Nëse bojë apo llak në strips druri banesë janë në gjendje të keqe
- Flaking , lëkurë apo plasaritje , apo një shtresë të trashë në mënyrë që
derë apo dritare të vështirë për të mbyllur , atëherë të mbuluar duhet të hiqen .

Zona të vogla mund të pastrohen me letër zmerile, por është më shumë praktike
përdoret për të hequr tretës bojë ose ajër të nxehtë. Gjithmonë
Përdor pajisje mbrojtëse - doreza, kominoshe me mëngë të gjata,
syze dhe një respirator, dhe të hapur dritaret ose të kthehet në tifoz. Tretës
Bojë tretës përdorim në zona të gjera të ekonomikisht joefikase,
kështu që është më mirë të përdorni produktet e kaçurrel, të tilla si profilet dhe
qepalla dhe kornizave të dritareve për shkak të rrezikut të ndarjes, kur të nxehtë. Tretës
prodhuar në formën e një, paste xhel ose të lëngshme. Shumica e tyre janë të përshtatshme
si të përshkruaj dhe të bojës hollë. Numri i shtresave, një pjesë e të tretshme
tretës varet nga pronat e tretës. Disa prej tyre kërkojnë
aplikoni disa herë. Para se të përdorni të bëjnë me tretës
udhëzimet për përdorimin e saj. Përdorimi i ajrit të nxehtë e lehtë
dhe mënyra ekonomike për të hequr bojë dhe llak është përdorimi i elektrike
tifoz ngrohës. Kur punon me tifoz të kujdesshëm të mos marrë rrjedhën e
Ajrit të nxehtë në dorë. Këshilla të dobishme Mos përdorni ngrohës
pranë një dritare të hapur në një ditë me erë, era deflects jet e ajrit të nxehtë
dhe bojës nuk mund të zbutur. Kur përdorni ngrohës paint
mund të ndez. Pra, gjithmonë mbani një kovë me ujë të ardhshëm të
grimca bojë bien në një kovë (kurrë nuk përdorin gazete).
Hapi tretës 1: paint Heqja nga strips sheshtë prej druri
Tretësit mund të dëmtojë në dysheme, kështu që duhet të mbulojë. Ju mund të përdorni
fletë e, hardboard kompensatë ose disa shtresa të gazete.
Hidh tretës në një anije qelqi. Furçë furçë me tretës të vjetra
sipërfaqja e të gjithë nga lart poshtë. Hapi 2: paint Heqja nga strips sheshtë prej druri
Pas një kohë të caktuar në udhëzimet e (nga disa minuta në disa orë),
Kur bojë zbutet, hall të kruese gjerë me zonat e sheshtë
kujdesshëm për të mos dëmtojë dru. Hapi 3: paint Heqja nga strips sheshtë prej druri
Për të hequr bojë me një produkt formë, në qoshe dhe të tjera të vështirë-
vende, të përdorur për scraping bojë në pjesën përkatëse të kuptoj
kruese. Hapi 4: Paint Heqja nga strips dysheme druri sheshtë e Close polietileni
film. Hiq tepërt tretës me një sfungjer i lagur apo shpirt të bardhë. Për
slots trajtimin spirale në formë të produkteve teli përdorimit. E mbetur
boshllëk në bojë mund të hiqet me vaske rere letër-mesme trashë. Përdorim
Hapi 1: paint Hiq ngrohës me shirita të sheshtë prej druri Gjithmonë të mbrojtur
gjysma fletë e kompensatë ose hardboard. Kontakti me tifoz
me shumë kujdes. Për të hequr ngrohës të mbajë bojë në një distancë
50 mm nga sipërfaqja e deri në bojë fillon të flluskë. Hap
2 bojë Heqja nga strips sheshtë e kruese drurit formë për të hequr zbutur
bojë. Kur heqja bojë, nuk do pika grykë në një vend - kjo mund të
djegur. Leviz hundë mbi sipërfaqe. Hapi 3: paint Heqja nga
Disa lloje të strips banesë e ngrohje drurit janë të pajisura me hundë kruajtëse.
Kjo lejon të nxehtit dhe hall bojës në një lëvizje. Disa lloje të
ngrohje janë të pajisura me deflectors metal, reflektor
rrjedhjen e ajrit të nxehtë nga të nxehtit të ndjeshme të sipërfaqeve të tilla si
dritare. Hapi 4: Paint Heqja nga strips sheshtë prej druri Çfarëdo
heqjen e bojës është përdorur, gjithmonë gjurmë të bojës mbeten. Gjurmë
hiqni me letër zmerile me një kokërr të madhësisë mesatare për lagësht dhe të thatë
Stripper: dele, letër dele, futur në vend i caktuar dhe shiritat komplot reciprok
lëvizjet.

Share This Post: