Vendimi për të filluar ndërtimin e një shtëpie private , ju keni nevojë për të zgjidhur shumë çështje
që direkt ndikojnë në rezultatin . Së pari , ju duhet të vendosni
blerë apo ndërtuar një shtëpi . Ku të fillojë , çfarë materiale për të zgjedhur dhe një shumë të
një tjetër . Gjëja e parë për të bërë për të hequr qafe dyshimet
- Përcaktimi i motivimit për të mësuar për të gjitha avantazhet dhe disavantazhet .

Pros e private në shtëpi para se ndërtimi fillimin e një privat
shtëpi, të vendosë nëse keni nevojë për të. Ndoshta ju do të jetë më mirë për të jetuar në një apartament, sepse
jeta në shtëpi gjithashtu ka meta e saj. Megjithatë, më interesante akoma të dini
në lidhje me përfitimet që mund të jetë një parametër të përcaktuar për vendimin.
Pra: - Mungesa e një apartament. Nëse ju nuk keni strehim, shtrohet pyetja
çfarë ju duhet. Nëse ju keni jetuar gjithë jetën time në një shtëpi private, ose thjesht
ëndrra e një feudali, atëherë nuk duhet të ketë çështje. Nëse ju nuk mund
zgjidhet, atëherë menjëherë thonë se ndërtimi nuk kërkon "duke filluar me" të mëdha
shuma. Ju mund të investojë në shtëpi gradualisht, si marrjen e parave. Ajo kthehet
një transaksion të kredisë. - Apartament juaj është shumë i vogël.
Zakonisht ky është treguesi kryesor që një person vendos për të filluar
ndërtimin e shtëpive private. Metër Limited herët a vonë të mërzitem,
hapësirë ​​"crushes" dhe të çon në faktin se njerëzit thjesht nuk mund të
në shtëpitë e tyre. Mendimi e shtëpisë së tij të madhe bëhet imponuese.
Çfarë - nuk është aq e keqe. Take Action! - A keni një komplot.
Nëse keni pasur për të blerë një komplot - lexoni pol. të bëra rast. Në fakt,
përzgjedhjen dhe blerjen e tokës merr shumë kohë dhe nerva (këtë fazë
pas ju), sepse disponueshmërinë e tokës e bën ndërtimin e shtëpive private, pa
dyshim është alternativa më e mirë. - Aftësi financiare.
Kjo shifër është ndoshta përcaktimin e kudo. Nëse ai mund të
- Ju nuk mund të trembur dhe të vendosë në maksimum - për të blerë dhe me qira
dhe të fillojë ndërtimin e një shtëpi private. Nëse është e nevojshme për të zgjedhur një gjë,
kjo sigurisht duhet të jetë një vendim i përcaktuar që ka potencial të madh
në kontekstin e kohës preferencat e atyre financojë shumicën. - Cons
apartament. Çmimet e apartamenteve në qytetet e mëdha vazhdimisht e lartë. Si pasojë,
në vend që të blejnë një apartament të vogël, ju mund të ndërtojë një shtëpi të madhe me një kopsht.
Argumenti është shumë i fortë! Për më tepër, ajo është mirë të biznesit. Nëse me kalimin e kohës
ndërroni mendje, pastaj i shesin për atë që ju keni investuar paratë mund të jetë në katër herë më të shtrenjta.
Është joshëse, nuk është ajo? Ndërtimi i një shtëpi pa një problem nëse
ju keni vendosur tashmë për të filluar ndërtimin e një shtëpie private, vetëm për të
e di saktësisht se çfarë është. Në këtë drejtim, të përpiqet të jetë individualiste
dhe para se ju zgjidhni të urdhërojë apo të japë detaje në lidhje me projektin projektuesi
në shpatat e tyre, fantazitë dhe preferencat. Sigurisht, kjo mund të ju vë
Pyetje të Bëra Shpesh, por të përpiqet për të shkuar thellë në veten dhe të jetë origjinal
në përgjigjet e tyre. Vështirë të besohet, por shpesh është e shenjtë nuk ka dhënë
është ajo që duhet të jetë në shtëpinë ku ai do të jetë i gjallë. Por kjo ka të bëjë me
atë që ai dëshiron. Të menduarit tonë stereotipike nuk mund të kuptojë se ëndërr
shpesh kthehet në realitet dhe madje mund të kalojë. Le të
idealistë, për shkak se më të mëdha të synuar ne kemi vendosur veten - sa më e madhe do të jetë rezultat.
Sigurisht, teorikisht, di më shumë një arkitekt, por ai shumë shpesh
ndalesa për vendimet që janë shumë banale: një dhomë të madhe të jetesës, të lidhura
me kuzhinë dhe banjo dhomë dhe venë (e quajtur një "natë e shtëpisë")
vendosur afër. A mundet që një person në një hapësirë ​​të tillë të ndjehen
të rehatshme? Pra, kini kujdes për të dëgjuar për veten dhe
për ëndrrat dhe dëshirat e tyre. Dhe mos harroni çdo mënyrë për të ndihmuar ata të bëjnë
dhe më pas ndërtimin e shtëpive private do të jetë për ju këtë festë
jo rutinë.

Share This Post: