Koncepti i " banesave luksoze ", varet nga vendi apo qyteti në të cilin
ajo është e vendosur . Kështu , në vende të ndryshme rreth thirrje botës për elita të ndryshme
parametrave , arkitekturës dhe dekorimin , vendndodhjen e shtëpive dhe banesave .

Natyrisht, karakteristikat kryesore të tillë strehim një kategori të marra, si një elite,
në botë janë të njëjta, por megjithatë disa dallime në klasifikimin është.
Sot le të flasim për strehim ukrainas elitës. Gënjyer për banesat luksoze!
Zhvilluesit e banesave luksoze nuk është definuar në aspektin e rehati, dhe
mbi të ardhurat që ata marrin nga shitja e saj. Sot pricelists kapitale
zhvilluesit janë plot me sugjerimet e ndërtesave të thuhet se elite. Praktikisht
Të gjithë ekspertët bien dakord se në mënyrë aktive shpall në kryeqytetin e elitës
rritje të lartë të ndërtimit, duke përfshirë Pechersk prestigjioze, a priori
mund t'i atribuohet strehim klasit të lartë. Shtëpia e "Premium" nuk duhet të
të jetë mbi 20 kate, si dhe një "de Luxe" - dhjetë. Çdo gjë më lart - vetëm
klasat e "biznesit" dhe "Ekonomia", edhe në qoftë se struktura janë të vendosura në Khreschatyk
Pechersk dhe ". Gjithashtu, sipas ekspertëve, nuk mund t'i atribuohet në kategorinë
elita dhe të gjitha llojet e komplekseve në periferi të qytetit (Borschagovsky Limes,
Limes Troeschinskie, etj). "Emërtimi i objekteve në periferi të qytetit, me analogji
Pechersky me ngjitet - kjo nuk është asgjë më shumë se një dëshirë të dallojnë faqet e tyre në
zonat e prestigjioze "- shpjegojnë analistët.

Share This Post: