Më 9 shtator 2008 tarifat e parkimit mund të bëhet përmes SMS . për
Në mënyrë që të përdorni risi , shoferi duhet të marrë një të veçantë
pagesa me kartë me një " parkim " në shtetin e bankës " Khreshchatyk " .
Këtu dhe të plotësohet nga sasia e 10-100 hryvnia .

Duke bërërekomandimet e mësipërme , shoferi mund ta lini makinën tuaj
në një nga shumë parkim e Kievit , mesazhi drejtimi, të cilat i kushtojnë 35 kopecks ,
në një numër të veçantë të shkurtër 516 . Në SMS , ju duhet të specifikojë vetëm numrin e parkimit
dhe numrin emakinave . Në mënyrë që të marr makina ngaparkingu , ju duhet të dërgoni
mesazh. Kjo bën të mundur për të paguar për parkim nga minuta . 1 minutë kot
shoferët do të kushtojë 5-11 cent , në varësi të vendndodhjes së parkimit .
Nëse qëndrimi është më pak se shtatë minuta ,parkimi është i lirë ,
përveç SMS , raportet korrespondent.net . Zëvendëskryetari i Bordit të
bankare " Khreshchatyk " Irina Skirchuk beson sekryesore " plus " të këtij sistemi
- Jo -cash të pagesave , i cili eliminon çdo mashtrim . para
fituar për një parking , vetëm për të marrë në buxhetin e qytetit . Burimi : Autocentre

Share This Post: