Shtëpi verande - dhomë verës vetëm që nuk kërkon izolim.
Strukturalisht ,verande në shtëpi është mjaft i thjeshtë dhe mund të jetë pa shumë probleme
ndërtuar me duart e tij . Zgjidhje arkitektonike dhe projektimin e hapësirës së ardhmes
duhet të përputhet me dizajn dhe stilin e shtëpisë . Ose më mirë , nëse të gjitha
miratimet janë asgjë askujt "nuk duhet ", thjesht një aneks , i ndërtuar
pa shikuar në shtëpi , duke krijuar mosmarrëveshje .

Në hyrje shtëpitë prerë, si rregull, gjithashtu, është një kornizë. Por
në shtëpitë e reja verande druri janë bërë shpesh i nxjerr shkumë nga goja. Në tullë
dhe shtëpitë e gazuar konkrete mund të jetë një shumëllojshmëri mundësish - duke filluar nga Futjet më të
e drurit dhe e mbarimit korniza metalike. Pavarësisht nga materiale bazë
Ndërtuesit Wall rekomandojmë të bashkëngjitni hyrje në shtëpi në një bazë me
depërtimit të njëjtë si në bodrum në shtëpi, duke zvogëluar kështu rrezikun e ndarjes
zgjerimin e shtëpisë në dimër. Disa kontraktorët rekomandojmë që të vënë
verandë në polet, jo bashkimin e saj në mënyrë të vendosur në mur. Kulmi ka gjithashtu një
qasje në tavanë. Ata argumentojnë se fakti që në masë të shtëpisë dhe zgjerimin
ndryshme, kështu që ata do të beftë dhe të përziera. Ka edhe vertikale
zhvendosjen e strukturave. Por, siç tregon praktika, kjo qasje nuk është plotësisht
justifikuar, dhe kjo është arsyeja pse. Ndonjëherë verandën e shtëpisë të bëjë një dhomë të gjallë, dhe jo
vetëm për një vendbanim të verës. Pra, të përshtatura për të ardhmen është më e mirë për të zgjedhur
themeli njëjtë me atë për në shtëpi. Vetëm atëherë mund të sigurt lidh verande
me strukturën e shtëpisë, pa frikën e deformimeve të mundshme të tokës. Por edhe me
"Gjuha" llojin e themelimit ju do të duhet një llogaritje të saktë të dytë inxhinieri,
të ngarkesës bazat dhe zgjerimet në shtëpi gjatë viteve nuk kanë çuar në deformime
ndërtesave. Supozoni se ju dëshironi të ndërtuar një shtëpi Patio nga shkuma në dru
kuadër. Besueshmërinë e këtij "unioni" do të varet nga sa vite me vlerë të
shtëpi, si përbërës i tij janë ruajtur shkrimet dhe sa të fortë themelimi i saj.
Nëse kornizë të re për disa vite ajo do të vendosen. E njëjta gjë do të jetë
ndodhin në shkatërrimin progresiv të themelimit. Një opsion
Zgjidhja e problemit - "Connection" pjesë të vjetra dhe të reja të strukturës në bazë të
"Thorn-zakon", duke i siguruar shqip në planin vertikal të një
projektimit në lidhje me të tjera, pa dëme. Nëse një kornizës së përcaktuar të
dhe të ngrihet mbi një themel të fortë, një zonë të gjerë të sigurt të verbër për heqjen e
ujë, të mjaftueshme për të ndarë tufë nga mbulim drurit dhe goditje shkumë. Më shumë
Një shembull - "docking" me një vilë rrjetë, i rrethuar nga konkrete shkumë
blloqe. Mënyra më e lehtë në këtë rast - të njëjtat palë e strukturave
(Dmth, sallon korniza). Në të njëjtën kohë mundësi më e lirë, duke pasur parasysh veshja
mur anësor - kornizë me mulli bordit plating. Brendshme të përfundojë
në dispozicion nga një shumëllojshmëri të materialeve, të tilla si rreshtim një vernik mbrojtës
mbarsje. Ndërtuesit Këshilla zhvilluesve të cilët po ndërtojnë një shtëpi ", me një verandë
në mendje, "mund të jetë e këshillueshme për të thyer të ndërtimit në disa faza: e para
Sezoni - themeli i dytë - një "kuti" dhe inxhinierike, e treta - e mbarimit (pas
ku ju mund të festuar në shtëpi të reja), dhe më në fund, pas një vit apo dy, podnakopiv
mjete, ju mund të paguaj në verandë. Kur faza ndërtimi i kryesor
- Për të hedhur themelet e së ardhmes në verande. Kur shtëpia është ndërtuar verande,
duhet të mendojnë për orenditë e saj. Kjo nuk është një detyrë e thjeshtë, që nga vëllimi
hajat është shumë i vogël. Shumica e mureve të dritares verandë është e pushtuar, kështu që
mobilje të lartë (kabinetet dhe raftet) duhet të vendoset pranë një mur bosh. Ruaj
hapësira e magazinimit mund të, duke përdorur në ajër, paloset dhe shumë-funksionale
pjesë të mobiljeve. Në mënyrë tipike, një verandë në shtëpi - kjo është dhoma në të cilën shumë
dritë. Ndonjëherë është e bukur, por ndonjëherë rrezet e diellit direkte do të doja të
shmanget. Në këtë rast, zbatohen pajisja sunscreen - blinds, perde,
"Strou", dhe kështu me n

Share This Post: