Qendra për Guide Global Pronës ka bërë një vlerësim *
vendeve me çmimet e pronës rritje më të shpejtë . Kina në krye . Ukrainë
- Në vendin e shtatë ( e rritjes - 18 , 22 % ) .

Kina në vendin e parë. Gjatë periudhës së studimeve në çmimet e Mesme Mbretëria e pasurive të patundshme
rritur me 40 dhe 47%. Që nga qeveria kineze hoqi kufizimet mbi
blerjen e pasurive rezidenciale dhe komerciale të vërtetë nga të huajt, çmimet këtu janë aq të
me thumba të mprehta, në vitin 2006 kufizimin norma duhej të kthyer.
Numri dy në listën e - Sllovakia, një rritje 34-53%. Ky vend
jo vetëm të pasur në monumentet arkitektonike, por edhe infrastrukturës për aktiv
verës dhe pushimeve të dimrit. Kështu që këtu është fitimprurëse për të investuar në turizëm
dhe hoteliere afariste. Përveç kësaj, të huajt që blenë prona në
Sllovakia, është e mundur për të marrë qëndrim të përhershëm. Pozita e tretë është zënë Bullgaria
- 31 në 55%. Kryesisht rritja e çmimeve këtu të sigurojë një zonë turistik.
Reklama lokale janë plot me fjali si: studio "luksoze
me një ballkon me pamje të Detit të Zi për EUR40 mijë. " Në rritje në ndikimin
dhe fakti që në vitin 2007 Bullgaria iu bashkuan Bashkimit Evropian. Vendin e katërt -
në Hong Kong - 31, 14%. Këtë verë këtu për 225 milionë dollarë Hong Kong (28 $, 8
milionë) kanë shitur apartamentin më të shtrenjtë në Azi, duke mbuluar rreth 500 metra katrore. m. Kështu
mënyrë, çdo metër katror me kosto të blerësit më shumë se $ 55.000
Pesë liderëve të Singaporit, me indeksin 29, 82%. Kështu, në tremujorin e II
2007, shuma e përgjithshme e investimeve në hipoteka arriti $ 10 here, 12 miliardë,
21, 3% më shumë se në vitin 2006. Kostoja e zyrave të marrë me qera të elitës
deri tani rreth 113 $ / sq m në muaj, një rritje prej 75% në vit. * Hetuar
periudhës 2007 - tremujorit të I. 2008. Në llogaritjen e dinamika e rritjes nuk janë marrë parasysh
inflacionit. Raporti gjithashtu thekson se bum globale peng është e gjatë.
Nga 29 vendet e anketuara çmimit të shtëpisë rritje është vënë re vetëm në 13, të gjitha
ato janë zhvilluar

Share This Post: