Arsyeja për ngritjen ekonservator, mund të jetë një tarracë apo ballkon. Getting Started
për instalimin e kopshtit dimrit , sigurohuni që themeli mbi të cilin do të
struktura që do të ngrihet - nepromerzaemy . Përndryshe , ajo do të duhet të
përgatitur .

Për një fillim të para ndërtimin e kopshtit për të përcaktuar nëse hapësirë ​​të mjaftueshme
të gërmoj një hendek për themelimin dhe nuk duhet të jetë për të bërë diçka
shkatërruar ose hequr. Nuk do të ndërhyjë me, shtretër gardh lule dhe pellgje.
Dizajnimin e një kopsht është poshtë, ndërtimi fillon me themel të njëjtë.
Në fazën e projektimit të parashohin mundësinë e tërheqjes
ujë, duke siguruar ventilim dhe angazhimin e energjisë elektrike dhe sistemeve të kontrollit.
Fondacioni nuk është më pak e rëndësishme se strukturat e tjera. Thellesia e themelimit
varet nga kushtet lokale. Një nga problemet e fshehta, të cilat
mund të jenë hasur në ngritjen e themeleve - kjo kanalizimin, çel, e cila
për shkak të thellësisë së minierës, jo gjithmonë të marrë rreth. Për ngurtësi të madhe
dhe në mënyrë të duhur të vendosur vetë një kopsht të dimrit, në kundërshtim me të instaluar
pllaka çeliku. Hedhur themelet e nevojshme për tokën unfrozen. Plate në
katin e duhet të jetë i mbrojtur mirë nga lagështia dhe të mbajë ngrohjes mirë. "Ngrohtë
seksi "nuk është e këshillueshme që të dal një kopsht dimrit për shkak të temperaturës të mprehta
hedhje për të cilat sistemi nuk mund të reagojë me shpejtësi të mjaftueshme. Hidroizolim
në nyjet e themelimit të një dizajn mund të realizohet përmes
film i papërshkueshëm nga uji që kap pjesën strukturore dhe nga ana e fondacionit.
Nëse dizajni i kopshtit ngjitur me ndërtesën, filmi duhet të mbulojë
pjesë e murit të ndërtesës dhe të shkojë në mahi. Në mënyrë që të llogore në
ndërsa acar nuk formohet akull në vendet evropiane përdorin sistemin e
ngrohje. Sensor të veçanta përfshin një sistemin e ngrohjes në një temperaturë prej 5
gradë. Kur të hartonin një kopsht të dimrit, ju duhet të marrë parasysh shumë më tepër
faktorë. Para së gjithash, i kushtoj vëmendje në anën e botës, e cila do të quhet
kopsht. Nëse në veri të partisë, problemet duhet të lindin. Në mishërimi tjera
nevojshme për të siguruar hije, e cila vjen në dy flavors: * brendshëm (në bazë të
kulmi Konservatorin) * jashtme (tenda jashtë instaluar) të
të bashkëngjitni dritaret dhe dyert në mur ndërtimit, ju duhet të përdorni
dowels në rritje, në mënyrë që pesha e ngarkesës raportuar mur. Bashkangjitur
elementet e projektimit për muret e ndërtimit të lehta (p.sh., foamed)
duhet të përdorni anchors me zgjat zone. Pikat e bashkangjitur duhet të ketë
në intervale prej 150 mm nga qoshet e brendshme dhe deri në 700 mm ndërmjet pikave në rritje.
Postimet qoshe janë ngjitur në strukturën bazë me anë të aksiale,
janë spiranca fikse, të llogaritur për ngarkesat e mëdha. Përforcim
rafters fikse në bazën me qoshe në të dy anët, ose të veçanta
profilin dhe përforcim struts lidhur në themel me çelik
pjesë dhe priza. Getting Started Instalimi i kopshtit dimrit, ajo duhet të jetë grafike
caktoj kufijtë kopsht dimrit në planin, duke pasur parasysh madhësinë e nyjeve kuvendit
dhe në këtë mënyrë të përcaktuar pozicionin e postimet e qoshe. Parë
qoshe e parë, duke rras për raft në rritje, atëherë malin qoshe
element, elementi i tavolinë para me një profil këndore është i lidhur me shul
për të vendosur një artikull anë. Duke ndërtuar një mur ngritur horizontale
mbështetje për mahi. Pastaj mali elementet e para murit me
apo përforcuar profilin ose raft të integruar. Gjatë instalimit të
element është i lidhur në mure. Në të njëjtën kohë të jetë e lidhur ende nuk
elementet e murit para. Hapi i ardhshëm do të jetë - për të vënë në themel
gishtin e dytë. Fits elementin e fundit e murit para dhe e dyta
Postimi qoshe është i instaluar në shalë. Ana tjetër e vendosur elementin
në pozitë dhe të lidhur me një bar qoshe. Profili Connection
snaps në frontin e qelizave në të cilat për të forcuar kënde
projektimit, me dy anët, qoshet futur çeliku, dhe gozhduan
dhe bare përforcim. Qoshet përforcuar janë të lidhur në tokë, e cila
Pas instalimit nuk do të jetë i dukshëm. Pas kësaj, në profilin lidhje
wedges instaluar nivelimin e shkumë PVC. Profile ndër-
mbylli në anën e mahi e mesme. Hapi i fundit - fiksimin
racks dhe elemente anë, respektivisht, në themelimin dhe ndërtimin e murit.
Puqje Top kryer duke përdorur profilet e aluminit, ndër
për formimin e adjunction të ulët të çatisë është ngjitur me pykë të vendosur
dhe lidhur në mahi. Kalorësisë dritare, çati lustrim. Në të fundit
ana laths bashkangjitur alumini. Materiali optimal
bazë për kopsht dimrit është një peshë e lehtë, alumini të qëndrueshme. Winter kopshte
mbledhur nga një profil cilësore, janë pa riparime të mëdha
njëqind vjet. Në Evropë, çelikut të përdorura gjithashtu dhe profilet plastike,
por në kërkesat e ashpra tonë dimër dizajn më të rrepta
lidhur me ndryshimet e temperaturës e fortë gjatë vitit dhe më shumë
reshjeve, sidomos dëborë. Druri është përdorur më rrallë. Edhe pse është shumë e bukur,
por edhe shumë të shtrenjta. Druri kërkon një shumë të trajnimit dhe të sigurisë procedurat.

Share This Post: