Raul Reddy , një dentist nga Australia investon në pasuri të patundshme komerciale
në Western Australia gjatë dy viteve të fundit . Në një kohë kur Australian
dollari forcohet kundrejt dollarit amerikan dhe kur tregut të pronës
SHBA eshte ne krize - ai u kthye në vëmendjen e tij për të pronës banesore dhe komerciale
Florida dhe California . Këto janë zonat kutregu është , sipas mendimit të tij , përbëjnë për
humbur në afat të gjatë .

Dhe ai nuk është i vetmi, tha në një deklaratë nga yahoo.com. Nxitur
dollari i dobët dhe me besim në ekonominë amerikane, njerëz si Reddy
së bashku me investitorët institucionalë të tilla si fondet e pensioneve dhe grupi
investitorët privatë në kërkim të tregjeve për investime dhe të ndërtimit në Shtetet e Bashkuara. Pikëpamjet e tyre
ngjitur në tregjet e Nju Jorkut, Los Angeles, Washington, Seattle dhe San Francisco.
Megjithatë, fjala kyçe në këto investime është fjala "rrezik". C
Çdo muaj çmimet e pasurive të patundshme janë në rënie. Sipas deklaratave të firmës së Miller
Samuel - e Manhattan, në çmimet korrik ra me 3.1%, duke shkelur të përgjithshme
përshtypjen e statusit unik të Manhattan dhe çmimet e tij të palëkundur. Temat
Megjithatë, SHBA-të patundshme reale të tregut duket të jetë shumë tërheqës për shumë
investitorët nga jashtë. Kështu, investitorët nga Evropa dhe Azia e Tregut
përgjatë bregdetit: Boston, New York, Seattle dhe Los Angeles. 5 më tërheqës
Tregjet e SHBA-Real Estate: 1. New York 2. Washington, DC
3. Los Angeles, Kaliforni 4. San Francisco, California 5. Seattle, Vashinton
Translation: www.real-estate.lviv.ua

Share This Post: