Zhvillimi i kompanisë " Megapolisstroy " ( Kiev ), ka ndaluar ndërtimin e
Qendra për shumë qëllime argëtuese poshtë Bulgakov rrugë, 12 Svjatoshynskyi
Zona Kiev .

Kjo u njoftua nga një përfaqësues i kompanisë . "Tani e ndërtimit është ndalur .
Kur do të rifillojë dhe kur të përfundojë do të jetë i njohur " -
tha ai. Qendra është ndërtuar një kompleks i përbërë nga një 6- katëshe
komplekse palestër me pishinë dhe bowling , si dhe një zyrë 9- katëshe tregtare
ndërtimin me parkim sipërfaqësore dhe të nëntokës . Sipërfaqja e përgjithshme e qendrës është rreth
19 mijë metra katrorë . m. Sipas një palestër me pishinë , objektet palestër në
sallë , bar sportive , sauna , qendra e bukurisë dhe qendra mjekësore , si dhe një qendër bowling
lënë mënjanërendin e 3 , 5 mijë metra katrorë . m. Sipas hapësirë ​​me pakicë - rreth tre mijë
katrore . m , zyra - 12 , 4 mijë metra katrorë. m. Më parë kompania e planifikuar për të ofruar multi-
qendër në operacion në 2-3 tremujorin e vitit 2009 .

Share This Post: