Punonjësit e Departamentit të shefi i policisë tatimore në rrethin e Kievit Goloseyevsky
zbuluar krimin ocheredzhnoe në fushën e tatimeve . të mashtrojnë shtetin
u përpoq të ndërmarrje shtetërore , e regjistruar në Vyshgorod
shtypi shërbim GNA në Kiev .

Duke dokumentuar kompani verifikimit, aktiviteti kryesor
nga të cilat - funksionimin e infrastrukturës së rrugëve dhe transportit urban
punonjësve të policisë tatimore gjetur shkelje të konsiderueshme të tatimit të
legjislacionit. Auditimi zbuloi se personi i shërbimeve të kompanisë,
keqpërdorim të pozitës së tij zyrtare në kundërshtim me ligjin
Ukraina "Për veçantitë e privatizimit të aseteve në ndërtim e sipër"
dhe rregulloret në dispozicion të aseteve fikse, të cilat janë publike
në pronësi, autobus privatizuar pambaruar "Kullat" në Goloseyevsky
zonën metropolitane. Për ta bërë këtë, kontrata është bërë me një kompani private
se pagesa kontratës dhe është dhënë në formën e ndërtimit të papërfunduar
- Stacionit të Autobusëve "Kullat", me vlerë mbi 5 mln. Në të njëjtën kohë është rënë dakord
dhe çmontimin dhe shkatërrim stacionin e autobusëve. Kështu, objekti i publikut
prona ishte e shkatërruar në mënyrë të paligjshme, dhe materialet e ndërtimit që janë
të përshtatshme për ripërdorim dhe ishin në pronësi shtetërore
zhdukur. Një hetim penal në kryerjen e një vepre penale sipas
Pjesa 2 e Art. 233 dhe Pjesa 2 e Arteve. 364 KK të Ukrainës. Hetimi vazhdon.

Share This Post: