Si të filloni mëngjes tuaj? Natyrisht , me miratimin e trajtimet me ujë , dmth
me një vizitë nëbanjo . Pra,humor për të ditës do të varet nga
edhe se ku e mori këto procedura , një dush të shkëlqyer dhe të bukur
Ju ose splashing në hekur zverdhur grua e vjetër , me të zverdhur , dhe në nivel lokal
chipped offsmalt .

Nëse ju tashmë pirja e zgjidhje për të hequr qafe banjot e vjetra, pesha ende
përsëri, sepse ky proces kërkon rishikim të gjithë banjo
zëvendësimin e komunikimit hidraulike. Sot në treg ofron dush
tre lloje: bathtubs gize, çeliku dhe vaska vaska akrilik. Çelik
banja janë të lira, mjaft të lehtë, por uji po bie nga zhurma, ata nuk
të mbajtur ngrohtë, për të njëjtën varem nën peshën e trupit, dhe subjekt i deformim.
Cast vaska hekur më pak zhurmë, më mirë të mbajë ngrohjes, por më i shtrenjtë se çeliku,
dhe shumë të rënda. Dorëzimit, shërim në apartament, dhe instalimin e këtij themelore
Ju mund të blini bëjnë pothuajse në të njëjtën sasi si blerjen e saj.
Përveç kësaj, hekur smalt hedhur kazanët janë shumë të brishtë dhe të thyer lehtë off.
Poliuretanike dush pa dyshim kanë cilësitë më të mira. Ata janë të lehta,
por jo të brishtë, uji bie në to nuk ka të bëjë zhurmë, ata mbajnë gjithashtu e madhe
ngrohjes për një orë e gjysmë uji është i ftohur nga vetëm 1 gradë. Bathtubs akrilik
të qëndrueshme dhe të sigurt për mjedisin. Akrilik sanitare pengon rritjen e
bakteret. Ndryshe nga vaskë smalt, ndryshk dhe i poshtër nuk e hanë në akrilik
sipërfaqe, dhe për këtë arsye ngjyra e banjës nuk do të ndryshojë me kalimin e kohës, ajo gjithmonë
mbeten me shkëlqim dhe me shkëlqim. Ajo nuk shtrembëroj të qëndrueshëm ndaj ndikimit
ndikimeve mekanike dhe kimike. E vetmja pengesë, deri kohët e fundit,
Ora është çmimi i saj. Tani, në sajë të përpjekjeve të profesionistëve, kjo mungesë e
banja akrilik kanë kapërcyer. "Bath në një vaskë" - një teknikë të re për riparim
banja, ajo është se banjo juaj është ngjitur krejtësisht ndeshje
në madhësi dhe formë, me trashësi të lehtë pjesen 7mm, e cila është bërë
në fletë fabrika e akrilik. Sepse baza është një i vjetër
vaskë, vaskë akrilik ju merrni për çmimin disa herë më e ulët se re
dhe për të shpëtuar veten nga të gjitha inconveniences lidhur me çmontimin e lady tuaj të vjetër
shpërndarjen dhe instalimin e një të re, si dhe probleme me tub vjetër dhe më pas
riparim. Magjistar merr vetëm 1, 5-2 orë.

Share This Post: