjik përsëri pushim me një çekiç për të formuar një furçë të re. * Për të
akulli xhami nuk është prishur, ishin të pastër dhe kishte një pamje e bukur, ata janë të larë
ujë të ngrohtë duke i shtuar pak uthull. * Duart në bojë të naftës
më të lehtë për të larë në qoftë se uji të derdh mustardë. * Për të eliminuar atë kohë
tuba gërryjtem rrjedhje jashtë apo nyjet e tyre duhet të jetë vend i gabuar fort
material i papërshkueshëm nga uji përfundojë (të tilla si, kasetë gome elektrike)
dhe të sigurt me tela. * Ngjyra ngjitës është përdorur vetëm për të brendshëm
sipërfaqet të mos ekspozuar ndaj lagështisë, kryesisht në suva.
Për hapësirë ​​të para është më e mirë për të përdorur ngjyra të gëlqeres. * Ndarje e
mure të veshura me një kabllo të hollë me ngjyrë bojë thatë zgjedhur për mure,
tërheqë atë me shenjat e laps, dhe duke i shtyrë mënjanë, le të shkojë -
mbetet në mur e ardhshme. * Naftës dhe bojës smalt të këqija rrjedhje e ajrit.
Prandaj, ata nuk duan të përdorin për pikturë muret e dhomave të jetesës. * Për Shpatlevanie
shumë më mirë të përdorni një shpatull druri suva. * Bluarje të kryer
guri shtuf të thatë ose me lagështi (ngjyhet në ujë) stuko, dhe letër zmerile.

Share This Post: