Plastike dritare - zgjidhje e përkryer për projektligjet, të ftohtë dhe të
shtëpitë tona . Këto janë shumë të thjeshta , por në të njëjtën kohë harton efikase
bëjnë shtëpinë tonë komod dhe të rehatshëm . Megjithatë, në mënyrë që plotësisht të
të ndjehen tëgjithë efektin e këtyre strukturave duhet të jetë e drejtë për të mbajtur kuvendin
dritareve plastike .

Instalimi i dritareve plastike - një proces shumë i rëndësishëm, sepse kushdo që dëshiron të
blej një dritare të reja duhet të jenë të vetëdijshëm se kjo varet nga fakti nëse
Ata janë të qëndrueshme dhe efektive, ose prishin në një vit ose dy. Prandaj
Mendoni përsëri në qoftë se keni ndërmend të bëni instalimin e dritareve plastike
të pavarur. Në çdo rast, ju duhet të i kushtoj vëmendje të hollësitë
dhe vështirësitë që lindin gjatë instalimit. Nga rruga, ata do të jenë të dobishme
jo vetëm për ju. Por njerëzit që prodhojnë instalimin e dritareve plastike, kështu që
si ekspertë të vërtetë në këtë fushë, siç thonë ata "ditën e zjarrit ... ".
Pas të gjitha, problemi më i madh - sizing saktë të dritareve. Prandaj
njeriu, i cili mat dritarja duhet të ketë një fantazi të shkëlqyer hapësirë
dhe të menduarit analitik, si dhe duhet të kenë përvojë në këtë fushë.
Që në shumicën e rasteve, hapje dritaren nuk përshtaten standardeve dritare
në ndërtim e sot, ju duhet të bëni matje shumë të saktë, për
për instalimin e dritareve plastike nuk të bëhet një bombë me sahat
veprim, i cili do të kthehet atë në kërkimin e kotë për një rrugëdalje nga të panumërta
pozicion. Instalimi i dritareve plastike duhet të bëhen në të përcaktuara në mënyrë rigoroze
parametrave. Masa e nevojshme nga të gjitha anët nga mesi dhe jashtë.
Është e qartë se dritarja duhet mundi jo më pak se dimensionet e jashtme të aperture, por jo
braktisjes. Duhet të marrë në konsideratë faktin se hapja mund të
pabarabartë apo të shtrembëruar keq. Kjo çon në nevojën për të rritur
Madhësia dritare mbi vlerën e paragjykim. Kjo mund të arrihet me ndihmën e disa
metodave, për të rritur madhësinë e kutive dritare, dritare për të zgjeruar me ndihmën e veçantë
profilet e dritare, të cilat janë latched në kuti. Por këtu ne duhet të saktë
në mënyrë të qartë dhe të sigurojë që të projektimit të përshtaten hapjen e dritares, në të cilën
ajo është e futur. Instalimi i dritareve plastike duhet të sigurojë të gjitha të jetë e mundur
dhe madje edhe hije e pamundur. Instalimi i dritareve plastike kanë shumë karakteristika.
Një prej tyre është formën dhe specifikat e instalimit. Disa preferojnë
dritarja për të krejtësisht muri deri në hendek, ndërsa të tjerët duan
dritare të gjithë për t'u parë. Si e para dhe opsioni i dytë do të jetë më efektive,
nëse bëhet siç duhet me instalimin. Por në aspektin e përcaktimit të mirë se e dyta
Nga ana tjetër, si në këtë rast, nuk ka mundësi më pak për të bërë një gabim,
në përputhje me rrethanat do të jenë pasojat vogla. Instalimi i dritareve plastike
gjithashtu parashikon krijimin e karakteristika të tjera që në masë të madhe
të zgjerojnë linjat e veprimit, të tilla si kullimi. Më poshtë duhet të instalohet
ikjen ta humbim shiut. Kuti ekstreme dritarja duhet të jetë më e ulët në
buzë të çarë. Përveç kufirin midis rrjedhjes dhe dritarja duhet të jenë të
vulë, të tilla si silikoni. Por ne duhet të shohim në atë se
uji nuk rrjedh dhe nuk prishin muret e ndërtesës. Për këtë prag fund
vendosur me një pjerrësi të lehtë poshtë. Nënshkrimin e dritareve - shumë e rëndësishme
proces. Sealant më efektive është shkumë poliuretani, i cili
ka përparësi të shumta. Së pari, izolimin e shkëlqyer dhe nënshkrimin,
aftësinë për të bërë dhe të shpërndajë në mënyrë të barabartë thekson
dhe gravitetit. Së dyti, shkumë mund të plotësoni edhe sipërfaqet më të pabarabartë.
Së treti, shkuma është e lehtë për t'u përdorur dhe relativisht të lira. Unë duhet të them
metodë më teknologjike në këtë moment nuk ka. Megjithatë, Foam
ka disa disavantazhe që ndikojnë në instalimin e dritareve plastike.
Ajo është prishur nga rrezet e diellit, sepse ajo detyrimisht duhet të
zashtukaturivat ose bojë. Dhe megjithatë, kjo shkuma nuk është i papërshkueshëm nga uji, kështu që
ajo duhet të jetë i mbrojtur nga shiu dhe dëborë. Kjo do të ndihmojë më lart të shënuara
options. Gjatë gjithë pjesa tjetër e ajo është material mjaft praktike dhe të rehatshme.
Kështu, instalimin e dritareve plastike, si ju mund të shihni se procesi është ndërlikuar në mënyrë të drejtë
dhe të kërkojë përpjekje të veçanta dhe specifike. Megjithatë, gjetjen korrektësinë e
për çdo fazë të instalimit, instalimi i dritareve plastike do të mbahet
në nivelin më të lartë, në mënyrë që dritaret juaj do të jetë e gjatë dhe e besueshme.

Share This Post: