Këtë fundjavë Drejtoria e Përgjithshme e Tregtisë dhe jetesës Kiev
Qyteti administratës shtetërore ( KCSA ) do të mbajë në kryeqytet, katër panaire bujqësore .

Sipas shërbimit për shtyp të KSCA , 20 shkurt panaireve të mbajtur në Shevchenko
zonë në rrugë . Riga , 1 , 21 shkurt - në zonën e Goloseyevsky Ave Glushkov
36 Zona Darnytskyi - në Grigorenko ave , ave Obolonsky Obolonskiy qarkut ,
23-43 . Banorët Kiev në panaire dhe mysafirët do të ofrohet një gamë të gjerë të
Ushqimi : Mishi dhe prodhimet e mishit, qumështit dhe produkteve të qumështit , peshku ,
patate , perime , fruta , miell , drithëra dhe sende ushqimore , sheqer , dhe shumë
produkteve të tjera ushqimore . Në panaire mund të blej Kiev
produkteve bujqësore nga prodhuesit e drejtpërdrejtë
nga rajone të ndryshme të Ukrainës me çmime 10-15 % nën nivelin e tregut . kujtoj
shtunën e kaluar në Kiev ishin gjithashtu të drejtë . Ajo u ndoq nga 490
automjeteve me produkte të ndryshme bujqësore. Totali i shitur 482 , 2
ton e prodhimit - 319 , 5 ton patate , perime, fruta , 44 , 2 ton mish ,
28 , 2 ton peshk dhe 90 , 3 ton të produkteve ushqimore të tjera . Në pjesën e parë
2009 në Kiev plan për të shpenzuar një tjetër 85 panaire .

Share This Post: