Dnipropetrovsk "strehim të mesme ", - një nga më të shtrenjtë , në krahasim
me çmimet në rajone të tjera të Ukrainës. Në këtë moment , me një kosto të një
metër katror tëDnipropetrovsk mesme strehimit është i treti ,
dytë vetëm për Kiev dhe të Sevastopolit .

Sot kostoja mesatare për metër katror në qytetin tonë është $
1988 , në mesatare , në Ukrainë çmimi për metër katror është mbajtur në kuadër të
$ 1888 . Strehim më i shtrenjtë në kryeqytet. Ka koston për metër katror
është $ 3367 . Kthehu në vitet e para Dnepropetrovsk u zhvillua 6 në renditjen
koston e strehimit të mesme , të botuar nga Shoqata e Specialistët në
pasurive të patundshme ukrainas . Dhe në qoftë se në rajonet e tjera numri i transaksioneve në
ka rënë , e cila çoi në një rënie të çmimeve të banesave në Dnepropetrovsk
Këto tendenca nuk mund të gjurmohen (të paktën para ekonomike
krizës në vend ) . Dhe kjo është përkundër faktit se në tremujorin e tretë të vitit 2008
Dnepropetrovsk regjistruar nëpropozimet e lartë e rritjes . më i madh
pakësim të ngjashëm në çmimet , "të mesëm " shenjë REALTORS Simferopol , Uzhgorod , Khmelnitsky ,
Chernivtsi dhe Odessa .

Share This Post: