Vilë dizajn - që është shumë më e mundimshme dhe të përgjegjshëm se projektimit
apartament. Ju duhet për të krijuar një individ që përputhet me shijet tuaja
dizajn të brendshëm , duke pasur parasysh numrin e madh të objekteve për qëllime të ndryshme .
Koncepti i dizajnit të brendshëm duhet të përfshijë të jashtme dhe të peizazhit .

Brendshme moderne ruse është duke u bërë një nga më të zgjuarit
treguesit e ndryshimeve që kanë ndodhur për ne kohëve të fundit. Ne "të hyjë
në Evropë "dhe po bëhen më të ditur dhe të emancipimit në organizimin e
hapësirën e tyre të jetesës. Dizajn të brendshëm është duke u bërë shumë popullore,
sepse pretendimet tona dhe aftësive të rritet. Tani ne e dimë se çdo shtëpi
duhet të jenë individuale, sepse pronarët e individuale, zakonet e tyre dhe nevojat e
shumë të ndryshme. Bota thjesht nuk mund të ekzistojnë njerëzit
të gjitha të ngjashme, dhe për këtë arsye nuk duhet të jetë shtëpi identike. Tani
ne duam të jetojmë në një apartament ", jo si një fqinj", dhe në qoftë se ju vendosni për të krijuar në e tij
brendshme në shtëpi të rehatshme dhe bashkëkohore, ju duhet të vendosni - si
Ju thjesht doni të shihni atë? Çfarë doni të ndiheni, duke qenë në një mjedis të reja
dhe si duhet të realizohet ideja juaj e rehati? i brendshëm
Gjëja më e rëndësishme është atmosfera në të brendshme. Pra ruani të çmuar tuaj
kohë, dhe që nuk është e parëndësishme - të holla, vendoset se si të duket e brendshme
për të cilën ju ëndërr. Dhe pastaj të marrin vetë shumë dyshime dhe shqetësime
lidhur me përzgjedhjen e materialeve, mobilje, tekstile dhe dekorim. Shoh nga
revista, dhe kur ju do të keni kohë të lirë, vetëm të kthehet
muzikë dhe meditoni. Është e mundur që një propozim i tillë mund t'ju duket e habitshme
por meditim - një ushtrim shumë i dobishëm jo vetëm për relaksim, por edhe
të përqëndrohet më të mirë në një çështje që kërkon zgjidhje urgjente.
Tërheqje, të pushojnë dhe të bëjnë veten për - "për të parë shtëpinë time
, Dream "," ëndrra gjumi ", ose" dhomë të gjallë .... " Mbyllja sytë e tij, vetëm të gëzojnë
shoqatat e pop. Nëse ju do të ndalet mendimet jashtë - ju lutem
dhe lirimin e tyre, më lejoni ngadalë duke notuar nga, dhe veten e tyre mentalisht mbrapa
me imazhin e "shtëpisë ëndërr". Pas kësaj, ju do të shkruani vetëm elementet kryesore
"Udhëtimi" tuaj. Nëse ju keni një të preferuar ose, objekti origjinal,
ai mund të bëhet një çështje kryesore në brendshme tuaj të re. Për shembull: të shërbimit
ose tiebacks, pikturë, tekstile, ose fotografi të vjetra të familjes
album. Një vizatues i mirë gjithmonë kujdeset për të ruajtur dhe zhvilluar
ne dashur brendshme temë në zemrën tuaj të gjëra. Brendshme dhe tani ajo është
është koha për të këshillohen me specialistët. Puna në dizajn të brendshëm është
në kërkim të përbashkët për imazhin e dëshiruar të vilë tuaj, apartament ose
vilë. Tjetra, do të kryejë projektuesi skica - vizatime me dorë, ose tre-dimensionale
modele kompjuterike. Duke punuar në skicat, projektuesi i merr parasysh të veçanta
parametrave teknike të objekteve, përshkruan atë materiale janë të nevojshme për
mishërim i idesë dhe të krijuar në fund një draft përfundimtar që do të paraqitet në
Deklaratën tuaj. Pastaj, në rastin përfshirë punëtorët e ndërtimit, të cilët prodhojnë
renovimit dhe ndërtimit nën mbikqyrjen e dhe të zbatojë në praktikë edhe
ide wildest design. Çfarëdo qëllimet që keni vendosur veten,
konceptimit të brendshme të ardhmen - të lë përshtypje miqve tuaj, bëni shtëpi të rehatshme për
bashkeshorti, i mituri apo talent të nxitur për të rikrijuar atmosferën e
vendit në të cilin ju keni çlodhur me sukses ose thjesht ëndërr të vizituar, mundësinë e
dizajn modern brendshme do të lejojë që ata të arritur. Gjëja kryesore që ju
"Duan" dhe e di se "çka"! Pjesa tjetër lënë atë të profesionistëve. Njohuri
dhe ekspertizën dhe pikëpamjet tuaja personale në të ardhmen e brendshme
të bëjnë mashtrim. Dhe më e rëndësishmja, mos ngurroni të pyesni, mos kini frikë për të shprehur dhe për të diskutuar
me një projektuesi të gjitha dëshirat e mia në lidhje me rregullimin e shtëpisë së tij.

Share This Post: