Shkallët Attic - pjesë integrale earkitekturës të brendshëm
hapësirë ​​një shtëpi moderne . Pothuajse të gjithalofts dhe attics janë
vepruar tani objekteve. Jo në të gjitha rastet , mesazhet
me ta , ju mund të vendosni një shkallë të caktuar ...

Shumë më racionale për të përdorur foldable marrjen e
për titullin - shkallë papafingo. Avantazhi i shkallëve papafingo është
për funksionalitetin e tyre, compactness, lehtësinë e përdorimit dhe me kosto të ulët.
Shkallët mbledhur papafingo praktikisht nuk ndodh. Papafingo
shkallë të paraqitura si me dorë dhe nga një motor elektrik me
ndihmës. Shkallë Attic është e pajisur me një shul mbyllje në palosur
si një pengesë për të hyrë në hapësirën papafingo jashtë
persona. Shkallë Attic është përdorur gjerësisht, ato janë metalike
dhe shkallët prej druri. Emrin "shkallë papafingo" duket të jetë i kufizuar
emërimit të tyre. Megjithatë, shkallët papafingo nuk është vetëm për të rritur
dhe prejardhje direkt në papafingo papafingo. Compactness, funksionalitetin,
cheapness të shkallëve papafingo të konsiderueshme zgjeron mundësitë për përdorimin e tyre.
Ndryshme të kësaj specie tregon një shkallë të lartë të popullaritetit. Megjithëse papafingo
shkallë nuk është mjaft e sigurt. Pra, shkoni lart e poshtë papafingo
shkallët për t'u përballur me shkallët, duke mbajtur në hap, dhe ose
për binarët shkallë, nëse janë të pranishme. Zakonisht, shkallët papafingo
është madhësi standarde. Dhe rrallë janë në dispozicion në projekte individuale.
Shkallët Attic - një lloj të veçantë të shkallëve që u shfaq në tregun rus
Jo shumë kohë më parë. Pronarët e shtëpive private shpesh përballen me një problem
si të zhvillohet një shkallë që çon në papafingo, papafingo apo bodrum, në mënyrë
se ai merr një minimum të hapësirës. Përveç kësaj, është e rëndësishme që dimrit të ftohtë
nuk e kalojnë nëpër volumin unheated e ndërtesave në zonat e banuara. Sot
janë disa variante të shkallëve papafingo: palosjen dhe rrëshqitje
("Accordion"), dhe ai dhe lloj tjetër mund të jetë konstruktiv me ngrohjen
dhe pa. Folding shkallët për hartimin geniculate kërkon një pjesë të madhe
hapjes, rrëshqitje - të marrë më pak hapësirë, pasi dele si një fizarmonikë.
Shkallët papafingo Modeli janë të ndryshme në lartësi. Distanca prodhuesit nga kati
në tavan në shkallët papafingo - nga 200 në 400 cm cm, por mund të porositen
Lartësia shkallët e 5 metra, madje edhe kur ndodhet shkallët montuar papafingo
varet në mbuluar plan i kurdisur dhe retracts në kutinë e byk, montuar
në katin e papafingo, pra, në një dhomë që ajo nuk ndodhi.
Në mënyrë tipike, shkallët papafingo pajisur me pajisje të heqë anën e të
të çojë shpejt shkallët papafingo dhe të rrjedhshëm. Gjithashtu prodhohen
dhe modele me makinë elektrike. Shkallët papafingo mund të ketë një grup të plotë
me të mbuluar të lartë të pluhurit që mbyllet hermetikisht papafingo
çelin nga papafingo. Zhvilluar dhe gjithashtu një pajisje të veçantë mbyllje
i cili nuk lejon për të hapur çelin nga papafingo. Ju mund të dëshironi të
zgjidhni opsionet e izoluar kuti papafingo izolim për objektet më të mirë,
dhe pajisjen shkallë shtesë teleskopik me handrails
dhe railings. Strukturalisht, shkallët papafingo mund të bëhen të ndryshme
materiale të tilla si dru, metal, ose në një formë të kombinuar - një kornizë e bërë nga metali
tub, dhe hap nga drurë. Shkalle Loft furnizuar
në formë unpainted. Kjo bën të mundur që të pikturoj një shkallë në mënyrë që
nuk bie në kundërshtim hapësirë ​​zgjidhje ngjyra, të cilat do të instalohen.
Për pothuajse të gjitha llojet e shkallëve çelin mund të jetë i pajisur me izolim,
dhe për rajonet e shumë të ftohtë - izolim përforcuar. Gjithashtu në mënyrë, papafingo
Shkallët mund të bëhet me një të mbuluar pluhuri dhe railings çelin.
Handrails janë në dispozicion sipas kërkesës. Për të mbuluar me trashësi të madhe
çelin kuti mund të jetë bërë me porosi porosi të mesme. Në
Lartësia nga kutia më shumë se 30 cm për daljen e lehtë për të nivelit të dytë në kutinë e
vendos hapa shtesë. Lloje të zhvilluara të shkallëve papafingo:
për të hyrë në çati të sheshtë me shtresë zinku dhe kapanxhave shtesë
mbyllje pajisje, dhe shkallët papafingo për hapje vertikale.
Njohur si një udhëheqës në prodhimin e shkallëve papafingo - një firmë gjermane «Henke».
Shkallë Attic të kësaj kompanie janë të kualitetit të lartë dhe, më
e rëndësishmja, një çmim të volitshme. Mungesa e shkallëve papafingo kanate që
ata nuk mund të rregullohen për lartësinë dhe duhet të përshtaten, ose, më thjesht,
trim tepërt nga hapi fund. Gjëja kryesore me këtë - nuk e prerë shumë: është më mirë
t'ia besojë këtë punë specialistëve. Përveç kësaj, shkallë kanate për
peshë shumë më të përdorur më e vështirë. Nuk është një tjetër lloj - papafingo
, shkallë kanate si një fizarmonikë. Ata janë të dizajnuara në një lartësi prej tre
metra. Accordion Attic shkallë është bërë vetëm nga metalet (çeliku,
alumini). Në përfundim, theksojmë njëjtë - mos harroni se papafingo
shkallë, nuk është zgjedhur për një muaj apo një vit, dhe për shumë vite që do të vijnë. Pas zëvendësimit të
e saj - jo aq e lehtë sa zëvendësuar të gjitha mobiljeve në shtëpi. Prandaj, në rastin
me një zgjedhje të Shkalle papafingo nuk mund të jetë fjalë e urtë më mirë i përshtatshëm
për sa kohë ju duhet për të matur para se të prerë përfundimtar. Pranoj
vendim të drejtë që të ju ndihmojë jo vetëm profesionistëve, prodhuesit
shkallët, dhe arkitektë.

Share This Post: